Зеленски: Руските войски не знаят как да се бият

По думите му, те само теторизирали
25 ное 2022 10:06, Петя Славова
444

След ударите от руската армия Украйна работи по възстановяване на водата и електричеството. Най-тежко засегнати са Киев и още 15 области.
Още по темата

Украйна заяви, че около 50% от нуждите на страната от електроенергия в момента не се задоволяват след масираните руски ракетни удари тази седмица. В Украйна вече има сняг, а температурите са минусови.

Във видеообръщението си късно в четвъртък президентът Володимир Зеленски заяви, че руските войски не знаят как да се бият. Единственото, което все още могат да правят, е да тероризират, настоя той, цитиран от Bulgaria ON AIR.

"Почти всеки час получавам съобщения за нашественици, удрящи Херсон и други общности в района. Такъв терор започна веднага след като руската армия беше принудена да избяга от Херсонска област. Това е отмъщението на тези, които загубиха. Те не могат да се бият. Единственото нещо, което могат, е да тероризират. Или енергиен терор, или артилерия, или ракета - само това е, до което Русия деградира при сегашните си управници", каза Зеленски.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


444
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
19
 
10
 
! Отговори
Хаха преди 1 година
Тоя си остава циркаджия докрая. Малки Вовка, големия Вова, демек Путин, ви съдира от бой. При това е много милостив. Наистина почна много специална военна операция, щадяща и население и инфраструктура. А ако не лазеше така 8 години пред краварите, сега нищо от това нямаше да се случва. Да не задълбавам в детайли
35
11
 
3
 
! Отговори
На изборите март преди 1 година
само Възраждане! И 2024 влизаме в рублозоната!
34
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Да не се притеснява.Ние ще му пратим оръжия, нищо , че не може самите ние да си купим и 30 години нито нови самолети, нито танкове, нито кораби сме си купили.Последното въоръжение ни от преди 89 година. Когато сме имали над 200 самолета и 500 танка. После подарихме двеста на СМ и затова сега ни обичат толкова. Сега и на Украйна ще подаряваме и те ще ни обичат почти колкото македонците. Това е сигурно.
33
7
 
13
 
! Отговори
Говедо преди 1 година
Прав си ,Зеля,сега се учат!Ако можеха да се бият щяха да започнат с инфраструктурата още отначало!
32
10
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Работил съм с 2 метра украинец, имах чувството, че е умствено изостанал, то не че в сферата на охраната сме много умни :))) Отивайте й ги мачкате, какво толкова се офлянквате като госпожици :)))
31
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
СТИГА НИ ЗАНИМАВАХТЕ С ТИЯ ГНОМОВЕ ЗЕЛЕНСКИ И ПУТИН!
30
10
 
6
 
! Отговори
Генерал Zима преди 1 година
До дни и аз се включвам. Z
29
20
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Този скоро включвал ли се е в европарламента да им се кара. Да не забравяме, че Украйна приключи с техните оръжия още април месец. От тогава всичко се дължи на 51 страни въоражяващи ги и плащащи им за да не фалират.Над 40 милиарда са получили от ЕС и Щатите само.
28
19
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Херсон, Изюм, Лиман... чий са русофили неадекватни? Къде са ви келявите ракети за да си ги върнете в Русия? Ха-ха-ха?Слава на Украйна! Направи за смях руския башибозук и кремълското джyдже.
27
16
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ех Зелен, де всички битки да беха като Херсон, тоест немаше битка, но вие се изкарахте рамбовци..... :)) Другия път пробвай по-лека дрога Зелен, щото колкото и да не ги харесвам рашките, вас не ви харесвам повече :)))
26
4
 
8
 
! Отговори
Диня има ли ? преди 1 година
А вие можете нали ? Онова световно известно клипче където вашите пълзят с един граничен стълб и се снимат все едно са стигнали руската границата и викат "слава на украйна" само и само за да доставят удоволствие на мишоците в Киев е струвало 15 мъртви на укрите.В нета командирът на отрядът им каза че от 24 човека са се върнали 8 и един без крак ама той не се брои предполагам защото мината май е била приятелска.Войната е ужасно нещо а някакво самозабравили се лилипути се опиват от нея.
25
7
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Защо давате трибуна на този истерясал актьор? Руснаците удариха по електроцентралите и ВиК съоръженията, а хората на Актьора ремонтирали според Зеленски и Кличко пораженията за една вечер! Аз съм инженер и не мога да проумея тази скорост на отстраняване на повредите. На другия ден отново руснаците атакуват ЕЦ и отново боговете по ремонта възстановяват елзахранването?! Актьорът има ли ум да говори такива безмислици?
24
5
 
7
 
! Отговори
баба мара преди 1 година
за него в бункера има ток и топлина 8 месеца все по зелена тениска с къс ръкавзащо не отиваш да се биете с кличко срещу русия а просиш само пари и оръжиефинансов одит на украина има ли връзка със сем баидън
23
5
 
5
 
! Отговори
С наближаване преди 1 година
на зимата руската армия се развихря! Лятото се плашеха от украинските биокомари, дето хапят само руснаци! Най вече генерали!
22
10
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тоз е с шизофрения, заклевам се :))) Те рашките си взеха териториите, които смятат за руски, тоз пелтечи, че не можели да се бият..... :))) Един път реве по екрана, че не могат да удържат рашките, на следващия ден казва, че не можели да се бият........хахахахаха :)))
21
13
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Това е идеята. Терор. Спряха им тока, принудиха ги да започнат да концентрират населението по бежански центрове. Сега ресурсите им ще отиват да изхраване на тези центрове, и няма да има за отбранителната инициатива. Война на ресурси, която украйна неминуемо ще изгуби.
20
13
 
13
 
! Отговори
Зозо преди 1 година
До Анонимен...........Украинската армия е като руската, същият дух................. Хахахааа, нещо си се объркал. Украинците си бранят домовете, а бурятите и дегестанците са неканени гости. От друга страна казано е: "Само черна нинджа може да убие друга черна нинджа" :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
19
4
 
1
 
! Отговори
Бразилия преди 1 година
извършва геноцид над портогалско говорещите!
18
14
 
14
 
! Отговори
да бе,компенсират преди 1 година
До Анонимен 11 За това загубиха през ВСВ над 30 млн,и 20 год след войната имаха все още села без кьорав мъж!На такова компенсиране му викат некадърност!
17
11
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Забравили са. Ама ще си припомнят .