Медведев: Москва да увеличи производството на танкове

Причината е военната помощ за Украйна от Запада
9 фев 2023 18:34, Йоана Цонева
140
Медведев: Москва да увеличи производството на танкове
Снимка: БГНЕС

Русия трябва да увеличи производството на танкове в отговор на западните доставки на оръжия за Украйна. За това настоя заместник-председателят на Съвета за сигурност на Русия Дмитрий Медведев по време на посещение в танков завод в сибирския град Омск, съобщава "Ройтерс".

"Както знаем, нашият противник (Украйна) молеше в чужбина за самолети, ракети, танкове. Как трябва да отговорим? Ясно е, че в този случай за нас е естествено да увеличим производството на различни оръжия, включително на модерни танкове", заявява Медведев във видеозапис, публикуван в "Телеграм".

Още по темата
Тази седмица украинският президент Володимир Зеленски посети няколко европейски страни в опит да осигури изтребители и ракети с голям обсег, които според него са необходими за защита на страната му от руските сили.

Медведев, който беше възприеман като относителен либерал по време на президентството си в периода от 2008 г. до 2012 г., в момента се отличава като един от най-яростните защитници на военната кампания на Русия в Украйна и често представя конфликта по апокалитичен начин в редовните си публикации в "Телеграм".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


140
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
100
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Уникални дълбоеби за 11 месеца успяха да издухат танковия запас на ссср готвен 50 години за ядрена война ...няма такива бездарни войници като руснаците Арабите са терминатори сравнено с тях
99
5
 
7
 
! Отговори
JAVELIN преди 1 година
Отваря се допълнителна работа.Ще се справя.
98
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До None На вдовиците са им взели кожените палта с които се снимаха и са им дали някакви евтини палта от еко кожа.
97
4
 
4
 
! Отговори
питанкМедведев преди 1 година
... ъхъ, а на водка кога? Че ако имат още стотина като мен - този алк0х0лик, току виж по магазините стане дефицит!?
96
4
 
6
 
! Отговори
Божееее преди 1 година
Малко човещина ти трябва,грижа за Народите на Русия,изтеглете децата си от Украйна,имате толкова много,вашето е лудост хора,танкове...манипулаций в който вярвате само вие,зациклили на едно място,картината е прекалено голяма и дава много...обаче сте слепи,спасете децата на Русия!!!
95
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Медведев, доколкото имам информация от Лаос са ви изпратили 30 броя Т34. Съобщиха го по новините. От тогава мина повече от месец. Сигурно скъпоценната пратка вече е пристигнала в Русия.
94
7
 
7
 
! Отговори
Марин преди 1 година
Увеличете и производството за лекарства за психично болни много станахте в тая вашата държава
93
4
 
8
 
! Отговори
??????? преди 1 година
За какво са ви повече,Медвед,по официални данни имате 13000,други казват 22000.150 милиона народ сте,150милиона танка ли ви трябват.
92
5
 
7
 
! Отговори
None преди 1 година
Също трябва да увеличат производството на лади и кожени палта за вдовиците.
91
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Леопардите наближават жертвата Путин.
90
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Антисорос Момче, какво стана с Киев за 3 дни?
89
6
 
10
 
! Отговори
Хайде няма нужда преди 1 година
За кога ще произвежда танкове бе Медведев. До есента Русия няма да я има.
88
12
 
6
 
! Отговори
Антисорос преди 1 година
Ще правят и ще мачкат,Западът може да прави само фирки,а прословутия Абрамс го видяхме не може 12 градуса наклон да качи,ха-ха, доста смях падна с онова видео,а пък страшните джавелини повечето попаднаха в ръцете на опълченците от ДНР и пак с тези джавелини направиха танковете на укрофашагите на горящи останки с добре овъглени бандерлюги във ,по и около тях. Другите ги виждаме размазани и на парчета добре омесени с почва в окопите и наоколо,добре гниеща тор от укробандерски гадове,ай наздраве!))
87
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ще правят и ще мачкат,Западът може да прави само фирки,а прословутия Абрамс го видяхме не може 12 наклон да изкачи,ха-ха, доста смях падна с онова видео,а пък страшните джавелини повечето попаднаха в ръцете на опълченците от ДНР и пак с тези джавелини направиха танковете на укрофашагите на горящи останки с добре овъглени бандерлюги във ,по и около тях. Другите ги виждаме размазани и на парчета добре омесени с почва в окопите и наоколо,добре гниеща тор от укробандерски гадове,ай наздраве!)))
86
7
 
4
 
! Отговори
Антисорос преди 1 година
Ще правят и ще мачкат,Западът може да прави само ***,а прословутия Абрамс го видяхме не може 12 наклон да изкачи,ха-ха, доста смях падна с онова видео,а пък страшните джавелини повечето попаднаха в ръцете на опълченците от ДНР и пак с тези джавелини направиха танковете на укрофашагите на горящи останки с добре овъглени бандерлюги във ,по и около тях. Другите ги виждаме размазани и на парчета добре омесени с почва в окопите и наоколо,добре гниеща тор от укробандерски гадове,ай наздраве!)))
85
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
А дано да увеличи. Ама на дали. Муахахааа. Ти да не е като едно време да произвеждаш т-34
84
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Нато да даде ядрено оръжие на Украйна. Да видим тогава дали войната, ще е само отбранителна:)))
83
7
 
4
 
! Отговори
Тошето преди 1 година
До Анонимен 88Преди да продължиш с фантазиите прочети какво е "Хризантема"! Ни брадлита, ни мрадлита ще останат. Няма да има никаква танкова битка.
82
5
 
9
 
! Отговори
Аинщайн преди 1 година
Тя Ладата си е направо танк. Да тръгват с лади и Москвичи на бой. И пръчки да вземат.
81
1
 
0
 
! Отговори
В. преди 1 година
Значи тръгват фронтално и срещат 3 танка по стар модел, които ги отнасят