Захарова: Русия ще отговори на Хърватия

Страната отпрати руски дипломати
11 апр 2022 22:05, Росен Стойчев
140
Захарова: Русия ще отговори на Хърватия
Снимка: БГНЕС/EPA

Русия ще даде съответният отговор на решението на Хърватия да отпрати руски дипломати. Това обяви говорителят на руското външно министерство Мария Захарова, цитирана от ТАСС.

Днес Хърватия обяви, че ще отпрати голям брой руски дипломати. Страната ще напуснат 18 дипломати и шестима представители на административния персонал.

Това е поредната европейска държава с подобно решение. Много държави в ЕС отпратиха руски дипломати, като някои са обвинявани в шпионаж.

Още по темата
Русия отхвърля подобни твърдения. Страната настоява, че така само се затруднява диалога с европейските държави.

Захарова обяви, че ще има обратен отговор. В момента се обсъжда как да се действа, като очакванията са скоро правителството да обяви решение.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


140
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
76
5
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 96 Не знам колко е измислен ковида. Ама в Китай в момента 60 милиона китайци с 2 дози са затворени в Шанхай и Чанчун. Та ясо ми е, че опорките са ти да повтаряш ЗАПАДА,ЗАПАДА,ЗАПАДА, ама китай е на изток.
75
8
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 98 Алооо. Опиканото дърто поколение. Интернет има и в китай, индия и самата русия бе киртак. Та *** в комундела т ъ п.
74
28
 
30
 
! Отговори
Глупости преди 2 години
ЗАХАРОВА ПАК ПЛАШИ, КАТО РУСКА ВЕЩИЦА... ХАХАХААА.....ЕГАТИ, ПЛАШИПУТАРНИКА......
73
27
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
РФ ако иска да предизвика промяна на запад ,да удари интернет кабелите ,за даможе зомбираното младо поколение да обърне внимание в действителсността какви ги вършат техните управници и каква криза ги обричат..
72
5
 
22
 
! Отговори
ХАХАХА преди 2 години
Да няма после, ама къде е Хърватия, къде сме ние?
71
26
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Хора, опомнете се. Това е битка за ресурси. Запада се самофалира с измисления ковид. Сами спряха машината на икономиката си и фалираха хората си, взеха кредити за неработещи ваксини и сега се чудят как да тушират проблема, защото хората ще ги изметат когато го осъзнаят. Въпроса е че искат да ни вкарат във война уж за да спасят запада. Но това означава да превърнат градовете ни в призраци, а нас да убиват. На тях не им пука, имат бункери и пари, ние сме тия дето ще са пушечно месо.
70
14
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
193 нищо не показва НАТО, освен че иска тая война да продължи максимално дълго за да умрат максимално много хора и ЕС да остане без оръжие, защото го е дала на Украйна. Така на края ще имаме бедна Европа, бедна Русия. Европа ще иска кредити без край, ще купува оръжие с парите за здраве и образование и ще бъде на колене пред САЩ. Ей това е целта на занятието. А Русия зависима от Китай е про боно.
69
10
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А да ви е хрумвало, че включи ли се НАТО в тая война се включват автоматично и Китай и арабите? Да не мислите че изтока ще остави техния преден фланг да бъде победен от НАТО и да им диша във врата? Китай ще се включи с оръжие, точно както сега го прави НАТО с Украйна. А руснаците са луди, когато някой им нападне домовете. Да кажа ли че и арабите са на страната на изтока, само защото мразят САЩ. ЕС е пълна с бежанци бомбени от НАТО. Разбирате ли какво ще се случи?
68
21
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен - НАТО започва да добива самочувствие, че може да се справи с Русия при ядрени удари... -___ - разбира се, че НАТО ще се справи с Русия, работата е там, че няма ни най-малко желание за такова нещо и го показва съвсем ясно!
67
28
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ах какви са страшни тия руснаци. Видяхме ги как отговориха на Украйна. Още не могат да си обършат кървавите сополи от там.
66
13
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 96, и ще продължаваш да се притесняваш. Защото дали Русия показа слабост, дали я е страх да хвърли всичко конвенционално и така да се оголи за атака само службите знаят... но едно нещо стана ясно НАТО започва да добива самочувствие, че може да се справи с Русия при ядрени удари, дано не съм прав, но може и да пробват.
65
26
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
93 дори Русия да се самоизолира, мислиш ли че запада ще я остави на мира? НЕ! Защото запада е лаком за богатствата, които има в земята й. Запада е фалирал. Ковид занули икономиките на всички. ЕС взе милиарди заеми за измислени ваксини и за покриване на загубите на фирмите. Тия пари трябва да се избият от някъде, а Европа и САЩ винаги са избивали парите си чрез пиратство. Ако не могат да ограбват малки държави, правят голяма война. Виж историята. И виж кой ще хвърлят първи в войната!
64
14
 
20
 
! Отговори
СМЕХ... преди 2 години
Да Захарова , ше им разрошиш вълната.....
63
16
 
29
 
! Отговори
Петърчо преди 2 години
Защо не се коментира родословието на накои лидери на ЕС. На половината, дядовците са били нацисти на доста високо ниво. Много интересен факт но защо се прикриват и много, много неща. А за нашите медии,просто без думи. Ако това са безпристрастни журналисти, майко мила.
62
9
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Много ме притеснява решението на Барозо за възможност ЕС да се включи във войната. Хора, съзнавате ли че това означава мъжете ни да бъдат пратени на фронта? Ние не сме взимали решение за такова нещо. От къде на къде някакви бюрократи криещи се в луксозни бункери ще решават дали ще влизаме във война, дали ще убиват синовете ни и съпрузите ни и дали ще разрушават градовете ни. Хора, надигнете глас. Не бива за допускаме това, в никакъв случай!
61
22
 
28
 
! Отговори
българин преди 2 години
Чета коментарите,и си давам сметка,че немалко от нас са хора с изпилени мозъци.Дамгосвате Русия.Добре,това е ваш личен избор.А защо не си задавате въпроса,защо се стигна до тази проклета война?Кои са причините?Запада има своите интереси-политически и икономически,да са срещу Русия.Назад във времето,Запада винаги е бил срещу Р-я.А какво ни даде на нас Запада?ДАДЕ НИ ВЪЗМОЖНОСТТА ДА ИМ СМЕ СЛУГИ.Да не говорим за САЩ.Те създават проблеми в целия свят.
60
27
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Русия да се самоизолира. Тя е чyмaта на Европа
59
24
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Цял свят видя позора на руснаците.
58
2
 
4
 
! Отговори
До 86 преди 2 години
Не се нервирай. Човекът е с дислексия.
57
15
 
32
 
! Отговори
До23 анонимен боклук преди 2 години
Нека опитат руснаците да напанат Полша. Тази държава, както и Украйна помни. Помни как Сталин и Хитлер се споразумяха и разграбиха Полша. Помни как нацистки войски маршируваха в Москва по покана на Сталин. Помни клането в Катин. Помни кой уби полския президент Качински. Помни репресиите над синдиката Солидарност. Помни кой стои в дъното на покушението на полския папа. Поляците не страдат от амнезия и манията да лижат руски ***. Това е запазена марка са родните путинофили, жалки и презрени!!