Украйна: Заключенията на ФСБ за Кримския мост са пълна глупост

Според разследващите в Русия бомбата е била натоварена в Одеса
12 окт 2022 13:51, Нели Христова
41
Украйна: Заключенията на ФСБ за Кримския мост са пълна глупост
Снимка: БГНЕС

Високопоставен украински служител отхвърли като "глупости" заключенията от разследването на Русия за експлозията миналия уикенд, която сериозно повреди Кримския мост.

Руският президент Владимир Путин обвини украинските сили за сигурност за експлозията, а по-рано днес Федералната служба за сигурност на Русия (ФСБ) съобщи, че е задържала петима руснаци и трима граждани на Украйна и Армения за експлозията.

Още по темата
"Цялата дейност на ФСБ и Следствения комитет е глупост", каза говорителят на министъра на вътрешните работи Андрий Юсов, попитан за обвиненията на Москва за взрива на Кримския мост, цитиран от украинската обществена телевизия Suspilne.

Ройтерс съобщава, че Юсов описва ФСБ и Следствения комитет като "фалшиви структури, които обслужват режима на Путин, така че определено няма да коментираме следващите им изявления".

В заключенията на разследването на ФСБ е включено, че бомбата, взривила моста, е била натоварена в Одеса, а след това е преминала и през България.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


41
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
2
 
2
 
! Отговори
Грипен Гаменов Ветов преди 1 година
Те за такива братя драпате,безполезни,коминтерновски паляци!Мислите си,че пак ще върнете времената на соца,да ни мачка червения ботуш,а вие да ядете и да пиете и да ни обещавате светло сос бъдеще след 40 години!То именно и за това изпаднахме в тази четворна криза,защото Черепа,Мустака,Баневи,Бобокови,Прокопиевци и вся асталная,си бяха изградили този обещаван на всички комунизъм,а само единици живяха и продължават да живеят в него!Затуй са тръшкат против Гешев и Борисов,Пинокио и Гномът,а и Кирчо
31
2
 
2
 
! Отговори
Грипен Гаменов Ветов преди 1 година
Здраствуйте Паляци,рублофили!Не разбрахте ли,че рашките не са братя на никой,а са братя на джобът на Путин?Той понеже завлече племето си с трилиони долари и Навални му разголи мафиотските структури,за да не попадне под ударите на шантавото си племе,взема че си устрои ужким една тридневна война.Но понеже се мисли за много умен,а се оказа лисана с двата крака в капана,почна да се мята и да прави глупост и мизерия след мизерия!Когато рашките продаваха газ на немците за 260 марки,за БГ беше 600марки
30
2
 
1
 
! Отговори
заключение преди 1 година
МОСТА Е УКРАИНСКИ ВЗРИВЕН ОТ РУСНАЦИ както тероризма в цяла украйна
29
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Цяла България се молим за успеха на руските братя, да унищожат Украйна! След това се надяваме да дойдат и в нашата държава да избият всички евролиберасти и техните семейства.
28
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Големо съчинение! Моста е провал отвсякъде. Нито да признаят, че е взривен от ракета, нито да кажат че са сапьори, същото важи и за вътрешна работа. Все зле! Затова съшиха нещото с камиона, забележете откъде е минал, през България, Грузия и Армения, все "приятелски" страни, готови за руско освобождение! Избегнаха Турция...
27
3
 
4
 
! Отговори
Terrorist преди 1 година
Путинска работа е, КаГеБейска. Избиха си децата в Беслан и изтровиха посетителите в театъра, гърмяха собствените сгради и метрото. Славяни са ги е**.
26
0
 
4
 
! Отговори
Говедо преди 1 година
Андрий,ами тогав вземи да ни светнеш как е станало!
25
1
 
7
 
! Отговори
тя преди 1 година
От каде знаят че е "пълна глупост " ?
24
9
 
9
 
! Отговори
Без изненада преди 1 година
Руснаците лъжат, както са свикнали!
23
4
 
9
 
! Отговори
пуйката преди 1 година
Естествено,че ФСБ и следственият комитет са фалшиви структури съществуващи само в главата на Путин щом го казват от Украйна.
22
0
 
5
 
! Отговори
kty7i5 преди 1 година
Абе, ама триете, а? #Ващамама
21
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен до 22 преди 1 година
Не говори от името на Българския народ. Вие сте 10% Копейки под строй при най-ниска избирателна активност. И се пиши Копейка, за Българите братята са Българите, за вас са Руснаците.
20
9
 
9
 
! Отговори
тя преди 1 година
Нямало да коментира ,терористите какво могат да коментират ?! Типична дейност на укрите !
19
10
 
15
 
! Отговори
Българин преди 1 година
Българският народ би дал всичко за братята руснаци. Срам ни е от 5-те процента либер.аст.ка *** в държавата ни! .Скоро ще бъдат унищожени.
18
9
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Да живее Русия! Слава!
17
13
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Русия дано ни отърве от себе си най-накрая. Лукой, Газпром и т. н... Не ви щем, махайте се. Вземете си и русофилите...
16
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Украйна не казва дали тя го е направила или не... Казва, че версията на КГБ не е вярна. И това го казват не само украинците, а всички експерти от цял свят. Това с камиона е глупост. Взривът е бил отдолу. Т. е. поставен под моста. Въпреки цялата ултра-мега-гига охрана на моста...
15
10
 
11
 
! Отговори
Да преди 1 година
Украйна е фашистка и терористична страна,и дано Русия ни отърве от тях.
14
12
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ракети няма. Затова не валят всеки ден към Украйна. Путин не че не иска, но количеството ракети е ограничено.
13
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ФСБ (КГБ) стои зад най-големите атентати в Русия... И те се случват винаги преди избори... За да може да блесне техният кандидат (Путин)...