Готви ли Путин дъщеря си за свой наследник?

Това прогнозира в ефир руският политолог Абас Галямов
3 окт 2022 21:47, Йоана Цонева
124
Готви ли Путин дъщеря си за свой наследник?
Снимка: Россия-24

Владимир Путин може да подготви дъщеря си Катерина Тихонова да го наследи в президентския стол. Това заяви в ефира на украинската държавна телевизия руският политолог Абас Галямов. Според политолога две неща могат да подскажат, че предаването на властта от бащата на дъщерята е възможен план на руския държавен глава.

Галимов наблюдава симптоми, които издават обсъждане на подобен вариант. През лятото без видима причина е започнало промотиране на Катерина Тихонова. Засега дъщерята на Путин не е толкова активна, но вече е назначена на позиция, която дава повод за размисъл, че пред нея има перспективи за по-нататъшно издигане.

През лятото Тихонова стана стана съпредседател на Руския съюз на индустриалците по въпросите на вноса. Заради санкциите, наложени на Русия, вносът е ключов за руската икономика - отбелязва политологът. Оттам и значението на поста.

Още по темата
Поставянето на дъщерята на такава позиция ще позволи след време да се отчете, че дъщерята на Путин е със заслуги за спасяването на икономиката

Втората причина, която политологът посочва като основание за варианта на наследяване на президентския пост, е амбицията на Путин. "Той счита себе си за най-великия политик на нашето време". Според експерта, след като синът на Гурбангули Бердимухамедов , бившия президент на Туркменистан, пое властта, същото е възможно да се случи и в Русия . "Като го гледам, той може да има такива мисли: щом тези идиоти можаха, тогава аз, най-великият стратег, със сигурност мога".

Експертът обаче отбеляза, че още преди началото на войната в Украйна мнозинството от руските граждани са имали негативно отношение към идеята за поемането на властта от дъщерята на Путин.

Катерина Тихонова е втората дъщеря на Владимир Путин. След началото на войната в Украйна тя стана обект на санкции от САЩ, ЕС и Великобритания.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


124
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
45
4
 
6
 
! Отговори
Кривондел преди 1 година
Започвам да съчувствам на Путин. Нормално, ако ти се роди толкова криво чедо, света да ти стане крив и да искаш да го унищожиш... еле пък ако имаш тази власт. Разбирам го Путьотo и му влизам в положение. Но винаги може да се самоубиеш - вариант е. Не трябва да се подценява. По-малко вреди ше нанесеш на човечеството.
44
1
 
3
 
! Отговори
бай Недялко преди 1 година
ГЕРБ е в цуцванг. ПИК от вчера е анти-герб. Защото ГЕРБ не ни търсят за съвет. Толкова сме себични и мaлоумни, че се обръщаме срещу нашите най-близки. Такива сме. ГЕРБ ще си има проблеми с ПИК.
43
5
 
2
 
! Отговори
Човек с чувства преди 1 година
България има нужда от СВОЙ оригинален, истински и независим владетел, който трябва да създаде династия, трябва да му бъде намерена жена, която трябва да бъде ЕТНИЧЕСКА Българка, без значение развратница ли е, бивша *** ли е или не !България се нуждае от СВЕЖ въздух !Някой от Варна е подходящ да бъде владетел, но е доста проклет човек, а трябва да се оправи, има за какво!
42
2
 
1
 
! Отговори
Реалист преди 1 година
Човек който е подходящ да бъде владетел на страна, която няма СВОЙ, а ЧУЖДИ владетели от други страни и държави, всъщност няма да е грях ако от ЖАЛЪК СИРОМАХ, да го направите на БОГАТ ВЛАДЕТЕЛ, който да си има своя жена, а след това и няколко деца, които да наследят НЕЩАТА им!Нормално е да бъде сложено НОВО НАЧАЛО на България и бъдещето на България и българската нация!
41
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен 49 "Нищо не знаете тука глупци които се пишат за атлантици и накрая България ни раздаде досиетата на кучетата" Аааа, ама ти и досиенце ли си имааал? И ти е неприятно, че наяве са излизали разни неща, които си правил и затова мразиш "атлантиците" А защо не кажеш какво си правил, да видим защо така мразиш?
40
2
 
