Зеленски: Руската армия не достигна плануваните предни линии, загуби 10 000 войници

Това са момчета на по 18-20 години, съвсем млади, почти деца
Обновена: 5 мар 2022 15:42 | 5 мар 2022 15:37, Анисия Иванова
428
Зеленски: Руската армия не достигна плануваните предни линии, загуби 10 000 войници
Снимка: БГНЕС

Нахлулата в Украйна руска армия не достигна заплануваните предни линии и при това загуби 10 000 войници, заяви днес президентът на Украйна Володимир Зеленски във видеобръщение, предаде агенция Укринформ.

Още по темата

Нанасяме на окупаторите такива загуби, които не са  виждали и в най-страшния си сън. Руската армия не достигна заплануваните предни линии, но достигна до това да има близо 10 000 убити руски военни...Това са момчета на по 18-20 години, съвсем млади, почти деца, войници, които даже не можаха да обяснят за какво се борят и защо са на чужда земя. Русия не може да даде на хората си нещо различно от смърт, заяви Зеленски.

Той подчерта, че въоръжените сили на Украйна удържат всички ключови зони на отбрана и контраатакуват окупаторите при Харков, защитавайки града. Те държат Николаев, Киев, Чернигов, Суми, Донбас, допълни Зеленски. (БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


428
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
319
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 343: Сигурно е вярно, и със сигурност е грешка. Говорите така, все едно искате отмъщение. А с желание за мъст едва ли ще стигнете далече. Примерите са много , но се сещам за два особено големи - Втората световна война и Библията.
318
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 352 Правилни разсъждения дано повече хора вече да си отворят очите и да се спре с този Киевски театър защото хората плащат със живота си грешките на Зеленски.
317
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ти откъде знаеш плановете на руската армия
316
4
 
9
 
! Отговори
Ама требват топки преди 2 години
Нищо срамно дигаш белия байрак. Плащаш или се саможертваш за родината.През средновековието в повечето случаи са събирали пари и са откупвали града или са предавали съответният политик и са си запазвали имота и живота.
315
15
 
6
 
! Отговори
анонимен преди 2 години
за руските фашисти. Светът ще унищожи руската чума.
314
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 352 истина: Украйна не е Русия. И Зеленски е президент на независима Украйна. Той е представителя на независима държава от 40 милионна жители, които изискват уважение за себе си. Оттук нататък всички анализи са без опора. Русия трябва да комуникира с представителите на Украинските власти.
313
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 384: мислех че се шегуваш, но видях че Путин го завъртял едно, все едно че борят Украинската ПВО. Било съшата ПВО която от първия ден повтарят че я няма! Щеше да е смешно Ако не беше десети ден окупаторска агония
312
4
 
7
 
! Отговори
Бай Колхоз преди 2 години
Прав си брат, Путин мисли няколко хода напред за доброто на всички е този умиротворяваща мисия.
311
10
 
17
 
! Отговори
истина преди 2 години
Този човек е опасен с непрекъснатите си опити да въвлече НАТО и САЩ в конфликта, като въобще не го интересува, че това би значело ядрена война и краяй на цивилизацията. Това е извън здравия разум и почвам да си мисля, че Путин е бил прав да го удари първи преди да е приета Украйна в НАТО. Ако Украйна беше приета в НАТО Зеленски щеше със сигурност да провокира конфликт заради Крим и тогава световната война беше сигурна.Наистина Путин мисли няколко хода напред.
310
13
 
18
 
! Отговори
vlady преди 2 години
Браво на Зеленски! Явно е напреднал сериозно в алкохолната подготовка и е постигнал делириум.
309
8
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тоя какво реве като невяста през половин час ..
308
27
 
20
 
! Отговори
Колко прав е Рейгън: преди 2 години
РУСИЯ Е ЕДНА ПРЕСТЪПНА ИМПЕРИЯ- ИМПЕРИЯ НА ЗЛОТО.
307
6
 
14
 
! Отговори
До Отговорете си сам преди 2 години
Зеленски е прехвърлен в САЩ за да не подпише мирно споразумение.
306
9
 
15
 
! Отговори
ЕС и САЩ преди 2 години
ЕС и САЩ трябва да се намесят! Нацистите от АЗОВ СА ВЗРИВИЛИ СГРАДА С 200 ДУШИ ЗА ДА СПРАТ ЕВАКУАЦИЯТА!
305
12
 
17
 
! Отговори
Отговорете си сами преди 2 години
Едно е ясно. За да настъпи мир в Украйна този алтист трябва да бъде предаден на Русия, Толкова ли е ценен този Зеленски, че срещу неговия живот и комфорт да бъдат жертвани стотици хиляди съдби? Защо е ценен, с какво е ценен и кой се притиснява да не попадне при руснаците?
304
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 334 инфо:Да не говорим, могат ли руските окупационни формирования да се похвалят с руски флагове в окупираните територии? Могат ли да се похвалят войниците им да вярват в това за какво се бият? Могат ли да се похвалят че местните хора ги търсят за закрила?
303
12
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
От изявление на Путин: След 10 дни обстрел, още се борим с Украинската противовъздушна отбрана. Почти е спряна, но имаме няколко паднали самолета. Утре да очакваме още няколко паднали самолета. Вдругиден пак няколко паднали самолета на окупационната руска армия. По-вдругиден още няколко паднали самолета. И така, към момента вече хубавите руски самолети са свършили
302
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ми то и към тоя имаше насочен автомат при един разговор със "журналисти".
301
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 334 инфо: Аха, в изоставената база от която са прехвърлени всички оръжия има окупациона руска войска. Значи, руската окиапционна армия е влезнала в празна зала и това е с което може да се похвали за деня?
300
8
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Някой виждал ли е кадри с украински танкове в бой с руснаците? Аз не. Къде са механизираните биргади на Украйна? Защо виждаме само някакви ошкембени доброволци на средна възраст в репортажите? Май украинската армия се е изпарила.