Руската армия е понесла загуби от поне 90 хил. души

Това твърдят служители на ФСБ
Обновена: 13 окт 2022 12:43 | 13 окт 2022 12:13, Йоана Цонева
117
Руската армия е понесла загуби от поне 90 хил. души
Снимка: БГНЕС

Безвъзвратните загуби на руската армия в Украйна могат да възлизат повече от 90 000 души. Източници разказаха за това пред "Възможние Искро": единият е бивш офицер от руските специални служби, а другият е действащ офицер от ФСБ.

Невъзвращаемите загуби включват убитите, изчезналите в битка, починалите от рани в болниците, както и ранените, които не могат да се върнат на военна служба.

Цифрата, изказана от нашите събеседници, е близка до цифрите, посочени от британския министър на отбраната в началото на септември. Според Бен Уолъс повече от 25 000 руски войници са били убити в Украйна. Британското министерство на отбраната оценява общия брой на жертвите в руската армия на повече от 80 000 души.

Още по темата
Припомняме ви, че за последен път руското министерство на отбраната съобщи за загуби през септември. Тогава Сергей Шойгу заяви, че в Украйна са загинали 5937 руски военнослужещи.

В края на септември "Важные истории" пише за състоянието на руската армия седем месеца след началото на инвазията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


117
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
77
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Надеждата на путинарите умира последна...
76
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Абсолютни глупости. До сега водиха войната така, ше да минимизират жертвите си. За това нямале нападения със щурм, след първите няколко дни. Повтарям, абсолютно невъзможно е да имат такива загуби, защото не са водили такива бойни действия. По-скоро са към 9000. Украинците обаче не пестят жива сила и вероятно има над 100 000 човека загуби вече.
75
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
спецялно за Йоана Цонева тези руснаци са разказали бе момиче ти знеш ли какво означава това че това ти си подписа наказание си с тези лъжи дано те гръмнат някъде по- добре мълнията да ти гръмне и ръчичките да ти изсъхнат за тези лъжи и на всички бг медии
74
2
 
3
 
! Отговори
Кори преди 1 година
До toti, руснакът като му замирише на война и си надбягва партенките като бяга. Другото е кинаджийска пропаганда. По дезертьорство са световни шампиони. Недостижими.
73
2
 
3
 
! Отговори
Кори преди 1 година
Колко са руските войници ще преброим през пролетта. Ако изобщо е останало нещо от тях. Зимата окончателно ще погребе руската войска в Украйна.
72
2
 
2
 
! Отговори
Сериозно ли ? преди 1 година
" ....Източници разказаха за това пред "Възможние Искро": единият е бивш офицер от руските специални служби, а другият е действащ офицер от ФСБ ... ".........................Убедени сме, че всички агенти на ФСБ ,и бивши ,и настоящиси споделят точно там важните държавни тайни !
71
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
За да си признават официално, че са 90 000, то значи са много повече, защото колкото по-големи са джуджетата, толкова по-малко на брой са труповете на рашистан.
70
1
 
2
 
! Отговори
смях преди 1 година
Колко са смешни...Такива като Путин побъркват обществото с религия събират бедните и прости мъже да се избиват...Вие виждали ли сте милионери на бойното поле?
69
3
 
4
 
! Отговори
toti преди 1 година
Руснака е като Матросов,готов да умре за РОДИНО !!!Що паметници,що значки ще има да се кичат и гордо манифестират на 9-ти
68
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Те руските загуби ги знаем, всеки ден имаме инфо, ама айде най-после да чуеме за украинските или те са държавна тайна, имайки впредвид колко много са
67
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Може и да е истина. Преди 2-3 месеца изтекоха документи от руското министерство на финансите , че са платили обезщетения за смърт на 45 000 загинали войници.
66
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Е колкото - толкова ...утре повече !
65
0
 
0
 
! Отговори
до до слагам преди 1 година
да разбирам, че си готов да сложиш две линии на масата или че още не си сигурен дали можеш да си го позволиш?
64
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Добре че поне в украинската армия няма жертви нито ранени или безследно изчезнали а ако имаше хора в "освободените населени места" сигурно щяха да ги посрещат с цветя и рози но все тая.
63
8
 
8
 
! Отговори
СМЕХ.... преди 1 година
Абе не държим на бройката-- важното е руските ГАДОВЕ да дават фира.. Хахахааа....
62
6
 
8
 
! Отговори
Българин: преди 1 година
ВСЕКИ УБИТ РУСНАК---Е РАДОСТ ЗА МОИТЕ ДЕЦА И ГАРАНЦИЯ ЗА ТЯХНАТА СВОБОДА!
61
1
 
2
 
! Отговори
Бе ква е преди 1 година
разликата дали 70 или 90 хил бря. Колкото те устройва около тази бройка от 90 000.си приеми. Само да ти е лекооо:)
60
6
 
5
 
! Отговори
пуйката преди 1 година
Ако бяха написали,че са сто хиляди нямаше да повярвам,защото там са под 90 хиляди,а няма как да загинат повече отколкото са там.
59
4
 
8
 
! Отговори
Космонавт преди 1 година
Каква новина! ха-ха Русофилите се въртят като пумпаци.
58
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До слагамПреди това опорните ви точки бяха за капитулация преди края на март, нещо малко разтегляте времето.Очаквам скоро да кажете, че не сте били разяснили март коя година.