"Желязната кукла" на Кремъл: Трябваше ядрена бомба на погребението на Елизабет II

Великобритания е коренът на всички злини, заяви Андрей Гурулев
23 сеп 2022 12:55, Нели Христова
365
"Желязната кукла" на Кремъл: Трябваше ядрена бомба на погребението на Елизабет II
Снимка: Instagram

Руска пропагандистка твърди, че Владимир Путин е трябвало да удари погребението на кралица Елизабет II с ядрена бомба, докато всички "най-високопоставени хора" са били събрани в Лондон.

Олга Скабеева, наричана "Желязната кукла" на Кремъл, направи тези твърдения в понеделник по време на дискусия с Андрей Гурулев, военен командир и член на Държавната дума.

"Защо да бомбардираме Украйна или Германия? Великобритания е коренът на всички злини", каза Гурулев и предизвика шокиращ отговор от Скабеева.

"Тогава трябваше да го направим, когато всички най-добри хора бяха на погребението (на кралицата)... Бог да ме прости", заяви Скабеева.

"Говорят ми за член пети на НАТО. Какво ще стане, когато превърнем Великобритания в марсианска повърхност? За какво ще е тогава този член пети? Да защитят марсианската пустиня?", продължи Гурулев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


365
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
232
35
 
20
 
! Отговори
М93321даааа преди 1 година
Слава кокаине й остават няколко месеца.... в най-добрия случай. Бай Мечок чак сега запрята ръкави, а той не спира, докато не "уважи" противника поне няколко пъти!
231
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Заядливи коментари в студио, изрязани от контекста на темата, и подхвърлени КЪДЕ? Тук! Кажете ми че няма аналогични "дискусии" в САЩ, например.
230
14
 
28
 
! Отговори
хахаха преди 1 година
тенекиената пизда казала няколко пияни приказки които можеха да доведат от изтриването от лицето на земята на Империята на злото заедно със злобни Кагабе пигмей и настъпване на златна ера за човечеството
229
16
 
35
 
! Отговори
Лаврентий Берия преди 1 година
До Българин! - зад трона на *** който ще бъде монтиран на 300 метра под земята в бетонен бункер, където той ще изживее 10 дни които ще останат от живота му, преди някой превъртял от мъка по семейството си охраняващ го да му пръсне грозния череп!
228
15
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Божил Божилов, божооо раппон прррост, САЩ можеха да унищожат империята на злото веднага след 2СВ, но не го направиха. Ест. ако др0гаря Коба имаше ядрени бомби, щеше да ги пусне на секундата. Това е разликата между доброто и злото, ама ти като си толкова объл, няма как да го осъзнаеш даже и да се наакаш от мислене.
227
10
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
тая е толкова ***, че чак канти на кухо ... РЕално всички президенти са един вид представителни лица, силата е някъде зад тях на сянка
226
14
 
46
 
! Отговори
Оу преди 1 година
това вече мина границите на човешкото.
225
52
 
26
 
! Отговори
я пак преди 1 година
Явно има хора,които се хващат на поредната лъжа.Русия НИКОГА няма първа да използва ядрено оръжие.Аглосаксонците са в основа на всички злини на земята.
224
9
 
31
 
! Отговори
dudunchobla преди 1 година
До буциТи добре ли с главния мозък, бе? Точно на Дания ще им трябват одеяла, дето са на една крачка от Норвегия, които имат газови и петролни находища и то сериозни, от които са натрупали държавен фонд с над 1 трилион евро. Да не говорим, че и самата Дания има находища на газ и петрол, макар и не толкова значителни.
223
19
 
66
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
То хубаво да изстрелят тези ядрени бомби, въпросът е дали ще излетят и ако това стане, дали няма да паднат в някое предградие на Москва.
222
16
 
61
 
! Отговори
Българин! преди 1 година
Трябваше, ама НЕ ВИ СТИСКА! Щото, ако вие изпратите една бомба в отговор НАТО ЩЕ ИЗПРАТЯТ НЯКОЛКО ХИЛЯДИ! После и вие ще отвърнете С НЯКОЛКО ХИЛЯДИ! И тогава познай! НЕ САМО ВЕЛИКОБРИТАНИЯ, А ЦЯЛАТА ПЛАНЕТА ЩЕШЕ ДА СЕ ПРЕВЪРНЕ В "МАРСИАНСКА ПОВЪРХНОСТ"! Ако изобщо оцелее! И къде ще живее тогава "Желязната пат-ка" на Кремъл?!?
221
2
 
13
 
! Отговори
999 преди 1 година
281 коментара за публикация,в която не е посочен источника на информация.
220
13
 
54
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Поредната куха злобна "лелка", която освен да говори глупости и създава проблеми друго не може
219
2
 
2
 
! Отговори
али преди 1 година
Хмм :)))
218
25
 
11
 
! Отговори
охчленпети преди 1 година
Оля,Оля до тук добре,даже много добре!Обаче кажи нещо за кака Лиз от братски Лондон като как го обича и ще го поеме член пети-може би с класова омраза?
217
10
 
48
 
! Отговори
Донки Хот преди 1 година
До 238 сина:ей, туй *** сте много зле, кво се дървите, абе главите ви празни.. Война, не трябва да има, камо ли ядрена, никой няма да оцелее. Ти да не мислиш, че запада ще стреля по Сибир/в трънките/, той ще атакува големите градове, никой няма да оцелее. Айде вижда се колко акъл имате, само русофилските роби се радвате на ядрените глупости на жужето и сие. Сто пъти казах, ползвайте си главния мозък, не гръбначния...
216
44
 
28
 
! Отговори
буци преди 1 година
европа изпусна шанса си да живее добре с Русия, поради слугинаж към сащ и умопомрачени "управници". Сега ще го разбере по трудния начин. Вече почва. В Дания раздавали одеала по фабриките да се топлят зимата работниците - някой русофоб да коментира тази новина от сега.бг ?!?
215
45
 
26
 
! Отговори
сина преди 1 година
какво става с укро-контраофанзивата ?!? Нещо тия дни няма информация, или превзеха празните поля без руски войници и до там. Но, това бе достатъчно да се бият в гърдите колко са велики и да вземат още някой друг милиард на наш гръб...
214
35
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Браво много точно казано
213
15
 
44
 
! Отговори
Донки Хот преди 1 година
До 219:кво да мачка, Вовката, шикълките в гащите или на Мечоков мъ.... те. Видяхме руската армия какво мачка:самотни стари баби и треволяка по украинските поля и пътища. Единствените мачкащи са украинските войници.