Трима загинали на парти в Москва, спуснали сух лед в басейн

Поводът бил рождения ден на Instagram звезда
1 мар 2020 10:26,
71
Трима загинали на парти в Москва, спуснали сух лед в басейн
Снимка: Flickr

Трима души починаха след като сух лед беше вкаран в плувен басейн по време на парти за рожден ден в Москва.

Жертвите са празнували 29-ия рожден ден на Instagram звездата Kатерина Диденко в комплекс край руската столица, пише Independent.

Около 25 кг сух лед са били потопени в басейна, като целта е била да се създаде "визуален ефект", с който гостите да бъдат впечатлени.

Но хората, които били във водата, започнали да се задавят и да губят съзнание.

Няколко души са били ранени по време на инцидента, включително съпругът на Kатерина - 32-годишния Валентин Диденко.

В Instagram 29-годишната майка на две деца е публикувала видео, с което съобщава на последователите си, че мъжът й е сред жертвите.

Сухият лед, който е замразен въглероден диоксид често се ползва като временен охладител. Когато се потопи във вода се получава реакция, при която се отделя ниско стелещ се гъст дим.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


71
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До The good placeВярно е, човек може да стане жертва на чужда глупост, без да има вина за това.Навремето, в час по трудово обучение, в 8-и клас, един лигльо, за да се прави на мъжага, се беше опитал рязко да вдигне над главата си с една ръка парче релса. И, разбира се го беше изпуснал - върху главата на по-ниско от него момиченце. Момичето починало на място.Бяхме в гимназията, когато пред очите ми, в тролея, едно от най-хубавите момичета в класа за малко не стана жертва на две типични крави.
28
24
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Руснаците са най простата държава факт.Комунистите също.Сега ще преброим колко комунягии останаха
27
8
 
50
 
! Отговори
The good place преди 4 години
Говорите все едно в България 99% от младите не си снимат тъпотията в Инстаграм. Или все едно всички сте запознати със смъртността при пускане на сух лед в басейн. Представете си, че сте поканени на рожден ден на някоя патица приятелка на жена ви. Пиете си, колкото да не ви тормозят другите патици и изведнъж се появява пушек и сте дотам. Хиляди хора умират от глупост всеки ден и голяма част от тях са жертви. Не е повод за злорадство.
26
17
 
23
 
! Отговори
висок преди 4 години
Руската камбана е най-голямата камбана. Руската дупка е най-голямата дупка. Руската ракена е най-голямата ракета, Руската глупост е най-голямата глупост!....
25
0
 
34
 
! Отговори
Бате Гойко преди 4 години
Жената снощи ми разправя за тази "звезда", защото била подписана на нея :/. Имат две деца, тая още не е казала на децата, даже подарила на голямото играчка, уж от тати- УЖАС! Как ще живее от тук нататък- не ща да си представя. Как тия деца ще разберат, че вече нямат баща, заради "празненство" в чест на майка им? Като й разправям на моята, че тия социални мрежи преливат от безумие, тя не ми вярва. Как след такава трагедия продължаваш да "постваш"? Освен това, рожденничката е фармацевт, т.е. химик
24
7
 
64
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Преди 40 години в училищата се изучаваше физика и химия.В руските училища също.Младите хора тогава имаха добра обща култура.Никой тогава не би отишъл на място на което има висока концентрация на въглероден двуокис.Сега почти всеки ден чувам фразата"не ми пълни главата с глупости".Няма излишно познание-има само недостатъчно.Добрата обща култура е всякога от полза!
23
22
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Вменените ни братушки са празнували великата руска победа в Идлиб и от радостно опиянение са се задушили.
22
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ако искате кадри от партито - отидете на liveleak и търсете "Dry ice pool party". Това си е за наградите на Дарвин.
21
1
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И това за единия лайк! Комплексарска работа! Егото е обратнопропорционално на мозъка - факт. Жалко за хората.
20
1
 
45
 
! Отговори
Minuva42 преди 4 години
Сбъркана работа. Инстааграм звездата не е пропуснала да стриймне мъката си и тази на децата си. Крайно време е това поведение да се диагностицира.
19
2
 
14
 
! Отговори
Q преди 4 години
Първо "Днес" могат да се информират и от руските медии,а не чак от "Индепендент",но да те са английски ел медиа.Диденко е изсипал 25 кг лед за да се получи мъгла над басейна ....И СА НАСКАЧАЛИ шестима ...трима умряха ...трима в болницата..,това е сега мода в Москва ,но не е отчел ,че басейна е затворен ....това се прави на открито или с добра климат система за провретяване ... Това не е бил елитен комплекс край Москва ,а в Москва.
18
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Поканени са били изключително държиморди, запознати с творчеството на "звездата" от Instagram."===============================Повече от сигурен съм, че след този случай, звездата Kатерина Диденко ще се сдобие със световна популярност.
17
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Вече е веселата вдовица.
16
0
 
39
 
! Отговори
qwe преди 4 години
Дарвин ги е лайкнал!
15
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
По руските сайтове пише, че трима вече са умрели включително и мъжа и
14
1
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Възможно ли е обикновени, отрудени, редови, руски граждани да бъдат поканени да празнува 29-ия рожден ден на Instagram звездата Kатерина Диденко в скъп и елитен комплекс с басейн край руската столица? Не, разбира се. Поканени са били изключително държиморди, запознати с творчеството на "звездата" от Instagram.
13
1
 
38
 
! Отговори
дядо йоцо гледа преди 4 години
За да сте добре - учете немски и химия.
12
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
преди 2-3месеца имаше подобен случай на някакъв фестивал на открито и беше в някаква уж по-развите държава
11
11
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Джендърастията вече явно е засегнала и братята руси. Преди си беше класика да се напият и подпукат с калашниците. Дето се вика все едно не си бил на сватба, ако няма поне петдесет убити. А сега сух лед в басейн. Още малко и торта ще си поръчат.
10
9
 
32
 
! Отговори
Бизнесмен преди 4 години
Тия дурачоци продължават да изумяват света!