Убит е заместник шеф на мобилизационния отдел в руския Краснодар

Станислав Ржицки е бил застрелян, мотивът се изяснява
Обновена: 11 юли 2023 09:11 | 11 юли 2023 09:09, Елка Василева
76
Убит е заместник шеф на мобилизационния отдел в руския Краснодар
Снимка: архив, БГНЕС

В руския град Краснодар бе убит заместник-началникът на градския мобилизационен отдел, предаде ТАСС, като се позова на изявление на силите за сигурност.

Самоличността на убиеца не е установена.

"В Краснодар е убит заместник-началникът на градския отдел по мобилизационната работа Станислав Ржицки. По предварителни данни неизвестен извършител е произвел няколко изстрела в него, след което е избягал. Мотивът за престъплението се изяснява. Работи се по установяването на евентуални заподозрени", каза пред ТАСС източник от силите за сигурност.

Образувано е дело за убийство.

Убитият Ржицки е капитан втори ранг и е служил като командир на подводницата "Краснодар" от руския Черноморския флот, отбелязва ТАСС. (БТА, Алексей Маргоевски)
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


76
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
45
12
 
6
 
! Отговори
Не ми се мисли преди 10 месеца
какво ще стане в окраина, когато руснаците стигнат до Лвов ..
44
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Странна работа- командир на подводница е невероятно висока, отговорна и висококвалифицирана позиция. Че и във военно време!!!!а. От там да го назначат за заместник на чисто деловодителко отчетна длъжност в третостепенен град е такъв скок надолу, че не е за вярване. А и фамилията му малко на украинска бие.
43
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
До 44днес Путин трябва да направи голям шлем ,като изтрие от земята Вилнюс///Градът е най-пазената от въздушни атаки територия на планетата Земя.Само Германия е прехвърлила 8 РК ,,Пейтриът".Иначе ,разбира се Путин мечтае да удари голем шлем ,но и той разбира че това е невъзможно.
42
1
 
8
 
! Отговори
РУСОФИЛСКА МИСЪЛ преди 10 месеца
Това ще да е некой на който му е отказана мобилизация и пращане на фронта в Украйна.
41
1
 
12
 
! Отговори
БУНТОВЕ В РУСИЯ преди 10 месеца
ХОРАТА НЕ ИСКАТ ДА БЪДАТ МОБИЛИЗИРАНИ И ДА УМИРАТ ЗА ХОРА, КАТО ПУТИН И МЕДВЕДЕВ...
40
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Доскучаха новините скоро и за всеки войник и кучето му убити поотделно ще споменавате. Толкова ли ни е важно някакъв си заместник в чужда държава
39
10
 
3
 
! Отговори
сиромах преди 10 месеца
Ей на това по целият свят му се вика тероризъм.Чудно е как "демократичната общност "нито веднъж не даде оценка на тези актове?По тая логика ,днес Путин трябва да направи голям шлем ,като изтрие от земята Вилнюс където са се събрали всички желаещи да си разпределят руските природни ресурси и територия "след победата "на Украйна над Русия,като никой не си спомня думите на Путин,че свят без Русия няма как да съществува,каквото и да им говори това,ако имат пипе!
38
3
 
5
 
! Отговори
Айдук преди 10 месеца
Днес. Бг. Няма ли вече най-сетне да напишете че Бахмут е обграден от украинците и да кажете колко ли рески телета има вътре дето чакат да ги смелят на салам. Айде малко по-сириозну бре джанъм. Края е близко. Няма ли вече да сменяте плочата бре фурнаджийски лопати такива.
37
5
 
14
 
! Отговори
12345 преди 10 месеца
Това 100% е някой гениялен план на режима на Путин! Просто ние не го виждаме!Тридневната военна операция върви по план! Точка!
36
3
 
8
 
! Отговори
Fuckduck преди 10 месеца
А как ли се чувства деди пундин при тази новина и останалите колеги на покойния вече (дано не му прости Бог) господин матрйошкин.Подводницата остана сирак а ще има и др осиротели. Ххх. Мы своих не бросаем-только през окно.Нъл? Ххххх. Цръулии рускии
35
4
 
13
 
! Отговори
Таранколу. Com преди 10 месеца
Днес. Бг забравихте или пропуснах те да споменете само още че въпросният военен е капитан на подводница Краснодар от която Русия стреля с ракети калибр на 14.07. 2022г по гр Виннице при която атака загинаха 27 цивилни от който 3 деца. Прострелян е докато си тича в парка с 2 куршума в главата и 2 в гърдите.Професионално,а не с разни фойерверки по измислени кортежи.
34
4
 
11
 
! Отговори
украински партизанин преди 10 месеца
Украинците забавят, но не прощават. Всичките русофашисти отиват груз 200 един по един.
33
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Руснаците патриотично не искат да мрът за гнома Доби в Кремъл.
32
4
 
16
 
! Отговори
На такава брада... преди 10 месеца
...такъв бръснач. На "съвестта" му тежаха 27 убити цивилни с Калибри във Виница, с което подписа смъртната си присъда.
31
2
 
16
 
! Отговори
Мдааа преди 10 месеца
Кой знае кой почернен родител е решил да го думне за лъжите които е ръсил ......
30
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Миналият път долетя баба Хилъри Клинтън да погали Бойко Борисов по плешивото кубе кухо и да му каже да затвори Белене.Той си счупи кракът от бързане да изпълнява.След тва Хилъри се пенционира и отиде да си живее в къщата в ранчото с годишен доход от 2 милиона долара.Милата сигурно пести от ток.Сега дедо ви Байдън се е превъзбудил и пак ще затваря Белене.Българските прислужници пак се запотиха от бързане.След тва дедо Байдън излиза в пенция. Пак ли същата история? Какъв е смисълът?
29
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Май на някой не му се ходи в "казармата" :)
28
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Браво. Само така..
27
6
 
28
 
! Отговори
Kopche преди 10 месеца
Турция даде зелена светлина за присъединяването на Швеция към НАТО, и също така са готови да гарантират зърнената сделка ако Русия се оттегли от нея и за капак освободиха командирите на Азов. Ердоган яко са гъбарка с Путин.
26
2
 
10
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 10 месеца
- И ако позволите госпожо бих искал да отбележа, че имате много хубави бедра..- Ако бяхте погледнали малко по-нагоре щяхте да видите и какви хубави топки имам - и на ме не ми се ходи на фронта...