Путин: Пак се изправяме срещу германски танкове, ще отговорим

Руският президент уверен в победата над Украйна
456
Путин: Пак се изправяме срещу германски танкове, ще отговорим
Снимка: БГНЕС/EPA

Владимир Путин се присъедини към честванията на 80-ата годишнина от битката при Сталинград. В пламенна реч руският президент заяви, че страната му „отново е заплашена от германски танкове“.

"Тези, които очакват победа на бойното поле, очевидно не разбират, че една съвременна война с Русия ще бъде съвсем различна за тях. Ние не изпращаме нашите танкове до техните граници. Невероятно е как пак ни заплашват с германски танкове", заяви Путин по време на честванията на 80-ата годишнина от битката при Сталинград, имайки предвид военната помощ, обещана на Украйна от нейните съюзници.

"Но имаме начин да отговорим и той няма да приключи само с използването на бронирани превозни средства. Всеки трябва да разбере това. Русия е уверена в себе си, в своята правота и в своята победа“, добави Путин, очевидно намеквайки за огромния арсенал от ядрени оръжия на Русия.

Той беше категоричен, Русия ще извоюва победа над Украйна, както е станало и при битката за Сталинград.

По-рано, в рамките на подготовката за посещението на Путин, местните власти наложиха забрана за преминаване на тежкотоварни и едрогабаритни превозни средства в границите на града. Били са премахнати бездомните животни, а неподдържаните сгради са били покрити с тенти.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


456
Още по темата: Владимир Путин
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
54
25
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Русия е уникална страна, няма такава друга страна която разполага с всичко необходимо - земи, води, гори, природа, продоволствия, ресурси, енергии. Дори целият свят да се закрие и да бъде унищожен, Русия ще продължи да съществува и дори ще подобри развитието си.
53
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Промита нация и това си е....
52
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Альооо, альооо, альоооооо ми кой ти е крив бе Владимир Владимирович ходи на гробът на Горбачов.
51
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Акио Тойода, главен изпълнителен директор на фирмата, носеща неговото име, наскоро каза пред репортери, че е част от "мълчаливото мнозинство" сред автомобилните производители, които са скептични относно бъдещето на електромобилите. Само си представете как 81 милиона автомобила, които се произвеждат всяка година, ще бъдат заменени с електромобили. Тази планета няма ресурси, за да качи 8 милиарда души на електрически скутери, камо ли на електромобили.
50
18
 
17
 
! Отговори
Т34 преди 1 година
Путин ще ги потроши от бой.Скоро мечката няма да се пребере в хралупата.Както е казал Бисмарк,има хиляди начина да изкараш мечката от дупката,но нито един да я пребереш обратно.
49
9
 
22
 
! Отговори
Няма разлика преди 1 година
Хитлер напада съседите си и Путин напада съседите. Хитлер е фашист и Путин е фашист.Никаква разлика
48
2
 
8
 
! Отговори
Да преди 1 година
Ама ги карат украинци. И то не за да ви спасяват , а за да ви убият
47
7
 
5
 
! Отговори
Ту Лейт преди 1 година
Зеленский заявил, что если танки "Абрамс" прибудут к августу, то "будет слишком поздно".
46
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Обучението на въоръжените сили на Украйна на танкове Leopard и БМП Murder ще започне в близко бъдеще, но това няма да бъде пълен курс, а само обучение в най-основните умения, - германският министър на отбраната.
45
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Путин да спомене и за американските камиони върху които разположиха Катюшите.
44
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Посланикът на Украйна в България Олеся Илашчук съобщи, че е ушила кукла Вуду с главата на "общия ни враг, който започна война срещу Украйна" и е боцкала игли в нея.
43
10
 
24
 
! Отговори
Стоко преди 1 година
Русия със своята клутура и цивилизационно наследство можеше да води успешна политика на меката сила над поне една трета от населението на планета. Вместо това някакви агенти и техните олигархични приятели я направиха икономически средняк и я навряха в калта на Украйна.
42
13
 
16
 
! Отговори
Сто преди 1 година
Добре че сащ доставят помощи на рашките иначе и сталин и ленин град падаха, джбре че дебаркираха във францшя и отклониха половшната германска армия че днес рашките щяха да говорят дойчен
41
10
 
9
 
! Отговори
Рокосовски преди 1 година
Путин да ги остави да напреднат ако трябва и на РУСКА земя най -добре да ги засили към КУРСКАТА ДЪГА и след това металургичните заводи на РУСИЯ ще имат суровина за много време напред както впрочем е било (да се справят с историята), гробница за немски танкове!
40
7
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Путин спомена и за кръстовете върху новите "Леопарди" и, че същите кръстове са украсявали германските танкове през ВСВ. Това случайно ли го пропуснахте?
39
19
 
16
 
! Отговори
Полковник преди 1 година
Най опасна Русия е когато е обединена.Путин успя да обедини руснаците,да ги убеди в мотивите заради които започна операцията.Няма протести вече в Русия,няма бягство на руснаци. Народът се обедини зад идеите на Путин и затова се получават и все по добрите резултати в Украйна.
38
18
 
11
 
! Отговори
Прав и сега преди 1 година
На конференцията в Мюнхен 2002г.Путин предвиди събитията и даде съвет как да се избегнат но запада нищо не направи и сега сме изправени пред катастрофа.
37
15
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Колкото и пламени речи да държи Путин все тая. 2023 г. е , а не 1943 г. С исторически реминсценции и претенции не става. И танковете няма да са само германски. Безсмъртния полк ще има нови попълнения, защото руснацитне обичат да живеят със смъртта, като умират за царя-батюшка тия крепостни алкохолици са щастливи. Zомбита!
36
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Лавров днес заплаши Молдова. Нарече я "следващата Украйна".
35
0
 
16
 
! Отговори
До мнение преди 1 година
Добре ли си? Европа с 3 милиарда население! Щяхме да сме, като в мравуняк!