Лавров: Русия гарантира сигурността на ДНР и ЛНР

Мисля, че всички разбират това, каза руският министър
22 фев 2022 12:37, Елка Василева
147
Лавров: Русия гарантира сигурността на ДНР и ЛНР
Снимка: архив, БГНЕС

Русия гарантира сигурността на самопровъзгласилите се Луганска и Донецка народна република, заяви руският външен министър Сергей Лавров.

Още по темата
„Подписани са договори за приятелство, сътрудничество и взаимопомощ между Русия и тези нови държави, в които ние гарантираме, че ще обезпечаваме тяхната сигурност. Мисля, че всички разбират това“, заяви Лавров.

Руският президент Владимир Путин заяви снощи в обръщение към руснаците, че смята за необходимо незабавно да признае независимостта на ДНР и ЛНР, тъй като тези, които са тръгнали по пътя на кръвопролитията, насилието и беззаконието, не признават никакво друго решение на конфликта в Донбас освен военното, пише РИА Новости и допълва, че веднага след това Путин подписа съответните укази.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


147
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
47
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
22 Февруари империята отвръща за 22 Юни.
46
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Нали нямаше да нападат? Тея войски дето ги струпаха беше напълно случайно и сега случайно ги използват да нахлуват в чужда територия.
45
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ще има потоп не поток. Който живял, живял. Вторто причастие е предречено преди хиляди години
44
4
 
5
 
! Отговори
АнонимеН преди 2 години
КОМУНИСТИЧЕСКИЯ РЕЖИМ ЗАТЪНА ДО КРАЕН ПРЕДЕЛ :D КОЯ СИГУРНОСТ ГАРАНТИРА! НАСЕЛЕНИЕТО НА ДОНБАС И ЛУГАНСК БЕШЕ ИЗГОНЕНО ОТ ТЕРИТОРИЯТА СИ :D
43
0
 
2
 
! Отговори
Дежа вю преди 2 години
"III ВЪПРОС НА MOЛ.OТOВ:Готова ли е Германия да се съгласи, а Съветска Русия да даде гаранция на България и за тази цел да изпрати съветски войски в България, при което той - *** - искаше да каже че те нямат намерение да отстранят царя.МОЯТ ОТГОВОР:България е суверенна държава и аз не зная България изобщо да е помолила Съветска Русия за гаранция, както Румъния помоли Германия. Освен това, би трябвало да говоря за това с моите съюзници."Прокламация на Хитлер от 22 юни 1941 година!
42
1
 
6
 
! Отговори
Зеленски преди 2 години
прибирай се в Родината си - Окупирана Палестина!
41
10
 
6
 
! Отговори
До 49 преди 2 години
Нали ако отидат НАТО и ще стане световна война,ненормалник?Хората имат мозък,а не като вашият идол Путин.Ламом г.з кръв сер..
40
14
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Що не защитите Украйна бе, западни мъърши и поодлоги! Хуквайте на Изток да се биете?! Нали е лош Путин, давайте! Защитете украинюшките! Нали НАТО голям го вади! Давайте!
39
2
 
9
 
! Отговори
Лавров преди 2 години
надценяваш Коефициента на Интелигентност на ПП Празни Приказки и Акушерката в Брюксел, те разбират само то ЕдноПолова Любов!
38
25
 
12
 
! Отговори
А Х преди 2 години
Гнусни руски варници,пак въвличате цялата планета във война.Миналият път ви беше виновен Хитлер,което реално не беше вярно,а сега са ви виновни украинците.Дано ви треснат някакви атомни бомби,и да не остане нито един пиян *** и дори малки ватничета.Ваше си било,а Македония беше на Югославия,нали?
37
3
 
9
 
! Отговори
Не знам преди 2 години
...някои хорица на какво се радват?! На това, че синовете и дъщерите Ви ще *** рано - рано на фронта ли?!
36
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 41 "Нека да няма Северен Поток. Китайците ще изкупят с желание всичкия руски газ. А еврогеейците има да плащат десетократно по-висока цена на хамериканците! :)))" 3/4 от печалбите на руснаците от газ идват от 1/3 от доставяния - този в Европа. Смятай китайците колко "плащат" на Путин за газа.
35
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
41, държат те! Оная ми работа държат! Народ, който е преживял Ленинградската окупация, Сталинград и ужасите на ВСВ, няма как да го съборят. Русия си е самодостатъчна. Ти кажи за западния кредит и фалитите там! Всичко живо пищи, няма кинти за наем, няма кинти за храна, инфлация, фалират бизнеси! Що така бе, глобалистчета???
34
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Харесва ми как европейците ще останеме пак найебани като след всяка светрвна война спечелена от САЩ
33
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Нека да няма Северен Поток. Китайците ще изкупят с желание всичкия руски газ. А еврогеейците има да плащат десетократно по-висока цена на хамериканците! :)))
32
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 36 "Западните психопати, наистина ли вярват, че ще уплашат руснаците с глад?!" Те не искат да ги плашат, а да ги държат гладни. :) И така и ще стане. :)
31
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Как е цената на гоз на борсата в момента?
30
8
 
11
 
! Отговори
Точно преди 2 години
...както Хитлер гарантира сигурността на Австрия и Полша. Путин е добър ученик!
29
3
 
6
 
! Отговори
Тц,тц преди 2 години
"Гълъбът на мира" Путин захвърли клонката и яхна танк
28
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Западните психопати, наистина ли вярват, че ще уплашат руснаците с глад?! Не си видят собствения западен гьол - 53% от американците нямат спестени $1000, банките са ги хванали за врата, безработица, престъпност и глад в западния трудов лагер.