Путин печели изборите с 87 на сто

Това показва екзитпола
17 мар 2024 22:10, Стела Стоянова
658
Путин печели изборите с 87 на сто
Снимка БГНЕС, архив

Владимир Путин печели президентските избори с 87% от получените гласове, показват резултатите от екзитпол на Всеруския център за изследване на общественото мнение (ВЦИОМ), предаде ТАСС.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


658
Още по темата: избориПутинекзитпол
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
466
13
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Мачкай рептилите Вова
465
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
До АнонименПърдон, не беше интервю, а разговор с киевчанин, нещата са зле, мнозинството от украинците в Киев, чакат руснаците и се надяват да ги освободят, но живеят в страх и са сковани от страх от властите, каза, че понякога дори не смеят да говорят висок глас от страх и разказа какви неща се случват с населението, предимно криминални и преследвания по политически причини.
464
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Дали ще последва постепенното поставяне на икономиката под пълния контрол на държавата не се знае, но някои възлови предприятия на ВПК определено ще бъдат. Практиката правителството да изисква от даден частен ВПК-завод определена продукция и директорът му да отговаря на министъра "Няма да стане" не може да продължава. Или се подчиняваш на държавния политически курс или те национализират.
463
1
 
2
 
! Отговори
Юлиян до 518 преди 2 месеца
Не личи да си много весел.
462
12
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Украинци, току-що гледах интервю с киевчанин, който даде по-подробна картина за случващото се вътре сред обикновеното население, те са сковани от страх от властите, но около 80% от тях, тайно се надяват и чакат руснаците да навлязат и ги освободят. Не гледайте чужденците от запада, те си гледат техния интерес, а си гледайте своя украински интерес и се прибирайте в реалната си родина Русия, прибирайте се при братя си руснаци, нямате друг изход, освен да се прибирате в Русия, ако искате да живеете
461
1
 
2
 
! Отговори
Юлиян до 514 преди 2 месеца
Въпрос на гледна точка.А дали е така,кой ще ни каже?
460
9
 
15
 
! Отговори
ХА ХА ХА преди 2 месеца
Голям цирк ... само в С. Корея пантомимата е по-голяма.
459
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
стъкмистика, ака са убили някой приятел на фронта познайте дали ще гласувам за ръководителя на странта ... и бай Тошо печелеше с 90+ процента ..
458
6
 
0
 
! Отговори
Юлиян до 509 преди 2 месеца
Започна да пишеш откровенни глупости.Не знам уморен ли си или причината е някъде другаде,но е факт.
457
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Лесно е да сте мажоретки на страната на силният, какво се радвате ве доносници. Затова никога няма да се оправим. Доносниците ще разчитат да се уредят себе си и семейство, а останалите кучета го яли. Западният модел не е добър, но и моделът путин не е добър. Планетата трябва да се взриви и да се приключи. Дори и един човек да страда за да плати глупавите ви усмивки е прекалено много.
456
6
 
11
 
! Отговори
К. Траут преди 2 месеца
Да, диктатурата от авторитарна все повече се превръща в тоталитарна. Следва постепенното поставяне на икономиката под пълния контрол на държавата. И някаква бутафория в приемствеността на властта. Все пак Путин няма да е вечен...
455
8
 
9
 
! Отговори
Ваасил Ширабинович преди 2 месеца
А Путин със КОГО се е състезавал на изборите? Питам защото на времето и Мусолини,и Хитлер спечелиха със голямо мнозинство,но така и не се разбра тогава КОЙ им беше опонента.
454
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Президентът Путин печели над 87% при избирателна активност над 73%.
453
5
 
6
 
! Отговори
Юлиян преди 2 месеца
488 е прав.А вие не се страхувайте да надникнете в "русская весна","Юрий Подоляка.Последние и самъйе свежие новости"Там ще намерите видеото.Не ми е ясно едно:всички опити за проникване на територията на Русия бяха решително пресечени.Диверсионните групи бяха размазани и натирени обратно.Хаос и отлив на гласуващи нямаше.Процентът на подкрепилите Путин е по -висок от очаквания.Бити и пребити сте по всички линии.Защо не се скриете някъде и да предъвквате горчивата загуба.
452
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Ще им излезе през носа този инат като загубят войната. -- Укринците имат инат но нямат хора вече,,, Та ината им няма как да излезе през носа, просто са утилизирани а войната са я загубили вече,
451
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Всички гласували искат да умират и децата им и внуците им на фронта. Но на бабите какво им пука, нали си жертват децата за едната пенсия. Въпреки че ще я харчат за лекарства, а децата им ще ги пишат дезертьори за да откажат. Няма да бъде точно както са го планирали хитрите бабички.
450
5
 
6
 
! Отговори
Ивн Денисович преди 2 месеца
1939: Сталин -- это Ленин сегодня.2024: Путин -- это Сталин сегодня.
449
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Ще им излезе през носа този инат като загубят войната. Но трябва да се случи за да си вземат поука въпреки че едва ли ще бъде правилната поука.
448
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Тези украинци не могат да си го набият в главата, че Русия има ресурс да ги смачка със или без западните доставки на оръжия! Зелката да сяда на масата за преговори и да спре да се излага и да си избива народа! За какъв ч-е-п са му териториите с рускоезично население, които не искат да са част от Украйна?
447
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Путин няма жена няма нищо има две дъщери на по 40 години дето не се знае дали той гине правил