Путин поздрави рускините, призова да раждат по-рано

Президентът с поздрав по случай 8 март
171
Путин поздрави рускините, призова да раждат по-рано
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Президентът Владимир Путин поздрави руските жени по случай Международния ден на жената. Путин заяви, че най-важното за една жена е семейството, както и "неуморната грижа за децата, тяхното здраве, образование, стремежът да ги възпитаме така, че да израснат достойни, успешни хора".

"Вие, скъпи жени, сте способни да преобразите света със своята красота, мъдрост и духовна щедрост, но преди всичко благодарение на най-големия дар, който природата ви е дала - раждането на деца. Майчинството е невероятната съдба за жените", каза президентът във видеопослание.

Според него смисълът и същността на семейството е "продължението на рода, историята на всяко семейство и на нашата страна. Владимир Путин увери, че интересите на семейството в Русия сега са "абсолютен приоритет" и обеща, че властите ще направят всичко възможно многодетните и младите семейства "да почувстват грижата и помощта на държавата". Той също така благодари на жените в зоната на военната операция в Украйна.

Путин призова децата да се раждат рано, за да се осигури увеличаване на населението на Русия. През октомври 2023 г. Министерството на здравеопазването затегна разпространението на лекарства за аборти. Министърът на здравеопазването Михаил Мурашко нарече "порочна практика" жените да преследват кариера, като отлагат раждането на деца за по-късно.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


171
Още по темата: Владимир Путин8 март
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
50
3
 
8
 
! Отговори
DEPM преди 2 месеца
Да , трябва ни свежа кръв
49
4
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Наредил е да раждат повече пушечно месео за неговата армия.
48
5
 
12
 
! Отговори
Радослав преди 2 месеца
До 76: на 8 май парад няма ли? Ето ти го, готово от парада, ако запали танка, директно в месомелачката. И на всеки путлерофашист по една дамга, че да може лесно да се различават и напред, че назад политкомисара стреля на месо!
47
6
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
До Радослав 78. Яко са запени...
46
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
До Радослав 73. Кви паради почнаха да ти се привиждат бе откачен ? Знаеш ли кой ден сме ?
45
2
 
10
 
! Отговори
Радослав преди 2 месеца
До 64-тата/то или както се самоопределя: защо бе мила, да не засегнах някой нерв? Ей путинофашистите много мразите някой да ви каже истината, че сте долни фашисти, уж това което най много мразите, а ден след ден се превръщате все повече в него! Скоро очаквам на червеният площад всички путинофашисти да крачите със сърп и чук жигосани на челата и да крещите с пълно гърло Хайл Путкалини и Для Путкалини, для Просия. И след парада директно в месомелачката.
44
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
До Българин 68. Дрътак леко с мечтите бе. То твойто време било преди 50 години кво се радваш ша скочи кръвното.
43
5
 
12
 
! Отговори
Българин преди 2 месеца
Руснаците са на фронта, рускините са на сухо! Заминавам за Маскве да си отеба на рускини! Сега е момента, хайде народе!
42
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
До Зозо 63. Яко си изперкал а ? Определено не си добре в глъвътъ.
41
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
До Радослав 62. С кво си се назобил толкоз рано бе ?
40
4
 
12
 
! Отговори
Зозо преди 2 месеца
Без белите християни от Украйна, Беларус и Балтика, Блатната държава се превръща в нормална азиатско-мюслюманска kлoaka. ФАКТ :))))))))))))))))))))))))))))
39
2
 
17
 
! Отговори
Радослав преди 2 месеца
До 56- Абе тя и Просия за 3 дена щеше да е в Киев и така 3 години вече, ама никой план не оцелява след среща с врага. Пък и защо си мислиш, че като не съм фен на Путкалини значи автоматично съм фен на Шмъркленски? Ето това е най смешното в путинофашистоте, толкова са ви индоктринирани мозъците във фашисткият идеал, че за вас има само тия с нас и ония против нас, няма хора които просто не харесват диктатора ви! Те задължително са фенове на врагът ако са против китайската реплика на Мусолини!
38
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
До Е КАК ДА РАЖДАТ 58. 300 хиляди не е равно на 120 милиона. Пак не ти се получи
37
5
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Пак се доказа че назначените пенционер-демократи са брутално глупави...
36
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
До Гнома53. Тцъ тцъ тцъ вие врено немате мозъци в тия глави.
35
7
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
До Радослав 50. Викаш след 15-на годиниу приключва така ли? Нали тия дни щяхте да сривате Русията бе кой ше чака още 15-20 години ?
34
2
 
8
 
! Отговори
Капитална грешка преди 2 месеца
Вместо такива поучителни поздрави, руските големци трябва да направят нещо, което и нашите управляващи пропускат да направят: 1) Да агитират не девойките, а младите мъже. Защото никое момиче не иска да остане стара мома, но как да се омъжи, след като ергените бягат от перспективите за брак? 2. Жените няма да гонят първо кариерата, а омъжването да отлагат, ако заплатите бяха по-човешки. Като не е сигурна дали ще успее да се омъжи, жената се старае да обезпечи бъдещето си и после да роди без брак.
33
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Саймън Купър поздрави жените на военните от Източна Европа като написа във Financial Times, че високопоставен политик от Източна Европа бил казал: "Ние се питаме "Защо да седим и да чакаме, кога Русия ще ни нападне? Защо ние да не нападнем Русия?"
32
3
 
11
 
! Отговори
Радослав преди 2 месеца
Да раждат, че засега има материал за месомелачката, ама за следващия диктатор от рода на *** Ка Ин ще трябва още месо. Тъкмо докато сегашния приключи резила в Украйна и се смени с новият, децата ще са пораснали до наборна възраст и новият диктатор от клана Ин ще има готов материал които да хвърли в трошилката.
31
7
 
13
 
! Отговори
Зозо преди 2 месеца
....Владимир Путин увери, че интересите на семейството в Русия сега са "абсолютен приоритет" и обеща, че властите ще направят всичко възможно многодетните и младите семейства "да почувстват грижата и помощта на държавата"... Хахахаааа, той Психото това го обещава от 20г. бре. В това време в Блатная бели хора не останаха. 70% са с дръпнати очи и братя мюслюмани. Белите са в Украйна, Беларус, Балтика. За това се напъва като гладен на cpaнe да асвабаждава :)))))))))))))))))))))))))))))