Путин благодари на спецчастите, те изпълнявали героично воинския си дълг в Украйна

Те защитавали руските граждани и националните интереси на Русия
Обновена: 27 фев 2022 12:29 | 27 фев 2022 12:26, Елка Василева
417
Путин благодари на спецчастите, те изпълнявали героично воинския си дълг в Украйна
Снимка: архив, БГНЕС

Президентът Владимир Путин благодари днес на руските специални части в телевизионно обръщение, публикувано на сайта на Кремъл, предаде Ройтерс.

Още по темата
Той заяви, че силите за специални операции "изпълняват героично своя военен дълг" в Украйна.

„Вие неведнъж на практика се доказвали, че сте готови във всякакви най-сложни условия да действате максимално ефективно, ясно и компетентно да решавате най-трудните и отговорни задачи и винаги с чест да изпълняване воинския си дълг за защита на родната страна и нашите граждани за обезпечаване на националните интереси на Русия“, заяви Путин.

"Героичните традиции на спецназа са залегнали във вековната история на нашата армия. Те бяха създадени по време на Великата отечествена война, продължени и укрепени в Афганистан и в много горещи точки, по време на ликвидирането на терористичните групировки в Северен Кавказ и Сирия", каза Путин, цитиран от ТАСС.

Руски части атакуваха петролни и газови съоръжения в Украйна, предизвиквайки огромни експлозии, съобщиха по-рано днес украински представители.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


417
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
254
5
 
13
 
! Отговори
факт преди 2 години
Путин на руски значи пътник...
253
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До До 278 Не гледай тия лъжи по руските телевизии. Истината е че Украйна е осеяна с хиляди руски трупове. Ако беше вярно това което ти говори на немислещата глава руската телевизия руснаците трябваше да са превзели до сега всички областни градове, а то няма дори и един превзет за 4 дни.
252
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Путин се крие вдън земя. Страхливият старец пратил момчетата си в Чернобил. Завижда им,защото отдавна е забравил,че е бил мъж.
251
6
 
8
 
! Отговори
Тактик преди 2 години
Сега не е въпрос дали подкрепяме Русия или НАТО. Въпросът е България да не е пак на страната на агресора и по силния , защото всички национални катастрофи идват от това. И всеки вижда , че скоро Украйна ще е завзета. Руснаците ще трябва да са отделили постоянна армия там. Срещу тях ще има непрекъсната партизанска атака от украинци. Майките на войници биещи се на времето с авганистан знаят това - изпращат децата си на сигурна смърт. Путин е пътник самите руснаци ще го свалят от бедност и смърт
250
1
 
11
 
! Отговори
До 283 преди 2 години
Забравяш края на Саддам и Кадафи. А гробът на Чингиз хан не е известен. Хитлер даже е късметлия,че зтаем за бункера. Тираните трябва да тънят в забрава.
249
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До ХахахаНяма да свърши като Хитлер. Ще натисне ядреното копче и ще затрие целия свят. Но майнатаму и без това човечеството доказа че не заслужава подарената му от съдбата планета.
248
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Бай Асан Бай Асане, главорезите на Кадиров снощи избягаха от Украйна но само един от 10 главореза успя да избяга останалите се вмирисват на летището в Гомел на 20 км от Киев.
247
12
 
8
 
! Отговори
До 278 преди 2 години
Дадоха и кадри със стотици предаващи се и също на сила карани да се бият украински войници, които получаваха вода, храна и прочее. Дадоха и едни възкръснали граничари. Единият се обърни буквално към сънародниците си и каза "аз съм обявен за мъртъв, но не съм". Само че не по нашите телевизии, а по руската. Тук се пускат само лъжите и манипулациите на Зеленски.
246
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
За лакомите олигарси знам, че ако по чудо всички територии,пари и ресурси станат собственост на Путин и сие, а ние да сме им покорни роби, животът на руснаците ще бъде пак от лош по- лош. Той ще жули водка( казва,че чай?!?), а те ще пият бояришник от бедност.
245
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Помнете Думите ми То, че ще има паметник е ясно, въпросът е :Какъв?
244
8
 
8
 
! Отговори
Тактик преди 2 години
Унгария видя че подкрепата за Путин е неоснователна и с право заеха тяхна си национална стратегия . Нито с Путин нито толкова с НАТО. Което и ние трябва да направим - да следваме националния си интерес. В Беларус има вече мащабни протести. Големи грешки на ръководството на руските войски - да изпратят джихадистите ! В Русия също тръгват огромни протести заради многото руски жертви. За Украинците това е отечествена война. Няма как да не се борят до смърт. Но тактиката на Путин бе грешна из дъно
243
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
*** УбиецБайрактарите ловят руските танкове като мишки.Който иска кадри в нета пълно пълно
242
5
 
15
 
! Отговори
Хахаха преди 2 години
Путин е пътник.И го осъзнава .. Сега ще видим дали ше има смелостта на Хитлер да се самоубие, или ше е ***, като Милошевич ...Русия я чака глад, разпад и депутинизация.И фалит на троловете русофили още в понеделник
241
2
 
9
 
! Отговори
До 234 преди 2 години
Какви басни разказваш някакви лоши украинци? И добрия дядка,който наказва като убива бебета в детски градини? Ако беше вярно това,което пишеш безотговорно,защо илитератът Путин не е сезирал Хога? А, защо? Защото е измислица на милитаристите от Кремъл
240
9
 
10
 
! Отговори
До 277 преди 2 години
Никакъв пътник не е. Нито Израел, нито Турция, нито Китай, нито Индия, нито Южна Америка, нито Африка, нито дори прибалтийските републики, нито Гърция, Италия или, която и да е държава освен България, САЩ и Великобритания не се изказа прекалено крайно. Да, всички осъждат, но си пазят връзките, интересите и дипломацията. Само наш Кортак реве все едно е Байдън. Зад Байдън има огромна държава. Зад Джонсън също. Зад нашия *** е само жена му, с която ще избяга в Канада.
239
6
 
10
 
! Отговори
Ристо преди 2 години
Че то половината Спецназ е вече при Свети Петър, ама май ще ги отпратят към казаните в пъкъла, така се чува от Райските порти!
238
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
УБИЕЦ
237
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Помнете Думите ми _ Ха-ха-а! Вярно, паметник на Путин в София! На мястото на ***!
236
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Даваха клип с едно заловено руско войниче, сигурно 19 годишно момче, момчето не знае е къде е, какво прави , то е принудително пратено там момче...какво е виновно то? Даже ми домъчня за това момче и хиляди като него! Да отговарят милитаристите и кадировците! Като искат войни да си купуват наемници, не да ползват децата!
235
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Правилната дума е депутиМизация, тогава може и да се случи нещо добро