Кремъл: Руските цели в Украйна може да се постигнат само с военна сила

Така било заради настоящата позиция на режима на Киев
Обновена: 14 мар 2023 11:51 | 14 мар 2023 11:51, Елка Василева
390
Кремъл: Руските цели в Украйна може да се постигнат само с военна сила
Снимка: архив, БГНЕС

Позицията на Киев означава, че руските цели в Украйна може да бъдат постигнати само с военна сила, каза говорителят на Кремъл Дмитрий Песков, цитиран от държавни медии, предаде Ройтерс.

Още по темата
"Трябва да постигнем нашите целите и в момента това е възможно само по военен път, заради настоящата позиция на режима на Киев", каза Песков.

Русия твърди, че войната, която води в Украйна, е с цел "освобождаване" на рускоезичното население в Източен Донбас от така наречения неонацистки режим на Киев.

От своя страна Украйна и Западът смятат, че това е неоснователен претекст, който Москва използва, за да оправдае войната на агресия и опитите си да превземе украински територии.

Москва обвини Киев за неуспеха на преговорите за прекратяване на огъня, а украинският президент Володимир Зеленски заяви, че ще обмисли възможността за мирно споразумение само, след като руските войски се изтеглят от украинската територия.
(БТА, Десислава Николова)
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


390
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
301
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Господ си знае работата ! Настъпва Ерата на Водолея ! Страхът, Тиранията и Хаосът ще бъдат победени ! ЛЮБОВ и СЪЗИДАНИЕ ще управляват !
300
1
 
7
 
! Отговори
000 преди 1 година
Руснаците лъжат и мажат за да прикрият агресивната и алчна политика превърната във война за територия.Светът не е сляп ,загиват невинни хора и за какво?Заради един ненормалник, който си е повярвал,че е велик .Болни джуджета винаги са пречинявали стразание от такъв голям мащаб на света.Като Хитлер.Манията да се правиш на страшен,на владетел,на недосегаем е само в главите на хора с болни мозъци.
299
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Целите са сменят. Беше Киев за 3 дни, демилитаризация и денацификация на цяла Украйна, стана на Бахмут за 8 месеца. Къси и пишльоците на русите, сменят си целите, според възможностите си.
298
5
 
13
 
! Отговори
Спокоина преди 1 година
Тези руски комплексирани пияници, нарекоха машината - Z =zero. Направо ще се занулят руските окупатори. Наистина станаха пълни Нули.
297
5
 
16
 
! Отговори
Э преди 1 година
Руски цели в чужда държава, утре може да е всяка. Тези е добре да се затрият. Освен в Москва и Петербург живеят на нивото на африканци.
296
1
 
10
 
! Отговори
Рибентроп-Молотов преди 1 година
Дойде ли истинската руска армия или още я няма? А имало ли я е някога?
295
1
 
5
 
! Отговори
питанка преди 1 година
До Анонимен ама той самолета пада ли след изстрелването на ракетата...брей тия ракети брей.... те рашките самолети нямат ама ракетите им се използват само от самолети за еднократна употреба брей брей.... то требе колко ракети излетят май и толко самолети да проиузведат.... тия индженери брей... апа да са живи и здрави русоробите да ни обяснят на нас за безаналоговите им дървени технологии, дето ползват танкове произвеждани отпреди над 55-60 години.....
294
6
 
12
 
! Отговори
руските фашисти преди 1 година
се бият срещу собствените си брадчеди и искат да им откраднат градовете и селата, крадат житото и го препродаат на африканците , рзрушават индустрията , металургията и се надяват , че Европа ще купува желязо от московията. Но уви - за руските фашисти всички кранчета се затварят постепенно. Скоро ще пият втечнен газ и ще ядат съветско джелезо и все пак ще родължат да се кланят на джуджака - зомбирани крепостни.
293
3
 
20
 
! Отговори
Уеуеее преди 1 година
Тия са страшни, за 8 месеца почти взеха почти половин Бахмет, ако решат - за няколкостотин години мога да превземат даже и Бусманци. Молете се да не дойдат, нато-мато, всичко ще разпердушинят.
292
4
 
23
 
! Отговори
Грозната истина преди 1 година
Една и съща копейка (анонимен305, 306, 307, 308, 290,291, 292 , 294, 296) пуска едни и същи коментари по няколко пъти под всяка статия. Който иска да провери в по старите коментари или в другите статии свързани с войната, има ги същите коментари копирани в същия ред После ми обясняват, че не били платени и това си било тяхната гледна точка и били "патреоте". Жалки сте ! Нека някой "патреот" ми обясни как се нарича да защитаваш руските имперски интереси срещу пари .
291
2
 
5
 
! Отговори
рангел преди 1 година
До Анонименпросия си отива в блатото
290
16
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Руско-индийската компания BrahMos Aerospace скоро ще започне да произвежда крилати ракети "BrahMos" на стойност 2,5 милиарда долара-това са свръхзвукови ракети, които ще бъдат комплектовани на военни кораби във Въоръжените сили на Индия.Предложението на ВМС Индия за покупка на повече от 200 свръхзвукови крилати ракети "Брамос" скоро ще бъде одобрено от МО на Индия.Свръхзвуковите ракети са значително модифицирани, за да се увеличи обсегът от 290 на повече от 400 километра.
289
13
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
На този фон дори в Киев не вярват във възможността за контранастъпление на ВСУ на нито един участък от фронта.
288
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
The Washington Post:Украйна няма квалифицирани войски и боеприпаси,загубите растат,хората са деморализирани.Западна публикация съобщава,че качеството на ВСУ се е влошило поради големи загуби през годината.Това състояние на нещата поставя под въпрос възможността за украинско контранастъпление.Според полевите командири на украинските бойци,по-голямата част от опитните бойци на ВСУ са или 200, или най-много 300. На тяхно място идват много млади и слабо обучени новобранци,неспособни да водят активни бойни действия поради липса на опит и умения.На този фон дори в Киев не вярват във възможността за
287
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Руските въздушно-космически сили започнаха да нанасят удари по позициите на въоръжените сили на Украйна с ракети "Гром". Фрагменти от най-новите високоточно управляеми боеприпаси бяха открити от украински бойци. Всички външни белези сочат, че това е комплекс от ракетно-бомбово оръжие."Гром" се разпознава по характерните надписи на корпуса, както и на крилата. Минималната височина на изстрелване на ракетата е повече от 10 км. Максималната възможна далечина на полета на боеприпаса зависи от височината и траекторията на самолета преди падането.
286
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Русофобката Божена Ринска се оплаква от дискриминация в "демократична и свободна" Европа. Бегълка, която мрази Русия изведнъж откри, че не е добре дошла никъде. Не помогна нито проукраинската позиция, нито израелският паспорт.
285
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимени чебббураши, Киевска Рус съществува около 1000г. преди московското блато.
284
1
 
8
 
! Отговори
ад под небето преди 1 година
Което ще рече че за преговори забрави.След което следва,,Надежда всякаква тука оставете''.
283
17
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Да сринеш къщите на рускоезичните в източна Украйна, да избиеш старите и да окрадеш пералните. Това са целите на спецоперацията им.
282
10
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Те и русите не знаят какви са им целите до момента. Накрая ще подвият опашки и наобратно с репарации, загубени пазари и фалити