От Москва: Украйна върви към разпадане на няколко държави

Това било заради опитите на САЩ да използват Киев срещу Русия
27 апр 2022 12:03, Елка Василева
124
От Москва: Украйна върви към разпадане на няколко държави
Снимка: архив, БГНЕС

Секретарят на руския Съвет за сигурност Николай Патрушев каза, че Украйна върви към разпадане на няколко държави заради опитите на САЩ да използват Киев, за да противодействат на Русия, предаде Ройтерс.

Още по темата
"Използвайки своите довереници в Киев, американците решиха, в опит да потискат Русия, да създадат антипод на нашата страна, като цинично избраха за това Украйна, опитвайки се да разделят по същество единен народ", заяви Патрушев в интервю за в. "Росийская газета".

По думите му САЩ от години се опитват да насаждат у украинците омраза към всичко руско.

"Но историята учи, че омразата никога не може да стане надежден фактор за национално обединение", каза той.

"Ако нещо днес обединява хората, живеещи в Украйна, то е единствено страх от зверствата на националистическите батальони", заяви Патрушев.

Според него "резултатът от тази политика на Запада и режима в Киев може да бъде единствено разпадането на Украйна на няколко държави".
/БТА/
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


124
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
66
14
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
От вашата омраза по-голяма не е видял светът! Все САЩ ви виновни. Това е патология.
65
14
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Време е Русия да върне автономията на 22-те поробени страни в Руската федерация!
64
24
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Фашистка Русия върви по същия път. ЦРУ и Пентагона вече работят по плана
63
20
 
20
 
! Отговори
Morski преди 2 години
До анонимен 65-Само ми обясни защо от над 300 години Русия е най-голямата държава по теротория в света, а за същите тези 300 години не можа да стане най-богатата, даже и с цялата Менделеева таблица в земята си? И за да не се косиш и чудиш ще ти поясня - защото са си неспособни и некадърни като нация! Защото умеят и знаят само да рушат, а градежа и съзиданието е неприсъщо и не им е в гена на ***!
62
14
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 63------Русия е велика! Светът се крепи на нея - единствена се опълчи на наглите печатари на зелена хартия, войнолюбци, войнотворци, убийци - САЩ! Гледай руска ТВ! Виж аналитиците им! Виж все по-успешната им борба с фейковетана укропитеците и западняците! Виж "Бессмертный полк"! Кога по Пенсилвания авеню ще мине такова шествие? Или по Шан 'з' Eлизe!
61
13
 
10
 
! Отговори
какво се чудим преди 2 години
Готви се държава Курилска япония и доста други интересни държави.скоро очакваме да се отдели Северен Китай -наречен Сибиртай и Карелия и всички мюсулмански републики. И тогава остава масковска област. казано е в библията КОЙТО МНОГО ИСКА ЩЕ ЗАГУБИ И ТОВА КОЕТО ИМА
60
9
 
14
 
! Отговори
гост преди 2 години
А русията, накъде върви?
59
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До До 68 до 70 Не се коси - хората си го имат и могат да си живеят както си искат, а ти си мечтай, може и нещо да те огрее...
58
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 64 Ами, нека се пробват и опитат...
57
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До ДНIПР1======Кои герои от "Азов" - тези, дето се предадоха или другите, които героично се крият в подземията? Дьермо все они!
56
15
 
17
 
! Отговори
Пешо преди 2 години
Русия ще се разпадне.
55
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 60 Не чети само това, което ти дават да четеш, а чети всичко и ще е хубаво сам да видиш тези блата , според тебе, как изглеждат. Да не говорим, че там я има цялата Менделеева таблица, за газ и петрол да не говорим, дето ревете като на умряло, като ви ги спрат...
54
13
 
15
 
! Отговори
Българин преди 2 години
В "тюрмата на народите" каквато беше руската империя а след нея СССР единствено руския надзирател беше добре а другите нации бяха мачкани и потискани. Войната в Украйна съживи рефлекса на надзирателят да репресира другите народи. Затова днес руснаците са като побеснели кучета, защото Путин им даде още една възможност да подчинят е мачкат украинците и да разширят сферите на влияние на Русия. Но със силата на украинците и със западната помощ Русия ще бъде победена!
53
12
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Вчера лъжат,че спират газа, днес лъжат за херсонска област, в която вече се опитаха да създадат република, но протести ги спряха, а днес почнаха с разпад на Украйна. Войната за русия не върви добре явно.Тръгнали са каруцата пред магарето да слагат, а много кофти неща ще се случат с русия тепърва.
52
12
 
22
 
! Отговори
Хасан Генов преди 2 години
Не дарявайте пари за Украйна. Отиват за внос на кокаин на един наркоман комик президент. Слава кокаине!
51
23
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Русия е най-мръсната и до погнуса отвратителна страна в цялата световна история. Там са селектирани чудовищни морални ypoди, при които понятията за Добро и Зло са обърнати наопъки. През цялата си история тази нация се е въргаляла в ла*ната, в които иска да потопи целия свят.
50
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 55 Времето ще покаже кой се е хванал в капана, а ти си сложи по-дебели панталони, че да не те изненадат неприятно руснаците...
49
17
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Какъв САЩ? Какво НАТО? Какво Сенто или Сеато ги е патил тези башмаци? Никой не е застрашавал Русия по никакъв начин. А Русия извършва открита военна агресия срещу свободна и независима държава! Има един единствен начин войната и руската агресия най-после да спре. Пита се кой и как ще го направи?
48
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 59Еми 1/6 от сушата на земята, ама тази 1/6 е блатная, тоест не става за живеене :))) Нещо друго русофилче, или се изчерпа тотално :)))
47
7
 
3
 
! Отговори
ДНIПР1 преди 2 години
Днешна новина отново незасегната от бг медиите, е че всяко " вето" на член на Съвета за сигурност на ООН, вече ще трябва да бъде обяснена пред Асамблеята към ООН! Това е първата сериозна реформа спрямо необоснованите " вета", главно на русия! Естествено руските представители са били против това решение, но то вече е факт с голямо мнозинство!