Слух или истина: Претърпял ли е Владимир Путин операция?

Засилват се спекулациите около здравето на руския президент
19 май 2022 19:30, Нели Христова
183
Слух или истина: Претърпял ли е Владимир Путин операция?
Снимка: БГНЕС

Руският президент Владимир Путин наскоро е претърпял операция за отстраняване на течност от корема на фона на нарастващите спекулации, че здравето му е в упадък, твърди профил в Telegram, цитиран от New York Post.

Путин е претърпял операцията в четвъртък вечерта срещу петък сутринта, според телеграм канала "General SVR", за който се твърди, че е управляван от бивш руски шпионин.

По-нататък каналът твърди, че операцията на Путин и последващото възстановяване са били прикрити на следващия ден с помощта на технологията "deepfake", за да се симулира присъствието му във видеоклипове от насрочено заседание на съвета за сигурност на Русия.

Твърденията на "General SVR" не са потвърдени, а войната в Украйна е белязана от очевидни пропагандни усилия и от двете страни.

Миналата седмица в канала се появи информацията, че руският президент е записал предварително кадри в опит да прикрие бъдещи операции и планира да използва двойници, ако е необходимо.

Въпреки че мистериозният канал е един от водещите източници на предполагаема информация за здравето на Путин през последните седмици, други по-утвърдени медии също повдигнаха въпроси относно здравето на Путин.

През април руското разследващо издание The Project съобщи, че Путин е бил редовно посещаван от онколог и спекулира, че лидерът страда от рак на щитовидната жлеза.

Докладът включваше и списък с други заболявания, пред които е изправен Путин, от хокейни наранявания до болки в гърба от инцидент при конен спорт.

Появи се и информация, че Путин се къпе в кръв, извлечена от еленови рога, които се отрязват, докато растат и все още са пълни с прясна кръв. Отвратителните "бани с рога" са алтернативна терапия в Алтайския регион на Русия, който граничи с Казахстан и Монголия. Онези, които вярват в лечението, твърдят, че баните подобряват сърдечно-съдовата система и подмладяват кожата, обяснява The Project.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


183
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
41
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тази статия кърти мивки направо,специално частта дето се къпе в кръв от рога...как ви идват на акъла да пишете такива глупости..
40
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Няма начин да не е тежко болен, защо тогава се пази като от чума от ковида - сами се сетете, най-вече рисковите хора се пазим от него на всяка цена и това са хора с тежки и хронични заболявания за които един Ковид може да е фатален, Ковида който родителите ми и баба ми която гони 90 го изкзраха неваксинирани.
39
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Вован и Лексус направиха Джордж Буш на маймyна : youtu.be/milApcvl7so
38
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Путин беше много разклатен на парада, но западните медии го изкараха касапин, това може да разкати всеки, дори и да не иска :)))
37
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"Появи се и информация, че Путин се къпе в кръв, извлечена от еленови рога, които се отрязват, докато растат и все още са пълни с прясна кръв"Елените многополови ли са?!?!. Рогата им имат ли сертификат за дължина по стандартите на нато и ес?!? УЖАСТ това не може да се търпи вече!!!
36
4
 
13
 
! Отговори
Клисар преди 2 години
До Анонимен ;Да скоро ще удари камбаната ,ама КРЕМЪЛСКАТА КАМБАНА която известява на цяла РУСИЯ за ден на победата -справка 9ти МАЙ всяка година в дена на победата на ЧЕРВЕНАТА АРМИЯ, НАД ЕЙ ТАКИВА Е !
35
9
 
16
 
! Отговори
До 37 преди 2 години
Сбъркан е запада, че с тези ***, раждаемостта пада. И Европа загива, скоро бялата раса ще е малцинство.
34
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Хора без работа. По цял ден бистрите чужди хора, които дори лично не познавате. Превръщате се в клюкарника от пейките пред блока. Само с една мотика 6 номер ще ви дойде акъла.
33
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Китай предлага да се разшири БРИКС, апа вие си чешайте мазолите на Путин.
32
17
 
11
 
! Отговори
Шаши преди 2 години
Путин ще живее в сърцата на хората. Добрия човек си го спомнят всички.
31
13
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
проблемът с Путин е че дори да е пътник ,не е сигурно какъв ще дойде съдейки по историят - Ленин,Сталин ,Хрушчов ,Брежнев .....(че и царска Русия същите грандомани) = явно цялата тая нация е тотално сбъркана
30
8
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А, Байдън има ли операции? На какво са? Щото, гледаме глава има, ама нещо, а?
29
10
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Дано най скоро време да бие камбаната
28
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Какво ви интересува кой какво е претърпял? Любопитството е признак на ниска култура.
27
13
 
16
 
! Отговори
пфффф преди 2 години
Не знам къв фейк е тая новина ама знам че тоя изперкалия диктатор не смее да се покаже на живо.Също така знам че владее силата явно щом ръката му минава през вази и разни други предмети.За тия които не вярват да си пуснат видеото със стюардесите което самия ЛилиПутин пусна без да се усети.Там си личи кой прави пропаганда и на кого ръката му минава през вазата.Айде със здраве на копейкаджиите и да продължават да вярват в дядо Коледа,опс за тях май беше дядо Мраз или дед Мароз ли беше....
26
14
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Той е опериран отдавна, още на 12 г. възраст, когато е влязъл в суворовското училище. Там е претърпял операция по изпилване на мозъка. Има две нелечими болести - носталгия по СССР и великоруски империализъм.
25
10
 
19
 
! Отговори
Д-р Иванов Карлуково преди 2 години
"Появи се и информация, че Путин се къпе в кръв, извлечена от еленови рога, които се отрязват, докато растат и все още са пълни с прясна кръв."-------- Авторката на тази "статия" *** Христова има психични отклонения.
24
11
 
7
 
! Отговори
Истукан преди 2 години
Операция не, но си има някакъв психичен проблем за решаване.
23
2
 
11
 
! Отговори
Акото на Путин преди 2 години
Докъде сме със анализа?
22
5
 
8
 
! Отговори
Путин е КИБОРГ преди 2 години
Нема да умре скоро - само ще му подменят туй онуй - лек упдейт и пак е онлайн! :) А и владее силата и от тъмната страна и от светлата! Лоша работа за западните даджаи!