Шестима ранени при атаката срещу руския Черноморски флот

В Севастопол отмениха празника за Деня на военноморския флот
31 юли 2022 15:45, Елка Василева
112
Шестима ранени при атаката срещу руския Черноморски флот
Снимка: архив, БГНЕС

Черноморският флот на Русия съобщи днес, че взривно устройство с малка мощност, поставено на самоделен безпилотен самолет, е избухнало в щаба му в Севастопол, предаде ТАСС.

Още по темата
На пострадалите от парчета счупени стъкла е оказана помощ, каза пресслужбата на флота.

„На територията на щаба на Черноморския флот в Севастопол след избухване на взривно устройство с малка мощност, поставено на самоделен безпилотен летателен апарат, са пострадали петима души от разлетели се парчета стъкла в едно от помещенията. Всички пострадали са получили необходимата медицинска помощ“, беше посочено в изявлението.

Губернаторът на Севастопол Михаил Развожаев заяви по-късно, че броят на ранените при взрива е нараснал на шестима, от които двама със средно тежки наранявания, а другите с леки травми. По думите му няма загинали.

Той каза, че заради нападението са отменени празничните прояви в Севастопол по случай Деня на военноморския флот на Русия и няма да бъдат пренасрочвани за друг ден.
/БТА/
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


112
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
79
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
и нита адин умрьол рашист ? Жалка !
78
2
 
0
 
! Отговори
warnings about преди 1 година
Терористи которие начали самая наглая анти РУСь война от 1941 года. Хотят унищожит Украинская и РУская советские армии в братоубийственой конфликт..От КРИм предупреждают что более 16000 ядерние и термоядерния оружия в боевая готовност в том числе в США,Франция,Турция.. Иначе все корабли от Кримский флот в риск от лквидация..
77
0
 
0
 
! Отговори
олитата преди 1 година
се радват на няколко порязани от стъкла дебелака....също на убийствата на цивилни граждани...и траят,като техните братя по простотия ядат бой...да,тарикат мъж не писка,хехехе
76
0
 
1
 
! Отговори
Започвам преди 1 година
... да подозирам, че руснаците сами са си гръмнали щаба. Нещо не се връзва: украинците с гордост биха се окичили с тия лаври, ако го бяха организирали. Вместо това казват, че не са те. От друга страна, руснаците имат интерес да твърдят, че украинците се занимават с кокошкарски истории, при това неуспешно.
75
2
 
4
 
! Отговори
ТАКА Е У РУСИЯ: преди 1 година
..ЕДНИ ГЯВОЛИ ПИЯТ ----ДРУГИ БАЛАМИ СЕ БИЯТ ....ха,ха,хааааааа..."БАЛШОЙ ТЕАТР"!!!
74
2
 
4
 
! Отговори
Нема ранени и убити преди 1 година
...при руснаците ----ГРУЗ-200 веднага замита следите....ха,ха,хаааааааа.... и производството на руска тор процъфтява......ЗАТОВА ПИЯТ ДОВОЛНО РУСКИТЕ ГЕНЕРАЛИ У СЕВАСТОПОЛ!
73
0
 
3
 
! Отговори
Пеесе песос преди 1 година
Трхниката напредва толкова, че скоро с гаражна самоделка може да утепат я Бай Дън, я Путин или който и да е световен лидер, бизнесмен или мафиот. Та такива ми ви работи. Тия фърчикоптери ще изядат хляба на снайперистите. Първо че думкат с километри и второ няма адекватни контрамерки.
72
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Бе то и екипажа на кораба Масква се беше евакуирал успешно, и немаше жертви, ама не съвсем
71
3
 
4
 
! Отговори
ПорЦелан преди 1 година
Украинците са се нагушили с идеи като пате с ла.на! Арестович каза че руската армия не може да се отбранява и затова само настъпва. Контрататката на Херсон всъщност било отбрана която укрите знаели по-добре. :)
70
11
 
10
 
! Отговори
укроталибани преди 1 година
укропитеците освен ялови терористини акции като дресирани от краварите талибани - друго не могат!
69
6
 
7
 
! Отговори
Русия=Психиатрия преди 1 година
Това е кощунство, по време на война генералите да си правятПаради и банкети при условие, че всеки месец хиляди млади хора загиват или биват ранени.
68
11
 
13
 
! Отговори
убийруснакспасидете преди 1 година
Не разбирам защо само Севастопол, трябва и Москва да обстрелват, ако бъдат избити рашиcтите в Москва войната веднага приключва
67
14
 
5
 
! Отговори
Христо Христов преди 1 година
Дано заловят саботьора...
66
11
 
13
 
! Отговори
хаха преди 1 година
да ви е сладко неуважаеми русофилски ба лъци. Толкова сте противни, само американците ще ви оправят вас макинката ви шафранска
65
9
 
11
 
! Отговори
ПорЦелан преди 1 година
Демократа Зеленски уби олигарх в Николав, който се занимавал с търговия със зърно. Естествено бизнеса му сега е в ръцете на Зеленски.
64
13
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Факт е,че Украйна нарушаваше Минските споразумения 8 г.Даже през 2015-та година стреляха по нашите бесарабски българи там,не дадоха да се отвори хуманитарен коридор и хиляди измряха от глад.Украинци,спрете да лъжете,че дяволите ще ви вземат!
63
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ами там не им харесва, руския флот да се предислоцира я на Владивосток, я в Соми. В Соми времето е много хубаво и имат хубаво вино - хайде, както се казва - малко добра воля да покажат.
62
11
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Много отдавна Путин подготвя пъкления си план... 8 години фашистка Русия финансира сепаратистите в Донбас, които използваха цивилните там, като.... жив щит срещу украинската армия,(3 000 цивилни жертви и 10 000 ликвидирани проруски бандити) която се опитваше да си върне контрола в Донецк и Луганск. Кремълският пcиxoпат спря 11 опита на ООН да изпрати миротворци и нарочно изчакваше момента след Олимпиадата в Китай за да нападне вероломно Украйна... Това са фактите русофилчета...
61
16
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
САЩ нападнаха Ирак - факт след като убиха Садам Хюсеин остатъка от военните му се превърнаха в ислямска държава. Има снимка на Маккейн с албагдади и останалите лидери на ИДИЛ. Тогава още бяха бойци за свобода може би и това е факт всеки може да види снимката в нета. След тези два факта следва Аключението ,че САЩ са терористи и подпомагат такива както впрочем и Бин Ладен който е бил голям партньор с Джордж Буш. Истината боли нали
60
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 52 сащ създадоха ислямска държава трябва ли да ги нападнем след като създават терористи и ни пуснаха бежанска вълна