Подкрепата за Путин била като тази за Чърчил срещу Хитлер

Сергей Марков: Идеята, която той въплъщава, е популярна в Русия
19 мар 2024 09:01, Елка Василева
125
Подкрепата за Путин била като тази за Чърчил срещу Хитлер
Снимка: архив, БГНЕС

Бивш говорител на руския президент Владимир Путин го сравни с  Уинстън Чърчил след изборната му победа в интервю за "Скай нюз", предаде кореспондентът на БНР.

Сергей Марков призна, че Путин е по-малко популярен от 87-те процента, с които бе избран, но идеята, която той въплъщава, е популярна в Русия.

Още по темата
Въпреки че изборите са широко смятани за фиктивни, Марков каза, че избирателите подкрепят идеята Русия да се защити от Запада.

„Ние разглеждаме тази война в Украйна като сериозна западна коалиция срещу Русия“, поясни Сергей Марков. Той сравни подкрепата за Путин с "подкрепата на британския народ за Чърчил срещу Адолф Хитлер".

Бившият говорител на президента отхвърли обвиненията, че Путин не е срещнал надеждна опозиция на изборите, а за Алексей Навални заяви, че е „агент на Запада“. „Навални беше популярен преди 15 години, но се самоуби политически, когато не призна Крим”, каза Марков.

Запитан защо, ако Путин е толкова популярен, той се страхува от истински опонент, Марков отговори, че руснаците са свободни да протестират срещу него. Той изтъкна, че е имало протести срещу Путин в Русия, но подобни протести не се допускат в Украйна, аргументирайки се, че Русия е по-свободна страна от Украйна.

Скай нюз припомни, че Русия е едва на 164-то място от 180 страни в индекса за свобода на пресата на „Репортери без граници“.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


125
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
5
 
9
 
! Отговори
Путин е най-великият преди 1 месец
Терорист и убиец от Азия. Търсен е жив или умрял от Международния криминален съд за отвличането на хиляди деца. Само отявлен педофил може да отвлече толкова много деца
38
3
 
2
 
! Отговори
Бидон с деменция преди 1 месец
как в саю живеят само 4 милиона руснаци, то Русия си е сащ, там има 150 милиона американци, които Путин лъже че са руснаци и че това било Русия. Така каза Биден
37
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Наглетата не ги харесвам, прекалено са ми двулични, обаче ви помагаха с доставки в най-трудния ви период рашки, това не може да го отречете :))) За Чърчил, той от алкохола дето го е погълнал, не е знаел какво е изприказвал, той затова Рузвелт го отсвири след войната, а Англия си загуби колониите :)))
36
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Бой по акушерката Урсула-м.ърсула майдани ше ми прай :)))
35
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Путин е откачалник. Ми той бил мародер още от младини! Ето защо КГБ-то са го харесали и са го бутало нагоре по кариерата. Надцакал е всички по извратеност.
34
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Факт- НАПЪЛНО СИ ПРАВ ЗА ЛОШИЯ САЩ- ЗАТОВА РУСНАЦИТЕ ОТ ЛОШИЯТ ЗАПАД ЩЕЛИ ДА СЕ ВЪРНАТ В РУСИЯ. СЛЕДИМ ЗА ФАКТИ ОТ ТЯХНОТО ЗАВРЪЩАНЕ.
33
5
 
5
 
! Отговори
Бидон с деменция преди 1 месец
Боката Бойко избран с 20 процента ромски гласове и КирУ Умното избран от Галя от посолството без гласове са демократи на евро-банкянско ниво
32
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Факт- Прав си факт- в тоя лош САЩ живеят над 4 500 000 руснаци в големите градове има цели руски квартали- ГОЛЯМА АГРЕСИЯ Е ПРОЯВИЛ САЩ!
31
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Зеленски ще го призная ако при изтичане на мандата му, т.е. сега, направи избори. И понеже това няма да стане, той ще си остане презрян диктатор на каишка, унищожаващ народа си.
30
4
 
9
 
! Отговори
До 25 преди 1 месец
На Запад живеят добре и не ги касае висока избирателната активност. Тя касае само диктаторските държави. По нея ще ги познаете . Кимчо има 99,9%. Е и? На кого му пука?
29
4
 
9
 
! Отговори
прав си- точка преди 1 месец
25- Прав си- точка- обединеният запад руши Русия- точка, затова Руснаците бягат в тоя лош запад, затова Руските олигарси са в Лошия запад, затова децата на кремъл живеят на метри от Айфеловата кула и в най скъпите квартали на Лондон и САЩ- точка!
28
11
 
3
 
! Отговори
Факт преди 1 месец
Това, което бетонира Путин във властта, беше американската агресия срещу Русия. Путин беше залязваща звезда, когато САЩ започнаха активни (прокси) военни действия срещу Русия-през 2008 Грузия. Тогава беше началото на войната, а не 2022г!Накратко-Америка направи Путин това, което е в момента, съвсем умишлено създаде образа на зъл враг, който да бъде победен от "добрата" Америка и тя да възстанови правото да господства над Света за негово "добро"! Сценарий, та дрънка, Холивуд отвсякъде!
27
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
В краварника и колониите изборните винаги са фалшиви. Сто процента фалшиви
26
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ние "убиваме в Украйна, защото западът ще ни убие нас"- а в Германия има на 3 000 000 руснаци- що нали западът ги убива що избягаха от татко си Путин.
25
10
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Пeдалитe из Европа с каква избирателна активност са избирани , че имат даже легитимност и са законни. Руснаците искат силна Русия с Путин - точка. Показаха го с огромна избирателна активност . Руснаците искат да плюят в зурлaтa на арогантния , самовлюбен , не уважаващ чуждото мнение запад - точка. Показаха го , като гласуваха за Путин . Педaлитe какво едногласно мислят не е фактор за Русия , ( и за нас ) .
24
11
 
10
 
! Отговори
Адолф путин преди 1 месец
Русия световен терорист N 1 !
23
0
 
4
 
! Отговори
комици преди 1 месец
Комично е, че който не отърва на днешния несправедлив и зъл свят е изкарван фашист.А политик , който не изнася винаги е я Мусолини или Хитлер.А реално фашизма е заличен уж за добро през 1945.Няма вече фашисти.Има само победителите от ВСВ, те водиха и студената война, а сега дружно се наричат един друг нацисти, фашисти.Всъщност става дума за схизма в самото комунистическо движение.Представете си свят с победители Германия и Япония.И те да водят студена война, а който не им изнася щеше да е к - т
22
9
 
7
 
! Отговори
Зозо преди 1 месец
В Блатная шизофренията е заразна. Целия свят са фашисти..... Смешна работа :)))))))
21
13
 
9
 
! Отговори
Путин преди 1 месец
е новият Хитлер. Терорист и педофил. Търсен е от Международния криминален съд за отвличане на хиляди деца. Много е опасен. Който го види да стреля без презупреждение.
20
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Путин през годините каза- нямало е държава България- тя е била част от Русия/той цитира негов "учен". Може ли да ни сполети участта на Украйна?