Байдън: Путин ще "плати цена" за намеса в изборите в САЩ

Американският президент смята руския лидер за убиец
17 мар 2021 22:51, Елка Василева
412
Байдън: Путин ще "плати цена" за намеса в изборите в САЩ
Снимка: архив, БГНЕС

Американският президент Джо Байдън заяви, че руският президент Владимир Путин ще понесе последици за това, че е ръководил усилия за повлияване върху президентските избори в САЩ през 2020 г. в полза на Доналд Тръмп, и това ще стане скоро, предаде Ройтерс.

"Той ще плати цена", каза Байдън в интервю за телевизия Ей Би Си.

Още по темата

Попитан какви ще бъдат последиците, американският президент отговори: "Скоро ще видите."

Байдън направи изказването, след като доклад на американското разузнаване подсили отдавнашните твърдения, че Путин стои зад изборна намеса на Русия. Според Москва обвиненията са безпочвени.

Същевременно американският президент отбеляза, че "има места, където е в наш взаимен интерес да работим заедно" - като подновяването на ядреното споразумение СТАРТ.

По думите му двамата с Путин се познават.

"Познавам го сравнително добре", заяви Байдън и добави, че собственият му опит показва, че "най-важното нещо в отношенията с чуждестранни лидери е просто да познаваш другия".

Той каза, че според него руският лидер няма душа. Попитан дали смята Путин за убиец, Байдън отговори: "Да."
/БТА/
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


412
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
231
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
От толкова заплахи на Путин му се протъркали панталоните отпред!
230
14
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ако бяха ударили по мордата Путин след първото политическо убийство-нямаше да последва тая кървава вакханалия на Ботоксовия. Глупавата политика за омиротворяване на агресора или за икономическа изгода ВИНАГИ е струвала скъпо. Чест и хвала на президент Баойдън ,че нарече нещата с истинското им име. Путин е МАСОВ убиец!
229
4
 
12
 
! Отговори
джо преди 3 години
Човечеца видимо не е добре. Явно има проблеми със здравето, такова изказване не са си разменяли ръководители, даже и в по - напрегнати ситуации. Може би и водещия го подведе.
228
3
 
11
 
! Отговори
Поп Грую преди 3 години
Владимир Владимирович, хвърли му на тоя peeптил пеесе цента и да мирясва!
227
8
 
19
 
! Отговори
Поп Грую преди 3 години
Посланикът на Краваpия вече е привикан на Червеното килимче в Кремъл. Май ще мачка каскетчето нервно в поза "мирно", докато Лавров му набива куферицата...
226
5
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Дали Путин е убиец - не бих се наел да участвам в спора.Но подобни думи от президента на САЩ не говорят добре за президента на САЩ. Такива глупави грешки обикновено струват скъпо. На всички.Много се надявам да е по причина на болест или от възрастта, че светът ще го разбере и ще погледне снизходително.
225
28
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Е-най-накрая се намери Държавник ,който да назове точно нещата. Да-ПУТИН Е УБИЕЦ ! А Тиквата му ПОДАРИ 4 МИЛИАРДА НАРОДНА ПАРА ,ОТКЪСНАТА ОТ УСТАТА НА ДЕЦА , СИРАЦИ, БОЛНИ ,ПЕНСИОНЕРИ, БЕЗРАБОТНИ И ГИ СТОРИ ТЕСЛИМ НА КЪРВАВИЯ ПИГМЕЙ.
224
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тоя извратеняк още ли може да говори?
223
22
 
7
 
! Отговори
дългият нос на Путин преди 3 години
Ако носа на Путин растеше с по 1 сантиметър на всяка изречена лъжа, досега да е станал по-голям от телевизионната кула в Останкино !
222
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Естественно, трябва да скрие някак си собствените измами на изборите. Крадец искуфял
221
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
На всичките глупости най- ще ни отива ЧЕБУРАШКА - ПРЕЗИДЕНТ!Хубаво нещо е дъното - винаги знаеш, че от там може само нагоре!
220
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Байдън на китайски значи Бай Дън.
219
1
 
7
 
! Отговори
Социолог преди 3 години
Някой от коментиращите тук ходил ли е в Русия или в САЩ. Моля ходилите да натиснат +, а не да натиснат -.
218
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
тоя умирисан пенсионер не знае къде се намира а тръгнал да плаши,нека си гледа болното здраве и да не се занимава с глупости....
217
6
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До НИЩО НОВО!Още по време на предизборната кампания в предизборна реч Джоу Байдън съвсем откровено заяви: "В Кремъл управлява банда убийци".----Просто различни световни кланове се борят помежду си, това е, държавите нямат нищо общо с това,глобализма е една прекрасна идея
216
16
 
3
 
! Отговори
факт преди 3 години
Путин на руски значи пътник...
215
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Вижте старите статии в "Снайпер.бг", още от времето на Тръмп, англичаните са "разчиствали" държавите от "руснаци" , вкл. и в България, вкл. и българи са пострадали, но де факто се разчистват либерали и глобалистиПак в английските медии,масово се пласира новината,че Путин е болен и се подготвя смяната му,руснаците пишат,че е това е лъжа,но изглежда това е насочено и срещу ЕвропаРазместват се пластовете и Путин няма нищо общо с това
214
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тази Америка много пропаднала вече, като разграден двор. Щом всички и се месят и в изборите и във всичко, значи е слаба и уязвима и скоро може да се разпадне на различни държавици, я на езикова основа, я на религиозна, я на расистка, я на регионална. На там водят нещата.
213
5
 
7
 
! Отговори
НИЩО НОВО! преди 3 години
Още по време на предизборната кампания в предизборна реч Джоу Байдън съвсем откровено заяви: "В Кремъл управлява банда убийци".
212
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Борбата е между либерали и глобалисти и хората стоящи зад Тръмп.Глобалистите бяха една доста добра идея, докато не се случи преврата в Украйна и се заплетоха още повече нещата.Русия е просто един изпълнител, като останалите държави, даже Путин ако се е разболял, както се пише, то са го разболяли при миналото управление, а не при сегашното,не знам и кога точно хора от охраната му бяха убити,при миналото или при сегашното правителство,което управлява света!