Анонимните следят руското правителство

Взели са контрола над камери в администрацията
7 апр 2022 16:10, Росен Стойчев
95
Анонимните следят руското правителство
Снимка: БГНЕС

Групата на Анонимните обяви, че е взела контрола над камери в Кремъл, съобщи Гардиън.

Още по темата
От там публикуваха кадри в социалните платформи. Твърдят, че на тях се виждат конферентни зали и кабинети. Взет е контролът над камери за вътрешно наблюдение. Така може да се наблюдават разговори в администрацията.

Анонимните повториха, че продължават със своята кампания за изземане на информация от руското правителство. Настояват, че нямат намерение да спират със своите действия.

Тяхната основна цел е да разкрият тайните на руското правителство. Те вече осъществиха разбиване на защитата за достъп до информация на редица руски институции.

Русия настоява, че е предприела нужните действия, за да отговори на подобни опити.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


95
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До До 24- Терминът е "хактивист" (не, не се базикам, това е официалният термин) - нещо като "боец за свобода" и "терорист". Зависи от ситуацията и кой от коя страна е.
28
0
 
6
 
! Отговори
Усвояват само ПАРИ преди 2 години
Почти Нищо няма какво да хакват хакерите само си вземат парите от правителството и симулират някаква дейност и дигане на шум с фейк новини.
27
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До До 29, нещо много наранен ти е смеха. Язвителен, изпълнен с омраза, яд и завист! Що така?
26
2
 
4
 
! Отговори
До 1 преди 2 години
До 1 анонимните естествено че са Американци ,но не са под контрола на американското правителство.За всеки американец Русия е противник ,още от деца ги учат че всеки които пише на кирилица е шпионин. Но за съжаление Русия не е много компютризирана държава ,но слава богу поне камери са сложили и има нещо за хакване и хората са се справили с тази възможност.
25
0
 
4
 
! Отговори
До 29 преди 2 години
За какво да ме е яд? Забавлявам се и се смея на глупостите и медийната пумияяя
24
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Явно това са, фашистче, много те е яд нещо!
23
9
 
5
 
! Отговори
Надежда за мир преди 2 години
Браво на Анонимните Диктатурата и Диктатора трябва да бъдат блокирани и поставени на колене
22
0
 
5
 
! Отговори
До 24 преди 2 години
Ау ле ле ле. Не си в час и не знаеш че хакерите основната дейност е да правят кибер-престъпления точене на сметки, кражби на данни и други ... това е в основата на занаята на хакерството. Няма значение каква националност са това са престъпници и кибер-бандити.
21
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен, чу ли се ква глупост сътвори. В САЩ се пишат 4-те най-разпространени операционни системи - Windows, Android, MacOS и iOS. И ти искаш да ми кажеш, че американските военни ползват руски код?!?!? Та руснаците нямат криптирани връзки и Украинците им прихващат разговорите. Лелелел! Нечувана тъпота!
20
4
 
6
 
! Отговори
Явно това са преди 2 години
За това са виновни руски хакери. Всички лоши неща и хакерски атака се правят само от Руснаци всички останали са непорочни, чисти и невинни ангелчета бранещи евро-либерастки и хомосексуални ценности на свободата и анархията.
19
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Ауу лел ле ле, така си е. Анонимните не са лоши хакери, те се борят с фашистка Русия. Руските хакери точат сметки, крадат лични данни и изнудват!
18
1
 
1
 
! Отговори
анонимен преди 2 години
Анонимни, прехвърлете пари за едно компютърче, а/
17
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Въпросче? - Windows се изпозлва в частнят сектор, но военните използват техни си форкове на Линукс, като повечето им системи са ицяло писани от руснаци. Дори топ партньорите на САЩ, като Германия, Дания и Япония не позлват Windows за военните си цели.
16
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Да живее расийско-монголската орда. Ние сме верни последователи на чингиз nyTлеp! Ще лъжем и убиваме за него до последно!
15
7
 
8
 
! Отговори
nik преди 2 години
Който не вярва да потърси какви неща пуснаха анонимните за Русия. Цялата база на руската централна банка я има за даунлоуд в интернет. Списък с всички военнослужещи изтече с егн-та, номера на лични карти, военни книжки, подразделения и т.н. също го има за даунлоуд в интернет. Трябва да питате гугъл само.
14
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Да, да .. Гардиън го съобщава.... Ясно
13
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
След х*я ми. Колкото преведоха онези трилиони на 3ти март .
12
2
 
13
 
! Отговори
Ъ! преди 2 години
Ние вЕрваме, че анонимните са взели контрола върху камерите на обществената тоалетна в градинката пред банята!!!... и гледат как Айшето запретнало поли, лиска с кофата вода по мъжките писари!!! Но!!! Те не са воайори! Те са анонимни воайори!
11
14
 
6
 
! Отговори
Въпросче? преди 2 години
В Кремъл използват ли уиндоус? А военните им? Какъв ОС използват? Дървят се, война ще водят. А не разбират че САЩ ако пожелае и са на един ритник живот.
10
8
 
4
 
! Отговори
тя преди 2 години
Престъпници ! Покажете се бе мишоци !