Навални е изпратен в наказателна колония №2 в град Покров

Там той ще може да работи като стругар, библиотекар, готвач
28 фев 2021 20:01, Нели Христова
73
Навални е изпратен в наказателна колония №2 в град Покров
Снимка: БГНЕС

Опозиционерът Алексей Навални ще изтърпи присъдата си от две и половина години затвор при общ режим в наказателна колония №2 в град Покров, Владимирска област.  

Град Покров се намира на стотина километра източно от Москва, а изправителната колония – на няколкостотин метра от жилищните сгради. Създадена е през 90-те години на миналия век. Там обикновено се изпращат осъдени за първи път за леки и средни престъпления.

Не територията на колонията има православен храм, молитвено помещение за мюсюлмани, библиотека, спортни площадки, хлебопекарна и дърводелски цех.

Ако пожелае, Навални ще може да започне работа като стругар, библиотекар, готвач или да шие защитни маски. Той вече се намира във Владимирска област, където беше транспортиран от московския предварителен арест „Матроска тишина“. Предстои му да прекара известно време под карантина, да премине медицински изследвания, след което ще бъде разпределен в един от десетте затворнически отряда.

С решение на Симоновския районен съд в Москва условната присъда на Навални за мошеничество до делото „Ив Роше“ беше променена на ефективна заради многократно нарушаване на изпитателния срок. Решението беше потвърдено от Московския градски съд.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


73
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
57
5
 
1
 
! Отговори
Възмутен преди 3 години
До Анонимен Политическите НЕ са криминални .А ти си *** нескопосан.
56
3
 
10
 
! Отговори
Нищо ново преди 3 години
Да поработи. Трудът е благо. Само със слугуване на политически интереси не може да се живее.
55
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Ханонименне се радвай на това, щото ако се стигне до бой и евентуална война ние като най-близки "ще оперем пешкира"
54
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
а тази новина с какво ще допринесе за просперитета на България ?стига сте ни пълнили главите с глупости и новини за криминални престъпници !!!!!!!!!!!!!!!!! СТИГАААААААААААААА!!!!!!!!!!!!!!
53
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
какво ме интересуват тези руски новини и този нахални. защо се занимавате с това. вижте проблемите у нас. бедност, болест, липса на ваксини и медицинско обслужване, корупция, злоупотреба с власт, предстояща фалшификация на изборитетоя да си лежи присъдата и да не ни занимавате с него, щото иначе няма да ви четем глупостите
52
4
 
10
 
! Отговори
ПорЦелан преди 3 години
Ще работи като петух.
51
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Навални в затвора. Проблем решен. Я илезе от там, я не.
50
21
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До До анонимен 48/53Навални срина репутацията на Путин на голям лидер като го накара да задвижи цялата държава срещу себе си, което показа, че Путин го е СТРАХ. Разбира се, руснаците, особено по-младите, няма да простят на Путин, че ги върна с поне 40 години назад в развитието им, а съм сигурен, че заради проявената слабост и некадърност вече и другарите от КГБ полека лека са взели да се замислят какво да правят.Навални срина Путин на няколко фронта и Путин знае, че няма как да спечели.
49
9
 
12
 
! Отговори
Вуйчо Ваньо преди 3 години
Навални си осребри доволно присъдата...Ясно му беше, че ще полежи, ама ЦРУ му плати доволно.
48
5
 
22
 
! Отговори
До анонимен №48 преди 3 години
"Путин беше надигран категорично и сега му остават само скалъпени процеси да държи фронта. Навални излезе ли почва пак"..., Навални е жалка фигура, ако сравняваме с шаха - пионка срещу царица! На едни избори би взел < от 1%. Путин има само полза от такъв опонент. И на кьоравия му стана ясно, че простото момче го купиха от ЦРУ, 2 и 1/2 години на топло при специални грижи е напълно приемлива за него цена.Путин направи четиричасова пресконференция с доста агресивни въпроси. Кой го може?
47
14
 
7
 
! Отговори
Ханонимен преди 3 години
ВМ учения в черно море провеждат 7 натовари държави близо до Одеса,Севастопол(Крим). Явно Байдън няма като Тръмп да блее,санкции заедно с Европа и Путин вече е почти клекнал, въпрос на време е да му дръпнат килима под краката и след това има вероятност руснаците да се почувстват свободни и бели хора с стандарт
46
4
 
16
 
! Отговори
11 преди 3 години
Ето още едно доказателство, че не е тровен, щото който е тровен с Новичок, никога няма да му е нужна карантина.
45
13
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Недоразбрал"Щосе върна бе ?!?"Щото така смачка Путин.Путин беше надигран категорично и сега му остават само скалъпени процеси да държи фронта. Навални излезе ли почва пак.:))))))))))))))
44
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен45 ...Що бре ? ...Мишо ли забрани ,,Аз съм Българче ,,турското робство в учебниците ? Или един еб./льо на чалгаджиики от Банкя ,с Партиен билет ,стърчащ от задният му джоб? И продавал оръжие на ИДИЛ ?.. А ..?
43
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Тук А други си продадохте и задниците, за гей паради и еднополови бракове .
42
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Те тия като Мишо са най-големите предатели.
41
3
 
6
 
! Отговори
Мишо преди 3 години
До ГААГА - наркотиците които взимаш, ха, ха, хи......явно са добри! Разсмя ме, човече, разсмя ме! Заслужават си парите, качествена дрога.
40
8
 
15
 
! Отговори
Мишо преди 3 години
Чудесна новина. Предателите заслужава само едно.......Сега ще запее като канарче, ще си каже и майчиното мляко, а гащичките на неговите западни покровители вече се овлажняват, бавно. Страхотен капан им спретна Путин и пак ги надхитри всичките!
39
5
 
5
 
! Отговори
ГААГА преди 3 години
Нито Навални ще си излежи фалшивата присъда, нито Крим ще остане притежание на крепостните феодали, защото един от тях ще заминава за ГААГА /Хага/.
38
2
 
4
 
! Отговори
Недоразбрал преди 3 години
Щосе върна бе ?!?