Пореден убит руски генерал в Украйна

На фронта в Украйна са загинали повече от 10 руски генерали
12 юли 2023 17:52, Нели Христова
220
Пореден убит руски генерал в Украйна
Снимка: Twitter

Заместник-командирът на Южния военен окръг на Руската федерация, генерал-лейтенант Олег Цоков, е убит в Бердянск, потвърждават местните руски канали.

Новината за ликвидацията на руския военнопрестъпник се появи в украински източници, които не съобщиха никакви подробности как и какво точно е станало.

В същото време от руските Телеграм канали в Бердянск се леят жалейки за смъртта на касапина, който от 5 години е включен в списъка за отстрел Миротворец.

Най-вероятно именно там е бил разположен резервният команден пункт на 58-а армия, където тази сутринн Цоков получи от ВСУ билет за небесния концерт на Кобзон. Според руските канали ударът по хотел Дюн е бил нанесен с далекобойна британска ракета Storm Shadow (Буреносна сянка).

На мястото на попадението са загинали голям брой други висши руски офицери, пишат украинските медии. Цоков бе тежко ранен през септември миналата година, но оцеля. Днес обаче ВСУ си написаха домашното до край.

От началото на голямата война на 24 февруари миналата година до момента на фронта в Украйна са загинали повече от 10 руски генерали.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


220
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
144
1
 
1
 
! Отговори
Георги Раковски 1861 преди 9 месеца
"Длъжност свята към милото ни Отечество налага ни да открием простодушному народу какво нещо е тая Русия и нейното мъчителско монголско правителство, и какви вечни мъки ги чакат, ако са тия излъжат и идат да влязат в нейните железни нокти. Но преди да дойдем на този предмет, нужда е да покажем вкратце нашим братям какви неприятелски сношения е имала още от стари времена с наши праотци и как тя сякога старала да ги завладей, какви же злини им нанесла досега за награда и що са тия кръстили и първите начала образования й дали."
143
2
 
0
 
! Отговори
Лудото Ленче преди 9 месеца
....няма по-лъжливо нещо от украински източник !!!
142
12
 
11
 
! Отговори
Мда преди 9 месеца
А за удара в Крематорск при който руснаците взривиха наведнъж 2ма украински генерали , около 50 офицера и чужди инструктори укрите отчетоха ..."ранена писателка" хаха
141
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
дано само всички да не измрен,. че натам вървят и ни бутат умните ни политици
140
8
 
3
 
! Отговори
До 164 преди 9 месеца
Пич,следим те от много време, ти си руски *** на заплата, престани да пишеш глупости и се хвани да аботиш истинска работа. Да не кацне у вас някоя британска ракета и те блъсне автобус докато чакаш метрото.Престани
139
6
 
1
 
! Отговори
1984 в Латвия преди 9 месеца
Сега правителството в Рига изисква 20-те хиляди хора в страната, които имат руски паспорти главно пенсионери, предимно жени, да положат езиков изпит, тъй като лоялността на руските граждани буди безпокойство, каза Дмитрийс Трофимовс държавен секретар на вътрешното министерство. Който не положи изпита ще бъде експулсиран. Ако това е законно защо не се прилага и в Бългаприя спряма малцинствата а не е законно нали целесъобразно е за фашизацията. КАТО ПОЧНА СВО ХОП УКПИТЕ ЗАГОВОРИХА РУСКИ ХА
138
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Русия се бори за демократизира украйна доста повече от запада Ирак примерно. Как щехкоментирате новината че европейска Латвия въвежда дискриминационно законодателство малцинствата включително руснаците да учат латвийски ускорено и ако не изкарат изпита ще ги експулсират от страната? Тука има роми и турции които български не знаят пък никой не ги експулсира... Ей затова е войната И заради престъпленията срещу човечеството от Киев, недъвместими с правата на човека.
137
2
 
12
 
! Отговори
Войн преди 9 месеца
Този дженераль има вид на бияч от някоя сибирска тюрма.
136
8
 
14
 
! Отговори
Трепач преди 9 месеца
Не е бил на руска територия, а на украинска. Следователно, са го отстреляли логично. Много хубава статия - кратка, ясна, точна и подсказваща накъде вървят блядоликите иззрродди.
135
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Стара новина защо се съобщава чак сега. ...
134
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
До Директно в Ада Касапина на натоски вълци е герой. Щом го търсат значи е работил добре.
133
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
РУСИЯ ЩЕ ОТГОВОРИ С МОЩЕН ПАРАД НА ФИЛИП КИРКОРОВ
132
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Колко елегантен човек е на снимката, от физиономията му лъха на безбрежна и непреходна руска духовност и интелигентност.
131
4
 
14
 
! Отговори
Директно в Ада преди 9 месеца
На Този *** що православни дечица лежат на съвестта му!?!?!?
130
5
 
6
 
! Отговори
Anus shepti преди 9 месеца
МОСКВИЧИТЕ СА СИ ПОД ЗЕМЯТА.ТАМ СНАЙПЕР НЕ ГИ ЛОВИ НО ЩЕ СИ ПЛАТЯТ.САС ЛИХВИТЕ.
129
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Преди това нали е светнал 100 укра. 1 за 100 е добре.
128
5
 
10
 
! Отговори
Жалко преди 9 месеца
Не доживя процесът в Нюрнберг!
127
15
 
7
 
! Отговори
Рендету преди 9 месеца
Ами не се крият зад войниците си, напротив, воюват заедно с тях, за разлика от укропитеците (в интерес на истината, американските генерали също са на бойното поле по време на война и също загиват).
126
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Отишъли този Генерал и онзи Капитан на подводницата от вчера на концерт на Кобзона.Единия попитал другия-Защо сме толкова далече?Другият отговаря-някой е изкупил двеста и тридесет хиляди билета преди нас!
125
4
 
9
 
! Отговори
Руско позорище преди 9 месеца
Затворникът Пригожин за два дни превзе милионния град Ростов,арестува целия военен щаб на Югоизточния военен окръг и свали 6-7 въртолета и самолета на Космическите Сили,убивайки руските пилоти.Цяла крепостна Русия му пляска,даже в Ростов го посрещнаха като освободител с хляб,сол и цветя.Путин се разбяга с цялата си банда по всички посоки на Света.После бившият готвач си събра гавазите и замина за Беларус,а Путин продължава да му пляска.