Русия отговори на санкциите на Япония

Забрани влизането на японски народни представители
Обновена: 4 май 2022 15:11 | 4 май 2022 15:11, Росен Стойчев
46
Русия отговори на санкциите на Япония
Снимка: БГНЕС/EPA

Руското външно министерство обяви, че е забранило влизането в страната на голяма група японски народни представители, съобщи ТАСС.

Сред тях е и японският премиер.

Още по темата
Администрацията на Фумио Кишида подкрепя решенията на западните държави спрямо руските действия.

Руски представители обявиха, че това е безпрецедентна кампания, насочена към руското правителство. Това е довело и до решенията, свързани с японски народни представители.

Счита се, че японските действия влияят на добросъседския диалог. Русия смята, че е важно да защити своя международен авторитет.

Забрани са обявени за шестдесет и двама японски представители. Сред тях са и някои от основните министри на правителството.

Японското правителство разглежда руските действия.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


46
Още по темата: ЯпонияотговорРусия
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
1
 
2
 
! Отговори
Чичовци преди 2 години
Русия-великата империя се згомуляса от чичо Гръм"Путин"!Колкото и да реве и да се тръшка Руската въшка отива за корбан ислям.Всички умни и глупави ще се радват за тяхното унизително унищожение.
28
12
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Крим не е руски. Да ги върнат и да цъфнат веднага тама американски бази ли? Няма да стане. Колкото до агресора, страните от Западна Европа баха колонизирали целия свят, с изключение на Русия. И още имат колонии по света. Но това е друга работа нали?
27
7
 
15
 
! Отговори
Крим не е руски преди 2 години
руските окупатори кога ще върнат на Япония японските острови?
26
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Японското правителство предлага промени в конституцията, които засягат проблема за войната, която досега е можело да бъде само отбранителна. Тези промени, заедно с удвоения бюджет за военни разходи и участието на Япония в тихоокеанското НАТО тревожат японското общество и предизвикват коментари, които не изключват Трета световна война...Япония през 40-те години на миналия век е обявена от ОН за една от трите агресивни държави. Сега апетитите й се възраждат. Империите си искат войната...
25
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И Япония като Германия е все още окупирана от краварите. Базата рамщайн в Германия е буквално американска територия където германските закони и полиция нямат власт. Същото е и с огромната база на не помня името на японския остров където населението беше против и настояваше американците да си обират крушите, но японското правителство просто смаза протестите.... В името на демокрацията всичко е позволено.
24
5
 
16
 
! Отговори
До 31 Владо преди 2 години
Владкооо, след 30 години ще е глад и мор в еуропата и ще зобат американска гмо соя и царевица и ще се отопляват на дърва, а руснаците ще си ползват ресурсите и плодородните земи.
23
27
 
10
 
! Отговори
Владо преди 2 години
Това с международния авторитет го загубиха преди 2 месеца и няма връщане назад. В следващите 30 години Русия ще е в небитието сама и изолирана. Това в случай, че народа не се вдигне и не изнесе правителството при Чаушеско и компания :)
22
19
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
АУУ ЯПОНЦИТЕ СИ НАПРАВИЛИ СЕКУРУ.... ЗНАЧИ И ЯПОНСКИ СТОКИ НЯМА ДА ИМА В РАША ЗАГУБЕНА. 100 Г. СЛЕД МАЙМУНИТЕ...
21
13
 
33
 
! Отговори
Doctor Rock преди 2 години
Е, все пак след като ФАЩ пусна две атомни бомби над територията им ,Япония се превърна във васал на щатниците.
20
12
 
15
 
! Отговори
До 24 преди 2 години
След втората световна война тези острови са в състава на съветския съюз така ,че сега са руски.
19
18
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ДОКОГА ЩЕ НИ ЗАНИМАВАТЕ СЪС СЕВЕРНО АЗИАТСКИТЕ ДИИВАЦИ? НЕ НИ ИНТЕРЕСУВАТ - НЯМАМЕ БИЗНЕС ОТНОШЕНИЯ ВЕЧЕ С ТЯХ, ГАЗ НЕ ВНАСЯМЕ, СКОРО И БЕНЗИН ЩЕ СПРЕМ.
18
16
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Руснаците имат спор за курилските острови не си спазиха договорите с Японците и там рашиски шантажи може и сблъсак да си измислят
17
11
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Абе само слушам от вваатниците как РоzZия била най-най-най от всичко и се чудя защо не са по-по-най... от Дубай примерно?? Нали имат десеторно повече от тях нефт, газ, залежи..?
16
11
 
10
 
! Отговори
Вили преди 2 години
До генчоПо скоро ги боли отзад ама те вече са му свикнали на американския от 45 е това ей отзад са като газопровод разширени!Учат английски задължително,празнуват всички американски празници задължително,играят бейзбол и т.н.,толкова наведен подмазвач и на господаря си не е мил!
15
13
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Сега и Япония ви пречи много ги харесвам Японците дисциплинирани и отговорни
14
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тия не са интересни, те още мирен договор нямат
13
16
 
19
 
! Отговори
Асоциален Примитив преди 2 години
"Русия смята, че е важно да защити своя международен авторитет." Да, най вече с "високоточните" си удари по цивилното население на Украйна.
12
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 16, т.е. значи потвърждаваш, че НЕ 90% от всички ресурси са заровени там, както и че Русия НЕ е 50% от цялата суша. Мерси, радвам се, че сме на една страница вече.
11
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До До Чудо на чудесатаХайде малко обратно в часовете по география, Русия е най-голямата държава, като територия, но Африканският контитент сам, е над 2 пъти по голям, да не говорим за Сев. и Южна Америка, останалата част от Азия, Австралия и тн. Сушата е около 150 млн. кв. км Русия е около 17, демек около 12%, колкото са САЩ и Канада примерно, или Китай и Бразилия и тн. Колкото до полезните изкопаеми, това че Канада и САЩ например не разработват тяхните не значи, че ги нямат.
10
12
 
14
 
! Отговори
Хасфалт преди 2 години
Няма и помен от японската чест, за която някой сме чели, а други сме и/или гледали по филмите!