Руснаците - заинтересовани да почиват в България

Напливът от туристи - след съобщението за отваряне на границите ни
1 май 2021 07:47, Петя Славова
189
Руснаците - заинтересовани да почиват в България
Снимка: БГНЕС

Руснаците масово се заинтересуваха от почивка в България след съобщението за отваряне на границите й. Това показва онлайн проучването на услугата "Tutu.ru", за което съобщи БГНЕС, позовавайки се на "Lenta.ru".

Още по темата


През последната седмица броят на заявките за търсене на билети по маршрута Русия-България е нараснал със 150 процента. Този скок на заявките дойде, след като властите ни обявиха готовността си да приемат туристи от 1 май. Въпреки това, както отбелязват експертите, директните полети между страните не са възобновени, така че туристите ще могат да стигнат до курорта само с прехвърляне.

На 29 април българското правителство обяви официално откриването на външните граници за туристите, включително руските. Те ще трябва да предоставят един от трите документа, потвърждаващи липсата на коронавирус: отрицателни резултати от PCR тест, сертификат за ваксинация и сертификат за наличие на антитела

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


189
Още по темата: туризъмРусияграници
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
112
20
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не ги щем, само младите рускини от 25 надолу.
111
26
 
14
 
! Отговори
Rrr преди 2 години
Чего заерзали, денег захотели? Хрен вам! Не нужна нам ваша болгария, ушлепки продажные!
110
33
 
20
 
! Отговори
Щерев преди 2 години
Не само че не ги щем...но и всички с руски паспорти в руската ***. Не искам утре да има варненска и бургаска републики.
109
1
 
11
 
! Отговори
От 101 до 104 преди 2 години
104ЗнаещHayatt e руски хотел? Е няма да коментирам!
108
6
 
15
 
! Отговори
До 127 преди 2 години
Тежко на другите държави в Европа ако пак си станат дружки Русия и Германия както 1939-41
107
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
През първите месеци на тази година обемът на руския аграрен /храни, продукти/ експорт в Китай надмина $1млрд. След руския нефт и газ и руските въглища поеха на изток.
106
8
 
25
 
! Отговори
3000 AD преди 2 години
Отново:Ще минат години. Германия и Русия ще станат дружки по взаимна изгода. Китай ще стъпи на Марс.Самолетоносачите ще гният в ръжда навсякъде по планетата.Краварите ще са в изолация заради дълбокото културно и нравствено разтройство.Дядо Чебурашкин наколко пъти ще е сменил религията си и ще плюе активно задокенските си бивши шефове какви българофоби са.Останалите русофоби ще трaят гузно без палци защото всичко което може да се измуче вече е свършило а и историята яко ги е опровергала.
105
9
 
30
 
! Отговори
Исканото за желано преди 2 години
Не! Не са Руснаците - заинтересовани да почиват в България, ние сме заинтересовани!Руснаците след по мията дето леем срещу тях не са сигурни дали си струваме.
104
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 122Напротив ,тук почиват предимно по бедните руснаци.Пенсионираните военни ,номенклатурата ,олигарсите и техните слуги отмарат в омразният им Запад където са накопували скъпи имоти .
103
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тия руснаци са пенсионери военни. С парите от пенсията си тук 30 дни им дебте. Обикноврни руснаци немогат да почиват. Няма и как да ги пуснат изисквасе разрешение от техни служби .
102
6
 
5
 
! Отговори
до 118 преди 2 години
Бих допълнил великият руски дипломат и поет Феодор Иванович Тютчев.Не до Петър Велики руската история е панахида, а до неговият дядо Михаил Романов. Цялата велика и славна руска история на династията Рюриковичи до 1 600 г. е панихида, тъй като е потъпкана, заличена и пренаписана от армията европейски историци, назначени в Руската Академия от Романови. След 1 612 г. тази европейска армия осъществява криминалното престъпление, с което се борят Ломоносов, Ключевски и мн. други патриоти.
101
5
 
12
 
! Отговори
Бунтата преди 2 години
Ейййй професори!!!!Що не гледате,че някой иска да почива в България и да оставя пари,Ами сте тръгнали да си мерите ***!!!Кой бил по стар!!!Простаци
100
15
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Руснаците - заинтересовани да завладеят България
99
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Русия е една от първите европейски държави изобщо,тя е създадена много преди феодалните владения на запада да се превърнат в държави през късното Средновековие------ Глупости. Най-стари са Византия, Франкската империя, Аварския хаганат и България. По онова време даже и Рус не е имало, а племена, облечени с нещавени кожи.
98
3
 
8
 
! Отговори
До 114 преди 2 години
Ти история чел ли си или Рогозин четеш? Русия една от първите държави в Европа?!? Тя е феодална доста по-късно от повечето европейски държави ... а Петър велики иска да я модернизира с всичко ренесансово, което идва пак от !? Запад! Те са били крепостни селяни до Цар Освободител ... който е наречен такъв заради това а не заради Българиа ... Анан от руски *** ей
97
5
 
5
 
! Отговори
Защо така? преди 2 години
Защо ли те повече искат да живеят в България а българските русофили искат вАвстеия и Америка? !?! WTF?
96
3
 
1
 
! Отговори
защо преди 2 години
Знаещ,Плюй си в пазвата прокурорските протести да продължат, че си "горд последовател" на Гьобелс, не на траките. А, не е зле да си защитиш тезите пред съда /за предпочитане британски/
95
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 116Като толкова много знаеш,знаеш ли името Рус от къде е дошло и кой го е наложил над източните ,,висококултурни славяни",живеещи в землянки по онова време!
94
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Бармалей, /30/... "Обявиха ни за врагове."-------------------------------------------------------------------Русия няма врагове.Прислужвайки на началника, ГЕРБавото правителство се назначи за враг на РФ.Ако някой реши, че е враг на Русия, това е негов личен проблем и негова лична мъка.
93
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До ЗнаещПо мак, млъкни, да ти се връща омразата стократно, ако щеш и се насе ри, ние ОБИЧАМЕ РУСИЯ И СЛАВЯНИТЕ СА НИ РОДНИНИ,включително и руснаците!Тези нации,които си избриоил,не са съществували на Балканите ,с изключение на славяните,тюрки(монголи) също не е имало на Балканите,може би имаш предвид турци,но тюрките не са турци,а са монголоиди