Кремъл се закани: Британските танкове ще горят в Украйна

Специалната военна операция ще продължи, заяви Песков
16 яну 2023 13:42, Нели Христова
183
Кремъл се закани: Британските танкове ще горят в Украйна
Снимка: БГНЕС

Британските танкове, които са обещани на Украйна, ще "горят" на бойното поле, заяви Кремъл.

"Специалната военна операция ще продължи. Тези танкове горят и ще горят", заяви пред репортери говорителят на Кремъл Дмитрий Песков, цитиран от АФП.

Още по темата
Той добави, че плановете на някои западни държави - като Великобритания и Полша - да изпратят танкове в Украйна "няма да променят ситуацията на терен. Това само ще удължи тази история."

БГНЕС припомня, че миналата седмица британският министър-председател Риши Сунак обеща да предостави на Киев британски танкове "Чаленджър" 2.

По-рано този месец Франция също обеща да изпрати танкове AMX-10 RC на Украйна. Варшава сигнализира, че е готова да изпрати танкове "Леопард" 2 на своята съседка.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


183
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
63
8
 
6
 
! Отговори
Хем преди 1 година
сте против даване на танкове, хем от тях нищо не зависи! Пожирьом, увидим!
62
13
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ЩЕ ГОРЯТ ДЕ! РУСКИ КОНФИСКУВАН БЕНЗИН ЩЕ ГОРЯТ...
61
15
 
14
 
! Отговори
пак аз преди 1 година
Е, то е ясно, че ще продължи СВО. То като си наcpaн, няма никакво значение дали ще си седиш в лaйнaтa или ще излизаш на къмто банята.СВО ше продължи до пълната денацивикация и демилиратизация на руSSията.
60
8
 
20
 
! Отговори
Мунчо преди 1 година
Днес руската преса пише, че 14 руски самолета Су- 25 са закупени от България и НАТО ги е предоставил на Украйна. Ако това е вярно, то ние вече сме без авиация.
59
12
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Да горят!
58
12
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ТОЯ ПЕСКОВ ПО ТЕЛЕВИЗОРА Е ГОУЕМ! ИНАЧЕ НА ФРОНТА ОССРРААЛИ ПОЗИЦИИТЕ...
57
10
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Нито Запада, нито Русия имат интерес от такава голяма държава и сега ще я разкъсат под измислен предтекс. Същото се случи и с България,а също и Сърбия. Големите и задружните трудно се управляват, а малките са лесна плячка за разединение и контрол.
56
15
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Хърватския президент заяви, че няма да работи за сащ и ще работи за страната си. Няма да се съобразява с никакви санкции срещу Русия защото това е било пълни глупости. И няма да служи на интересите на сащ във войната им с Русия. Това е президент с топки и казва истината, че сащ войват срущу Русия в Украйна. А колкото до танковете поне 2 месеца нява да бъдат доставени така пишат западните медии. А на Руските сили им остава още малко да преминат в мащабно настъпление. За тонковете ще е късно хаха.
55
10
 
19
 
! Отговори
Английския пациент. преди 1 година
С тези 14 танка до къде смятат да стигнат ? Хитлер поне стигна до Москва, но той имаше хиляди !
54
4
 
11
 
! Отговори
Асан преди 1 година
Целим ги със РПГ :)))
53
10
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
А не бе, ще ви оставят да избивате цивилните хора по жилищните блокове.
52
9
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен 54.Ама мнооо си гламав да знайш,евроатлантиче.Току що издаде най-голямата военна тайна на укрите.Контраофанзивата щяла да е през лятото.Сега Путин ще ти прочете писмото и ще развали на Зелето работата.Ама така е,като вместо в казармата висите по гей-парадите.Пфи,*** такива.
51
18
 
15
 
! Отговори
Лаврентий Берия преди 1 година
До Анонимен 52 - Бог не помага на Касапи и Военни престъпници като Путин. Много нещо религиозни станахте путинофилите. Ако си толкова богобоязлив колкото се изкарваш с поста си, помисли добре за безсмъртната си душа и за това, какво измолваш от Бог! И къде ще те изпрати това. Но според мен си обикновен путинофил, който се прави на интересен.
50
3
 
12
 
! Отговори
То във Украйна преди 1 година
ВСИЧКО ГОРИ.
49
18
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не бързат да доставят, защото сега Украйна се отбранява. Контраофанзивата е насрочена за лятото. Украинците няма да допуснат военна грешка да затънат с тежката техника в лепкавата кал и да не могат да си постигнат целите. Дори и рашисите не смеят да напредват с танкове, ами хвърлят в боя хиляди самоубийци пехота.
48
1
 
5
 
! Отговори
Знайко преди 1 година
До Анонименти пък беше там и знаеш какво има и какво няма най-добре. Те западняците ще ти се обадят преди да почнат да ги пращат ,че да има кой да информира руснаците ,къде по трасето да ги гръмнат! Наивник в крехка детска възраст ли? Стчувствам ти , но те съветвам да четеш и да не се изказваш,защото всъщност се изакваш, че и се налага да пиша коментари да ти обяснявам коя е тази планета и защо имаш зрение но не можеш да видиш!
47
12
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Абе да пратят и Силвестър Сталоун,та белким Рамбо свърши работата на натовците.Инак си е пунта мара.Ама пусто Холивуд далеко,но Кремъл близо.
46
14
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Урааа, урааа, превзехме Соледар, къде е пaбедата??? Путин, защо ни излъга, Костя, къде си, Воленеее???
45
0
 
4
 
! Отговори
Айде като си почнал преди 1 година
До Анонимен: я дай линк къде "самите официално обявиха." ?! - Та и ние да се ти се посмеем!
44
2
 
9
 
! Отговори
съд преди 1 година
А вие ще горите в ада безбожници жалки.