Докато Русия сипе бомби над Киев съпругата на руски министър харчи $84 хил. в Париж

Разкритието е на организацията на Алексей Навални
23 дек 2022 09:05, Нели Христова
149
Докато Русия сипе бомби над Киев съпругата на руски министър харчи $84 хил. в Париж
Снимка: БГНЕС

Съпругата на един от най-високопоставените служители на Владимир Путин се е насладила на разкошно пътуване до Париж, където похарчила над 84 хил. долара за дизайнерски стоки, докато Русия е сипела бомби над Киев, твърдят западни издания. Светлана Иванова, която е жена на заместник-министъра на отбраната на Кремъл Тимур Иванов, пътувала до Париж и Англия, за да види децата си тийнейджъри през март тази година.

Разкритието е на близката до задържания руски опозиционен лидер Алексей Навални Фондация за борба с корупцията. Организацията е открила, че Иванова е посетила бутик на “Прада” във френската столица, както и други луксозни магазини за бижута, като е похарчила над 80 хил. долара по време на краткото си “бягство” от Русия.

Въпреки човешката трагедия в Украйна със загуби и за двете страни на сраженията съюзниците на Путин до голяма степен продължават с нормалното си ежедневие, отбелязват експерти.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


149
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
50
4
 
7
 
! Отговори
Христо преди 1 година
Нещо за г-жа Зеленска що не драснете.Колко пари е потрошила побитиците в Париж ,докато народа и мре!!!!?
49
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
На 18.12.2022 г.Тази седмица украинският премиер Денис Шмигал пристигна в Париж. Съпругата на Владимир Зеленски, Елена беше с него. Тя пристигна, за да събере средства за фондацията си. Първата дама си позволи и малко коледно пазаруване на луксозното авеню Монтен. Тя се натъкна на приказлив продавач, който разказа, че Зеленска е похарчила 40 хиляди евро за един час. Социалните мрежи избухнаха с коментари. Французите са възмутени, че Елена първо моли за пари на среща с първата дама на Франция Брижит Макрон, а след това бърза да пазарува лукс.
48
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Пропуснахте да напишете че докато се сипят бомби над Киев жената на Зеленски похарчи миналата седмица 40000 евро в бутик в Париж за един час.Същата каза че украинците могат да стоят на тъмно и студено 3 години само да станат член на ЕС
47
4
 
7
 
! Отговори
А преди 1 година
Ех, ***, голям професионалист, голям журналист сте?! Независим, неутрален, непредубеден, ама сигурно деца храните.
46
3
 
1
 
! Отговори
б21 преди 1 година
До ДЕДО ИВАН--офдо вчера плямпаше за зеленска,каскет мустакат, днеска имала -похарчила и домбили бомбас. много си зле, спри да се излагаш
45
7
 
9
 
! Отговори
ДЕДО ИВАН--оф преди 1 година
Имала ...похарчила! Но защо не пишете за избитите над 13,000 руснациза 8 години власт на фашистите от Украйна. За стаите за измъчване в мазетата на училищата. пИШЕТЕ НЕЩО ЗА АЛЕЯТА НА ИЗБИТИТЕ ДЕЧИЦА. И какво търсят американците в Украйна ? Пишете защо САЩ искат да изтребят славяните.Порошенко казваше, че украинските деца спретнати ще ходят на училище а руските ще се крият в бомбоубежища. Пишете , пишете!
44
0
 
8
 
! Отговори
Казал Дневални преди 1 година
За замъка на Путин няма ли пак да пише? :):) ***!
43
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До MenАбе демократи, защо не спрете да казвате на кой какво да прави? Няма да те питам защо НАТО и сие доставят оръжие на Украина, след като искат мир.
42
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
От ерата СССР, та до ден днешен, елитът все във вражеските държави се отърква. Демагози пияни
41
3
 
6
 
! Отговори
От Насрални - ясно! преди 1 година
Що ли не ви вярвам?! Имайки в предвид че 'високопоставен ' руски служител барабар със семейството си не остана извън санкционния списък! И как така се е случило?
40
1
 
5
 
! Отговори
Георги преди 1 година
В този сайт статиите станаха как Козяк вижда нещата, в повече ми идва тази пропаганда! Верно не е лошо да ви хвърлят по някой долар/евро, ама не мислете че с поръчани оттам и от строители и агенции за недвижими имоти статии ще прокопсате.
39
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Първо Русия не сипе бомби над Киев. Киев, си е непокътнат. Ако има повредена жилищна сграда, то е дело на смотаната им ПВО. Второ. България е пълна с младежи на наборна възраст, които живот си живеят у нас. Трето. Украинките яко ръсят пари по нашите МОЛове. Та айде не ривете.
38
7
 
8
 
! Отговори
A Зеленска?! преди 1 година
за 1 час в Париж -> 40 000 евро! Тука защо не писахте?
37
3
 
9
 
! Отговори
Men преди 1 година
Тая що не си купува руски дизайнерски неща ами ходи до прогнилия запад, че и децата си пратила там
36
8
 
6
 
! Отговори
Kreti преди 1 година
Виена е пълна с богати Укри и тия дето им го лапат. Джипове на тунинг фирми бижута модни парцали. Малко Австрийци харчат като тия примата.
35
2
 
5
 
! Отговори
Мисирки от ЕС преди 1 година
Искате ли бозаааааа.
34
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Голяма работа!!!Като има война да не си харчим парите ли?Те какво искат жената да си даде парите на украйна.Няма смисъл нали сащ им дават заеми.Както е тръгнало със заемите накрая украйна ще се окажеамерикански щат. Ки
33
1
 
3
 
! Отговори
Москвич преди 1 година
Като нашите депутати.Папкат КЮФТЕТА С НАМАЛЕНИ ЦЕНИ.
32
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Как са я пуснали в Париж, нали има забрана за допускане на граждани на Русия, още повече що се отнася до приближени на Путин ?! Спазват ли ги тези санкции във Франция въобще? Защото на детето на един бг депутат е бил отказан превоз от швейцарска авиокомпания, защото България била част от руската федерация!
31
10
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
В някои медии излязоха мнения, че след Щатите Зеленски щял да ходи тук- там из именията си в Западна Европа. Очаквам подробности.