Москва отговори на Байдън: Коментарите му са цинични

"Войните традиционно са "умни инвестиции" за САЩ, заяви Захарова
20 окт 2023 08:02, Нели Христова
82
Москва отговори на Байдън: Коментарите му са цинични
Снимка: БГНЕС

Коментарът на американския президент Джо Байдън, в който той нарече подкрепата за Украйна и Израел "инвестиция", показва, че Вашингтон се възползва от марионетните войни, а не се бори за идеи, заяви говорителка на руското външно министерство, предаде Ройтерс.

Вчера Байдън заяви, че подпомагането на двамата съюзници на САЩ е "умна инвестиция, която ще донесе дивиденти за американската сигурност на поколенията", като се опита да събере подкрепа за нови пакети помощ.

Говорителката на руското външно министерство Мария Захарова заяви, че коментарите на Байдън издават циничен подход, информира БТА.

"Преди наричаха това "борба за свобода и демокрация"," каза тя. "Сега се оказва, че това са просто изчисления. Това винаги е било така, те просто заблуждават света, използвайки ценности, които Вашингтон никога не е защитавал."

"Нищо лично, просто бизнес", каза тя, използвайки коментар, станал известен във филма "Кръстникът", за да обобщи това, което според нея е истинската позиция на САЩ по отношение на конфликтите в чужбина.

"Войните традиционно са "умни инвестиции" за САЩ, тъй като те не се провеждат на американска земя и те не се интересуват от разходите, които поемат другите", каза Захарова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


82
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
50
17
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Русофилите и руснаците винаги изопачават фактите, както дявола чете Евангелието... Най-големите подлеци и лъжци обвиняват опонентите като им приписват личните си грехове и недостатъци... Типично руско лицемерие и демагогия...
49
5
 
7
 
! Отговори
До 48 анонимен преди 7 месеца
Единствената разлика между демокрацията и диктатурата е разликата в продължителността на мандата на управление.
48
1
 
5
 
! Отговори
До 47 анонимен преди 7 месеца
Със същия успех можете да искате от някой да ви обясни защо продължават да съществуват офшорни зони,хедж фондове или инвестиционни гиганти,които инвестират в уж конкуриращи се продукти.
47
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Едноличната власт е деструктивна! Нищо по-добро не е измислено досега от демокрацията
46
8
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Някой може ли да ми обясни защо богатите руснаци се живеят на запад? Защо? Защо те са едни от най-големите потребители на висок клас часовници, дрехи , обувки, коли. Демонстрират невиждан лукс, холивудските звезди са по-скромни от тях. А после вие, Захарова, говорете за лицемерие
45
12
 
10
 
! Отговори
Западняк преди 7 месеца
Цинична е цялата ви съветска държава и глу.павият ви зомбиран народ.
44
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Мисълта тече най-гладко, между 2 чашки!
43
21
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Въбще е цинично, нация която е избила цялото коренно индианско население, докарала роби от Африка и по този начин станала първа сила в света, да ни учи на демокрация!
42
14
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
А вашите ценности какви ли са, Захарова? Всички тирани и диктатури по света са с вас. А най-интересното е защо вашите дълбоко "уважавани" олигарси се възползват от всички благини, създадени от това "лицемерие". Купуват имоти в Англия, Швейцария и т.н. Защо не живеят и инвестират в Русия, какво търсят в лицемерния запад? Русия можеше да е първа икономическа сила в света благодарение на ресурсите с които разполага, можеше руския народ да живее по-добре и достойно.
41
11
 
10
 
! Отговори
до мара захарова преди 7 месеца
Когато убивате жени и деца в неприкосновена друга държава, не се показваш на снимки на фона луксозна обстановка и облечена като ......Човек все пак трябва да има и някакви морални ограничения, които да си поставя сам.
40
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
ами какати цецка цачева шеф на парламента не беше ли мирилбива комунистическа мисирка - парт секретар на плевенския народен съвет - а бойчето дето е второ поколение комунист и служител на мвр не е ли вмирисан комунист а пасито дето каза че скопил бълтарския лъв - дето баща му беше професор в катедра марксизъм и той не ти ли мирише- ама май си от тия дето кльопат само вмирисано отамериканската хранилка
39
7
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
ами тя инвестицията на байдън се вижда и при нас -сдамо прочети форуминт и виж на колко ментално увредени са раздали пари да разпродстраняват америкаските лъжи и да говорят само за русия а не за страната си
38
18
 
8
 
! Отговори
руснак за 1 копейка преди 7 месеца
това показва че за САЩ хората са ценни , в руската *** човешкия живот е нищо... руските *** само дишат въздуха на планетата Земя , ядат от крадене и само където минат ***.. Ако ги няма по-добре.. те не са инвестиция.
37
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Много пари харчат американците! За украинците стигаха стотина Атакамса!
36
7
 
6
 
! Отговори
Гаварит Масква преди 7 месеца
Мъй опят непричьом!
35
23
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Ваtниците, които държат десетки народи под окупация да не говорят много. Руската федерация не е русия, а десетки държави държани чрез насилие там
34
12
 
8
 
! Отговори
Сержант преди 7 месеца
Само бой по пияните тикви!
33
28
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
'' заяви Захарова '' ................................... а кой започна войната пияна куч.ко ?
32
7
 
29
 
! Отговори
Ей преди 7 месеца
Тука защитниците на лудият старец,да погледнат децата си и да помислят малко,какво ги чака ...смърт и войни.
31
10
 
29
 
! Отговори
Ужас преди 7 месеца
Официално ЕС съобщи че са дали на Украйна до сега 90 милиарда!!!Пари на вятъра вместо да останат за хората.

403 Forbidden

Forbidden

You don't have permission to access this resource.Server unable to read htaccess file, denying access to be safe