Песков: Русия ще защитава интересите си

От Кремъл добавиха, че ще предприемат действия на решенията на ЕС
21 мар 2024 21:15, Инна Ангелова
47
Песков: Русия ще защитава интересите си
Снимка: БГНЕС

Русия ще гледа собствените си интереси, ако Европейския съюз купи оръжия за Украйна с печалба от замразените руски активи.

"Естествено ние ще използваме всички възможни съдебни механизми, тези които са на разположение сега и тези, които ще бъдат на разположение в бъдеще", заяви Дмитрий Песков.

Коментарът му идва след среща на лидерите на ЕС. "Въз основа на реципрочността - не огледално, а доколкото това е в наш интерес – ще изберем и други методи за ответни действия”, коментира Пеков.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


47
Още по темата: УкрайнаРусияЕС
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
2
 
3
 
! Отговори
Пенсионер преди 2 месеца
Не знам, но предпочитам Турция пред Русия.Отношенията ни с Турция до сега са чудесни. Най добрия ни съсед.
36
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
кво им обясняваш турците в бг и турските циганннни, а и много бългри кат иде в Турция и яде по 5 дюнера и по 1 тава баклава на ден и след това реве -кръвно, болести, сами са си виновни бг храните са в пъти по-качествени от турските, неслучайно изнасяме за Япония, Германия, Франция, турците изнсят главно за Германия, а там храните ги купуват зарди някакъв болен фанатизъм и умствена инвалидност главно 10те милиона турски гастербйтери в Германия
35
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
До милионерТи как стана милионер бе Като гледам едва си завършил основно образование май Не можеш да пишеш даже нормално Искаш да плюеш по форумите но нямап капацитет
34
1
 
1
 
! Отговори
милионер преди 2 месеца
никой богат човек, истински богат не ходи да се лекува и да пазари в Турция, никой, ходят бедни, нещастни, болни хора без възможности и там ги доубиват като им вземат преди това 100-120 хиляди евро. Това е за съжаление, евтиното в 99 % от случаите значи некачествено, но вие си знаете, аз познавам ви казах много истнски богати хора и в Бг и в Гърция и в Европа те живет по 90-95-100 години пият качествено вино, ядаат качествен храна, а тез дет ходят нон стоп в Турция да плюскат на 50-52 заминават
33
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
СТАВА МИ СМЕШНО КАТ МИ ДАВАТ ЗА ПРИМЕР РУСИЯ И ТУРЦИЯ - И В ДВЕТЕ ДЪРЖАВИ 70-75 % РАБОТЕЩИ БЕДНИ ЗА ПО 300-350 ДОЛАРА НА МЕСЕЦ, ДА НЕ ГОВОРИМ ЧЕ ЕДИН БГ ИЗСЕЛНИК В ТУРЦИЯ МИ СЕ ХВАЛЕШЕ , ИЗБЯГАЛ 1986 В ТУРЦИЯ И ЗА 32 ГОДИНИ СТЖ МУ ДАЛИ 350 ЕВРО ПЕНСИЯ И СЕ ХВАЛИ, ВИКА М МУ 350 ЕВРО НЕ СА ПАРИ, ТО В БГ СРЕДНАТА ПЕНСИЯ ВЕЧЕ Е 500 ЕВРО, ДЕТО СА НИЩО. ТА, ТАКИВА РОБСКИ НАРОДИ ЖИВЕЯТ В ТУРЦИЯ И РУСИЯ, КРЕПОСТНИЦИ. ДА СТЕ ВИДЕЛИ ПРОТЕСТ В ТУРЦИЯ ИЛИ СРЕЩУ ДВАМАТА САТРАПИ ДЕТ СЕРРРАТ В ЗЛАТНИ ***
32
2
 
5
 
! Отговори
Това е истината! преди 2 месеца
До Алекс........И между другото още в самото начало на Руската инвазия в Украйна, буквално в първите дни, когато все още не беше забранена телевизия "Дожд" излъчи едно интервю с Андрей Козирев, бивш външен министър на Русия от времето на Елцин.Тогава той буквално хвърли в шок зрителите на тази телевизия когато има каза, че Русия я чакат тежки репарации, а такъв човек врял и кипял в международните отношения знае какво говори!
31
1
 
