Партията на Путин спечели изборите в Крим, а Собянин отново е кмет на Москва

В части от страната имаше регионални избори
11 сеп 2023 07:37, Нели Христова
55
Партията на Путин спечели изборите в Крим, а Собянин отново е кмет на Москва
Снимка: БГНЕС

Руската избирателна комисия съобщи в неделя, че прокремълската партия "Единна Русия" е спечелила местните избори в четири региона на Украйна, окупирани от руските сили след отхвърлен от Киев вот.

Пълномощни представители и комисията заявиха, че избирателите в южните и източните региони, които силите на Москва контролират само частично, са подкрепили с огромно мнозинство "Единна Русия", като заявиха, че партията на всяка територия е спечелила повече от 70 % от гласовете.

Кметът на Москва Собянин е преизбран, съобщи официален представител на изборните органи, предаде АФП.

Високопоставен руски служител обяви в неделя, че Сергей Собянин е спечелил "убедително" преизбирането си за кмет на Москва - вот, който според руската опозиция е бил предопределен.

"Победителят вече е недвусмислено известен. Всички ние тук, в залата, поздравяваме Сергей Семьонович (Собянин) с тази толкова убедителна победа", заяви служителят Николай Булаев в изборния център, според коментарите, предадени от руските държавни информационни агенции.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


55
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
49
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен Дядо преди 7 месеца
46 и 48-ми. Подобни на вас драскачи, с поведение на разпенени фенове от футболна агитка писаха и за откраднати перални с чипове. Читателите не ядат доматите с колците, те и разсъждават. В тия райони са руснаци, за кого искате да гласуват. От нито Фил, нито Фоб.
48
0
 
0
 
! Отговори
Българин преди 7 месеца
Кои са комунистите? - Т ези, които са чели Маркс и Ленин!!!! Кои са Антикомунистите? - Тези, които са ги разбрали!!!!!!
47
0
 
0
 
! Отговори
Пред автоматите!? преди 7 месеца
Какво да направиш пред автоматите, ако не гласуваш директно те разтрелват!
46
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
До До Яж - не, не е същото , колкото и да ти се иска да е
45
0
 
0
 
! Отговори
аз преди 7 месеца
Do 50. Много демократични избори в Русия. Идват едни лелки с една кутия от обувки, дават ти едно листче и двама с автомати те карат да го пуснеш вътре. Сега Путин може да стане кмет на Крим.
44
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Ако гледаме само фактите, всъщност по-демократични и свободни избори от тези в Русия няма никъде другаде по света. Факт. Но тоталната цензура тук не дава възможност човек да се запознае с фактите, а го карат да чете пропагандистки фейк нюз материали като този.
43
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
До До Яж За тях убедително е само каквото им наредят от Сорос и Посолството. Пък и това всъщност не е новинарско, а чисто пропагандистко издание. За тях не са важни фактите, важни са внушенията в угода на този, който им плаща
42
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Кметът на Москва Собянин е преизбран, защото построи милиони м.2 благоустроени жилища, болници, поликлиники, училища, детски градини, спортни обекти, десетки метростанции, стотици километри метролинии, транспортни развръзки и реши изглеждащите нерешими транспортни тапи в столицата.
41
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
До Хаха.... 41 Виж мойто момче изборите в САЩ. И ще ти спадне хахаха-то. САЩ са световен рекордьор по изборни измами и пълна недемократичност. Президента им не се избира от населението, по времето на Тръмп в новините показаха множество варианти на изборни измами и нищо... Самия него се опитват да го вкарат в затвора, за да не участва в изборите и да спечели пак олигомайфренд. Ама май и ти си такъв с твоето ха ха ха...
40
0
 
0
 
! Отговори
До Яж преди 7 месеца
Ами така се печелят. В България убедително в кавички от десетилетия печели партията на Б.Б., а сега и на простокирчовците. Защо в статията слагат убедително в кавички и подигравателно. Нима в България не е същото??
39
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Пак лъжете както винаги... Партията на Путин, както сам той каза пред камерите е Народен Фронт. Партията Единна Русия наистина беше създадена по идея на Путин, но начело на тази партия е Медведев. Четете и преписвате новините от световните новинарски издания, както дявола чете евангелието.
38
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Как се печелят избори в район който даже не си окупирал
37
0
 
0
 
! Отговори
яж преди 7 месеца
избори в русия хахахаха
36
0
 
0
 
! Отговори
Хаха.... преди 7 месеца
"ВЪОРАЖЕНИТЕ ИЗБОРИ"-----СА ПАТЕНТ НА РУСКИТЕ БОЛШЕВИШКИ УБЙИЦИ!!!!!
35
0
 
0
 
! Отговори
СМЕХ.... преди 7 месеца
При "КОМУНИСТИЧЕСКИТЕ ИЗБОРИ"----ВИНАГИ ПЕЧЕЛЯТКОМУНИСТИТЕ СЪС СИЛАТА НА ОРЪЖИЕТО!
34
0
 
0
 
! Отговори
карачанаков преди 7 месеца
До Анонимен 33 ..Как става това ,ами така в Расия,Венецуела,С.Корея ако не си отбелязан че си гласувал лошо ти се пише ,справка бабушкера на снимката ,а там гласувал не гласувал е все тая 99,9 % за *** н ,Мадуранкото и оня другия.
33
0
 
0
 
! Отговори
карачанаков преди 7 месеца
Kаква ИЗНЕНАДА , А !!!!!Смей ли някой да някой да гласува против,все едно Мадуркото или ЧИМ КЕН да изтърват властта.
32
0
 
0
 
! Отговори
ха ха преди 7 месеца
Диктаторите печелят винаги бе балъци
31
0
 
0
 
! Отговори
смеехххх преди 7 месеца
Каква пародия на диктатора
30
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
В Крим най-много ги е страх да не се върнат Украинците и да започнат да си отмъщават. Хиляди жители на Крим се бият на страната на Русия. Не на Украйна, а на Русия!!!