Нови предполагаеми атаки на Украйна в Белгородска и Курска област

Един човек е бил ранен
1 май 2022 20:51, Нели Христова
72
Нови предполагаеми атаки на Украйна в Белгородска и Курска област
Снимка: БГНЕС

Един човек е бил ранен при пожар в обект на руското министерство на отбраната в южната Белгородска област близо до границата с Украйна, съобщи губернатор Вячеслав Гладков, цитиран от Ройтерс. Към момента информацията не може да бъде потвърдена от независим източник, отбелязва агенцията.

Междувременно губернаторът на Курска област, която също се намира до украинската граница, съобщи за повреден железопътен мост по линия, използвана за товарни влакове. Във видеообръщение в „Телеграм“ той нарече инцидента „акт на саботаж“, предаде БТА.

Миналия месец Русия обвини Украйна, че е атакувала с хеликоптер склад за гориво в Белгород и че е обстрелвала села и склад за муниции.

След началото на военните действия в Украйна на 24 февруари имаше и други руски области по границата с Украйна, които съобщиха, че са били обстрелвани.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


72
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
51
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Има един слух, че поради страшна курупция и шуробаджанащина в Русия, от складовете на армията има страшни липси и тия който отговарят за имуществото си палят складовете, уж украйнски саботажи, за да не ходят в Сибир. Няма да се учудя ако е истина.
50
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Мисля, че САЩ и Китай вече са се разбрали за зони на влияние в бъдещата разпаднала се Русия.
49
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Визуално руснак и украйнец си приличат много, също така много украинци говорят перфектно руски, така че ще има много диверсии на руска територия в близко бъдеще.
48
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Азиатците наречени руснаци са обидени ли? Смърт за руснаците и Слава на Украйна.
47
1
 
1
 
! Отговори
him преди 2 години
Пoкрай сухото гори и суровото. Да жертви има и ще има и от двете страни. Когато едни "мирни" граждани крещяха "москаляко на гиляко" и "москали на ножи" други мирни граждани търпяха 8 г. АТО - е получиха си го, А-тото продължава. АТО беше в Афганистан, Югославия, Ирак, Либия, Сирия, Йемен, аа пропуснах в Иран беше революция! и какво - промени ли се светът към по добро? и подобри ли се живота на гражданите в изброените страни към по добро? - и Украйна я чака същата съдба!
46
1
 
4
 
! Отговори
Разликата: преди 2 години
Когато РФ избива невинни цивилни, те са виновни фашисти. Когато ти спира газта, за която си ПРЕДПЛАТИЛ, ти нарушаваш договора. Когато се защитаваш, обаче, това е саботаж.
45
2
 
10
 
! Отговори
Ответен удар преди 2 години
И руснаците няма да спят спокойно.Да благодарят на злото джудже, което ги управлява!
44
0
 
3
 
! Отговори
Star преди 2 години
Не разбрахме само,какво е общото на Русия със кавказката Республика Ичкерия?
43
18
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Атом за Киев!
42
8
 
20
 
! Отговори
Алекс преди 2 години
Украинските удари на територията на Русия трябва рязко да се увеличат.Това ще принуди изперкалото джудже да си прибере сбирщината/армията/ обратно в Блатото.
41
6
 
21
 
! Отговори
ЕЛЕКТОРАТ преди 2 години
ЛЕЛЕ УЖАС НАПАДНАЛИ СА МАТУШКА РУСЪ .БЕГОМ ВСИЧКИ ЧЕРВЕНИ НА ФРОНТА ДА СПАСЯВАТЕ МИЗЕРНИЦИТЕ!КОРНЕЛИЯ ДА ДЪРЖИ БАЙРАКА..
40
4
 
11
 
! Отговори
Не фен на Путин. преди 2 години
До Сатанато -53- Аз също като теб чета за безбройните "победи " на украинския патриот Зеленски. Потвърждавам че не лъжеш, наистина го има написано в най-престижните и уважавани медии. Само това че Украйна можела да си влезе когато си поиска в НАТО без Русия да я изравни и асфалтира- и то за дни, не го намерих. Дай линк. И май не си чел как, кога, къде и под какво основно условия е съдадена държавата Украйна.
39
2
 
21
 
! Отговори
Solar Power преди 2 години
До Анонимен: Според мен ударите са били руски или пак някой е пушил на смяна :)
38
5
 
13
 
! Отговори
Solar Power преди 2 години
До Анонимен: Хахахах :)))) Ами руснаците тогава са мародери. Да си стоят в руската кочинка и това е :) Да се научат :П Хайде сега направи си една тъпанарка ! ХахахахЩе ги научат скоро както през ПСВ :П
37
13
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
В Белгородската област има доста българи! Внимавайте какво говорите предатели!
36
8
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Много добре, ако могат на им бият граничните райони! Те не са длъжни да ги пазят, Путиния ги нападна! Даже ме е срам да кажа Русия, защото това не е Русия!
35
4
 
7
 
! Отговори
предполагаеми?? преди 2 години
басе и новинарите!
34
11
 
24
 
! Отговори
msm преди 2 години
руССия си проси боя
33
16
 
37
 
! Отговори
Оберщурмбанфюрер преди 2 години
С нетърпение чакам 9-ти май. Няма начин укрите да не са подготвили заря-проверка под формата на гръмогласен фойерверк. С положителност тавагишч Путина ще бъде турнат в някаква фарадеева клетка с два метра бронирани джамлъци, или ще бъде Путин-2, вместо оригинала, което няма да промени съветските илюминации и халюцинации за "Велика Пабеда".
32
16
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Време е да им съборят керченския мост, Просто няма как, сляд "Масква", предполагам че украинските герои са го запазили за сакралната за рашистите дата 9 май :)!