6
 
! Отговори
Подарък от БОГ преди 1 година
Нормално е тя да наследи неговите имоти , вещи и т.н., но не е нормално тя да наследи Русия!Властта се предава по наследство, но зависи за коя власт става въпрос по точно !
39
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Видът на тая вероятно е вдъхновил вика "ГОЙДА!"
38
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Туй на снимката някво NFT ли е бедайба и грозотията.
37
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не е ли смешно, дъртите русофили най-силно подкрепят Путин и са най-фашизирани. Побеляха им косите и станаха фашисти, трагедия!
36
4
 
4
 
! Отговори
хихихиии преди 1 година
Ами ако настина се казва така - ***? Новата императрица/президентка на Руската Федерационна Империя? А? Ще ви изпратят всичките в Сибир, дето не отдавате чест на новата Императрица Всероссийская, названа Богом Катерина Третья Пу...Айде да не уточнявам...Ама си вземете четка и паста за зъби за всеки случай! И пижама - раирана...
35
14
 
7
 
! Отговори
Българин преди 1 година
Боклуциии-ии сте всичките евроатлантици
34
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Служил съм на посолството ни в Германия получавах и изпълнявах няколко задачи и накрая ме върнаха в България - с оглед на моята сигурност. Защо не мислеха за моята сигурност когато ме пратиха в общежитие на пакистанци и афганистанци вътре беше като военна зона в мирна Германия. Нищо не знаете тука глупци които се пишат за атлантици и накрая България ни раздаде досиетата на кучетата, вместо сигурност ни даде на кучетата. Ще ви мразя атлантиците докато ви има вие сте натурални предатели
33
5
 
5
 
! Отговори
Убавица преди 1 година
Филтрите и фотошопа не помагат. Редактора е намерил най-пикселизираната снимка. ХАХАХАХХАХА явно гена на *** не е читав. Крив ген, като на Бойко Борисов - смешната Мутра. Смачканяци
32
4
 
3
 
! Отговори
Българин преди 1 година
До 31 няма как да стане американецо или турчин си евроатлантически, няма как да ми вземете личната карта аз съм седмо поколение Български син, син на Български патриоти за които може и да си чел ако можеш да четеш. Гледам земя Българска на село, служил съм на България работил за посолството ни в Германия и вече съжалявам за това. Такива жалки мужици като теб Атлантико не струват и цент. Искаш да ми вземеш личната карта ли ела и я вземи ще ти я дам лично ако можеш да я вземеш мизе-рнико турски
31
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Великия стратег Путин ми напомня по-малкия, но по-дълъг стратег Слаффчу. Сами срещу всички, заедно с вас, последния да затвори вратата.
30
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не само фамилията Бердимухамедов окупира власта в Туркменистан, но и синът на бившият президент на Азербайджан Гайдар Алиев, Илхан е държавен глава на Азерите.Същото се готви и в Беларус с един от синовете на Лукашенко, Виктор който понастоящем е шеф на съвета за национална сигурност.
29
4
 
9
 
! Отговори
До ПП Поредна Просто преди 1 година
Хахахаха,Медведев е на принципа-,,Един път да изтрезнея ,така ще се напия!!!",хахахаха....
28
5
 
9
 
! Отговори
ПП Поредна Простотия преди 1 година
Путин ще Векува, а след него е Медведев!
27
5
 
4
 
! Отговори
Истината е,че.... преди 1 година
....и Путин,и Зеленски трябва да бъдат ликвидирани по най-бързият начин!Тогава положението ще се успокой! И двамата са пълни егоцентрични ненормалници!Единият ,изперкал от жажда за власт над Земята,а другият изперкал от многото кокаин!
26
1
 
2
 
! Отговори
Тридцать второй преди 1 година
До: двадьцать восьмогоХорошую работу сделали ВСУ: Отминусовали всех русских рушистов! И наконец то, уровень реки Днепра для русских стал непогожим...