Украйна обстрелвала Белгородска област в Русия със системи "Град"

Един човек е ранен, избухнал пожар в жилищна сграда
1 юни 2023 13:52, Елка Василева
135
Украйна обстрелвала Белгородска област в Русия със системи "Град"
Снимка: архив, БГНЕС

Губернаторът на руската Белгородска област Вячеслав Гладков заяви днес, че украинските сили са обстреляли граничното градче Шебекино с реактивни системи за залпов огън "Град", предаде Ройтерс.

Още по темата
Вследствие на атаката е избухнал пожар в жилищна сграда в Шебекино.

По думите на Гладков при обстрела са били нанесени щети на сградата на местната администрация и е бил ранен един човек.

По-рано днес губернаторът съобщи за извършен от украинските сили обстрел, при който са били ранени осем души.
(БТА, Божидар Захариев)

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


135
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
63
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Е НАТО си воюва с Русия,ама си ползва будалите от Украйна да умират за химериканската мечта и малко се окакаха в Украйна НАТО,все нещо не им достига на украинците и май това е най-вече мозък.
62
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Само да ви светна на фронта се е появил украински Рамбо.Със базука е свалил два Кинжала и май и трети е думнал днес.Скоро ще го предлагат за награда.
61
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Докато нашите хомосексуалисти се радват на обстрела на няколко Руски села Ахмат се включиха в играта след заслужената почивка. И така Ахмат зачистиха около Белогоривка и отрязват пътя за Северск който ще бъде атакуван от Ахмат. Тук ще бъде втория Артьомовск да Урофашистите очертават се две направления за атака на Руските сили. Авдиенка и Маринка са полуоцкръжени това лято ще цъде много горещо за Укрофашистката .змет!
60
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Местният полицейски участък в града на шебеците, Шебекино е в пламъци! Руската армия никаква я няма, ха, ха, ха!
59
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
до68.Да бе щото тея тука дето уж подкрепят Украйна ако ги пратят при Бахмут те ще отидат.хахаха.Един няма да отиде.Всичките ще избягат в Австралия чак и оттам ще пишат против Русия и Путин.
58
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 66 Ами не само те ,а има доста други източници,а най-важното е,че човек може и да мисли и да преценява за разлика от такива като теб дето само си фантазират.Как мислиш тия оръжия и боеприпаси,как се осигуряват,кой ги произвежда,кой осигурява всичко необходимо за армията като облекло,храна и всичко друго.Нали някой трябва да работи и тук е разликата,че Русия има полза от това ,докато за запада е само разход.
57
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
И това ако не е контраофанзима и то по руска територия! Браво, Слава Украйне!
56
9
 
9
 
! Отговори
Айде преди 1 година
НАТО се на::ака. Над 15 месеца вече не смеят да вкарат аскера в Украйна. Жал:ка::ри! И ние от тях защита чакаме.
55
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Скоро и Крим.
54
15
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Сащ и нато са най големите терористични организации и държава в света. Създадоха фашистка Украйна с цел война с Русия, преди бе фашистка Германия. Факт неоспорим, запада е пак с фашисти те украинци този път. Искат единствено богатствата на Русия и да господстват над хората по света. Искат и да избият славяните,както Хитлер е искал да избие евреите. Нашите продажни политици, ще дадат български войници за източният фронт, да измират. Това е целта и правителство ще има.Слава Русия, слава Путин
53
15
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ей добре ли сте бе ***.На вързано куче хляб не можете да дадете.Китай е зависим от Русия и китайците не са толкова глупави като някой други.Половината им енергийни ресурси идват от Русия и Китай няма от къде да си ги набави.
52
7
 
10
 
! Отговори
загрижен преди 1 година
Тази нощ русия уби деца - на връх първи юни!!! Каквото повикало!!!
51
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Верно ли набързо мобилизираните от улицата момченца вече са пред Москва.Слава Украине!!Това е добра новина скоро ще превземат Москва.Ей много корави излязоха тези момченца а на клиповете в мрежата ревяха вкогато военните като ги качваха насила в колите.Не очаквахме че толква бързо ще напреднат че чак до Москва!
50
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Е, как се решихте да публикувате тази информация! Аз пък си мислех, че руснаците сами се обстрелват. За подробностите, укронацистите са се опитали да навлезнат отвъд границата с танкове, бронемашини, но не им се е получило. Изтрепани са 30 укронацисти, 4 бронемашини са унищожени и установката Град.
49
9
 
12
 
! Отговори
Хи Дзинпин преди 1 година
в момента кл..ати яко Вова. Тая глупава война му поднесе цяла Раша на тепсия. Скоро в Сибир ще се говори китайски а в Москва украински.
48
10
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 55 Кои са тоя много хора бе, Русия си вдигна производство на всичко и свали безработицата.В Украйна се бият буряти ,чеченци и доброволци от по-слабо развитите райони.Що не поглед Украйна,че ония ходи да проси постоянно,а всичко е на издържа от запада и ,ако не е тая издръжка с кирливата Украйна е свършено
47
4
 
1
 
! Отговори
Целта преди 1 година
Целта на китаеца е икономическата детронация на САЩ и липсата на конкуренция от Русия в Азия! За сега планът му работи перфектно!
46
5
 
8
 
! Отговори
ген. Бишоф преди 1 година
Спечелената война е бързата война!Всеки ден загубен в Украйна води до загуби за Русия.
45
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Чуват се слухове че контраофанзивата е стигнала до Москва ама не се говори нито дума за това.Всичко е тайно и ще се каже след падането на Москва.Зеленко вече му шият маршалската униформа с която ще приеме парада на Червеният площад.
44
10
 
9
 
! Отговори
РУСИЯ преди 1 година
скоро ще се запали. Много млади момчета изм..яха в Украйна заради болната амбиция на малкия д..татор. Много хора останаха без работа, много хора бяха арестувани и бити по арестите само защото са излязли на червения площад да си кажат мнението. Тази война ще е края на Путин и края на Руската Ферм..ация.