Русия отрече украински въоръжени групировки да са пресекли границата ѝ

От 10 март били отблъснати няколко опита, ликвидирани са 100 души
12 мар 2024 13:24, Елка Василева
71
Русия отрече украински въоръжени групировки да са пресекли границата ѝ
Снимка: архив, БГНЕС

Руската Федерална служба за сигурност (ФСС) отхвърли твърденията, че базирани в Украйна въоръжени групировки са преминали на руска територия, съобщи Ройтерс, като се позова на РИА Новости.

Още по темата
ФСС заяви, че руските сили са ликвидирали 100 души и са разрушили няколко бронирани машини, докато са отблъсквали опити за нахлуване в руските Белгородска и Курска област, предаде ТАСС.

"От 10 март ФСС на Русия, съвместно със спомагателни подразделения на въоръжените сили на Русия, пресече няколко опита за нарушаване на държавната граница […] Унищожени са 100 души жива сила на противника, шест танка, самоходна артилерийска установка "Цезар", 20 единици бронирани машини, опорен пункт", съобщи Центърът за връзки с обществеността към ФСБ.

Центърът опроверга публикувани в социалните мрежи данни, че противникови части са навлезли в някои руски населени места, намиращи се близо до границата с Украйна.

По опиталите да проникнат на територията на страната украински части бяха нанесени авиационни, ракетни и артилерийски удари, заяви руското министерство на отбраната, цитирано от ТАСС. (БТА)
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


71
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
60
2
 
6
 
! Отговори
Балък преди 2 месеца
До РУСИЯ ЯКО ЗАТЪВА !Русия от 4 години е фалирала! Крадат перални за чиповете им! Свършиха им ракетите! Бият се с лопати! Половин милион им загинаха! Тези дето са на фронта трябва да са живите мъртви, зомбита или нещо подобно! Нищо не е останало от руската армия! Укрите скоро ще ги изтикат до Червения площад!
59
4
 
4
 
! Отговори
Бай Кор преди 2 месеца
Веят се знамена на Украйна в Белгородска област ама друг път!Клипчето е снимано, на 01.03.24, а се опитали да го представят пред господарите вчера.Ама са яли дръвцето!Друго станало, руснаците са ги размазали здраво още на подстъпа към границата.Който не вярва да гледа клиповете.С тази "партизанска" акция, трябваше да се "размразят" кинтите от САЩ, обаче няма да ги огрее.Да бяха послушали Папата, онзи ден.Право говори човека.Колкото повече е бавят с мира, толкова ще намалява територията им.
58
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
До 59 Видео с димящи украински танкове и Брадлита - най-твърдото потвърждение! Клиповете вече излязоха, мощен чeп получиха хохлите и се умълчаха. Опять фиаско...
57
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
руското отрицание- най-потвърденото отрицания!
56
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
НА РУСНАЦИТЕ ИМ Е СПУКАНА РАБОТАТА ! СРЕДАТА НА МАРТ Е, А РУСИЯ ВЕЧЕ ОДУХА 92 ПРОЦЕНТА ОТ БЮДЖЕТА СИ ЗА 2024. В КРАЯ НА ГОДИНАТА ИЗТИЧАТ ДОГОВОРИТЕ ЗА ТРАНЗИТ НА ГАЗ ПРЕЗ УКРАЙНА И ЗА СНАБДЯВАНЕ НА ЕВРОПА С ЕНЕРГОНОСИТЕЛИ. ЗИМАТА БЕШЕ МЕКА И ПРЕЗАПАСЯВАНЕТО НА ЕВРОПА ПОЧТИ НЕ Е СПАДНАЛО. ГЕРМАНИЯ ПРЕМИНАВА НА ВОДОРОД, А НОРВЕГИЯ, ХОЛАНДИЯ И ШОТЛАНДИЯ ЩЕ СНАБДЯВАТ ЕВРОПА С ЕНЕРГОНОСИТЕЛИ.
55
5
 
7
 
! Отговори
РУСИЯ ЯКО ЗАТЪВА ! преди 2 месеца
РУСИЯ ИНВЕСТИРА ВЪВ ВОЕННА ИНДУСТРИЯ, КОЕТО Е ЗА СМЕТКА НА ЦИВИЛНАТА ИКОНОМИКА ! С ДРУГИ ДУМИ : ПАДА СТАНДАРТА НА ЖИВОТ ! ОБЛОЖИХА ГАЗПРОМ С НЕПОСИЛНИ ДАНЪЦИ И ТЕ СЕ ПРИНУДИХА ДА ПРОДАДАТ НЕФТОХИМ БУРГАС. СЛЕД ВТОРАТА СВЕТОВНА ВОЙНА ПРЕНЕСОХА НЕМСКИТЕ ЗАВОДИ И УЧЕНИ В РУСИЯ. СЛЕД 2014 НАД 50 000 УЧЕНИ И 8 000 000 професионалисти НАПУСНАХА РУСИЯ ! УЧЕНИЯТ Е ПО ЦЕНЕН ОТ ТЕГЛОТО СИ В ДИАМАНТИ ! ЕДИН ЗАПАДЕН ВИСОКОТОЧЕН СНАРЯД ПО ЕФЕКТИВНОСТ СЕ РАВНЯВА НА 10 РУСКИ ! Т 64 Е СЪЗДАДЕН В ХАРКОВ !
54
4
 
9
 
! Отговори
Резултат от опита преди 2 месеца
70 военнослужещи и инструктори от НАТО, 8 танка и разнородна скраб от артилерийски установки и пикапи с картечници са унищожени на границата между Харковска и Сумска области в Украйна на няколко километра от руската граница.
53
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Няма, няма, те там си бяха.
52
3
 
4
 
! Отговори
хохо - свърши се! преди 2 месеца
До Зозо- даже преди да се е започнало! Ти друго ли очакваше?
51
5
 
8
 
! Отговори
ХАХА ХА ХА! преди 2 месеца
от киев излаяха - а тука заквакаха! Споко бе! опита на урките е за оплакване - тотал щета! Иначе да са спретнали новинарски екшън като за втори Оскар!
50
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Ура! Украинската армия спря настъплението и премина в атака!!! Освободени са няколко населени пункта на територията на курска област! Стяга се армия от местното население за освобождаването на Москва! Байдън пристига в Полша заедно със Столтенберг за да ръководят широкомащабна операция с непосредствена арт поддръжка и ракетна атака от въздушно и морско базирани ракетоносители!!! Осигурява се и въздушно подкрепление от базирани в Инджирлик/Турция ф-16 носители на ядрени бойни глави. Успех!!!
49
4
 
16
 
! Отговори
Зозо преди 2 месеца
Хахааа започва се. В Блатная няма яйца, бензин..... Едно по едно се трупат :)))))))))))))) Накрая празният щанд в магазина е близо :)))))))))))))))) И бодливата тел на границата.
48
4
 
18
 
! Отговори
К. Фичев преди 2 месеца
Кога рашиcтите лъжат - всеки път когато си отворрят устата.
47
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Щом Vатниците отричат, работата е много зле. Няма да издържат още 4г. като в Афганистан.
46
16
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
''СЛАВА'' , на част от Украйна !Украинците НЯМАТ земя , всичко е продадено на комшии и на САЩ !И както каза и Орбан : Зърното не е украинско , а зърно от лабораториите на САЩ в Украйна !
45
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
На пресеклите са осигурени СПА центрове , тип ''Навални'' , малко преди Владивосток ,в ляво .
44
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Е те битият и е*ба*н*ят никога не си признават.
43
10
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
До Анонимен 44 путин е плешиво дужне не зелено да не е и позеленял от яд след загуната на 6 села и два су 34 в Белгородска област снощи ?
42
16
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Е как може ,те украинските групировки са извънземни ,никой не може да ги види освен зеленото джудже )
41
8
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Ама в няколко села около Белгород се веят знамената на руския освободителен легион и Украйна