2
 
! Отговори
до 33 преди 2 месеца
аз го знам и не ходя в Турция, ама кажи на Ганяяяя, той вика "ногу убаво у турция уа, ефтину, уа", ама Ганяяяя *** и не знае за какви *** став въпрос - храната пълна с пестициди и канцерогени, праховете миришат ама са такива боклуцииии че ми рзвалиха сума ти качествени дрехи, сега вземам первол унгаарски, нищо общо с турският боклукккк ариел и персил. Турските дрехи вече не купувм но пълен *** тотален също- 2 пранета на 40 градуса и край. ТУРЦИЕ ДЪРЖАВА НА МЕНТЕТАТА.
30
1
 
4
 
! Отговори
С инат преди 2 месеца
И срещу всички не става Песков. Пък и не само Вие имате интереси и защо Вашите интереси да са над всички други интереси?. На базата на какво искате да накарате другите да играят по Вашата ***? Нито имате икономическа мощ, нито имате политическо влияние, а в Украйна се разбра, че и военна мощ нямате.И ако имате поне малко останал мозък в главите ще се оттеглите в границите си и ще си ближете раните! Докато не са станали животозастрашаващи!
29
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Русия е империя на злото, Турция - държава на злото. Толкова злини са направили тези две държави смо последния век, че няма да ми стигнат 5 минути да ви ги изброя, включително любимата на всички бг *** и турци в бг, а и много българи Турция- та Турция изби 100 хиляди българи и 150к гърци само през 20ти век взе им и имотите в Тракия, уби 1,8 миилиона арменци, кюрди не знам колко. И не са платили 1 лира обезщетение
28
0
 
3
 
! Отговори
Бах мама му. преди 2 месеца
Интересите на агресори.
27
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Не така. Америка и приятели не искат да си защитавате интересите.
26
6
 
9
 
! Отговори
Фют преди 2 месеца
Абе, тия по график ли излизат да плашат? Бауууу. Утре май е ред на захарчето да изтропа нещо :)))))))))
25
8
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
ще жертваме всеки руснак без да ни нигне окото зада спасим безцената ни жо,,,па на путин
24
9
 
13
 
! Отговори
Веселинъ 7112136860 преди 2 месеца
Ех Песков ,как скоро ще паднете от няколкото стола,на моите сте се размазали! Самият факт,ще подкрепихте арабският тероризъм вече ви обрече на вътрешен тероризъм,защото ти твърдиш,че Русия ще защитава интересите си,но казака не е Русия ,нито чукотката .Проблемът ви е ,че интересите ви винаги са навън,а не вътре Парадоксално е,но е така. Вие никога не сте имали вътрешен интерес и затова народът ви не се развива. Без свобода развитието е невъзможно,защото само чрез свободата се тренират принципите
23
3
 
6
 
! Отговори
разсъждаващ преди 2 месеца
До без паника,моля!, Тя Русия вече не доставя газ на болшинството от европейските държави! Как разбра, че са си инсконсумирали бюджета за 2024 на 92 процента?
22
9
 
14
 
! Отговори
Алекс преди 2 месеца
Чупи,купи.Разрушиха Украйна.Сега руските активи отиват за възстановяване на щетите.Това е в реда на нещата,товарищ Песков.
21
6
 
15
 
! Отговори
Без паника, моля ! преди 2 месеца
ПАК ЩЕ СЕ ПРЕБРОИМ ПРЕЗ 2025 ! РУСНАЦИТЕ ИМАТ ПРОБЛЕМИ С ПАРИТЕ ЗА ВОЙНА ! МАРТ Е, А РУСИЯ ВЕЧЕ ИЗКОНСУМИРА 92 ПРОЦЕНТА ОТ БЮДЖЕТА СИ ЗА 2024 ! В КРАЯ НА ГОДИНАТА ИЗТИЧАТ ДОГОВОРИТЕ ЗА ТРАНЗИТ НА ГАЗ ПРЕЗ УКРАЙНА И ЗА СНАБДЯВАНЕ НА ЕВРОПА С ЕНЕРГОНОСИТЕЛИ ! НЯМА ДА БЪДАТ ПОДНОВЕНИ ! ЗИМАТА БЕШЕ МЕКА И ЕВРОПА НЕ ИЗРАЗХОДИ РЕЗЕРВИТЕ СИ ! ГЕРМАНИЯ ПРЕМИНАВА НА ВОДОРОД, А НОРВЕГИЯ, ХОЛАНДИЯ И ШОТЛАНДИЯ ПО НОВИ ДОГОВОРИ ВЕЧЕ СНАБДЯВАТ ЕВРОПА С ЕНЕРГОНОСИТЕЛИ !
20
5
 
8
 
! Отговори
Руска Терорация преди 2 месеца
19
12
 
21
 
! Отговори
Офф преди 2 месеца
Песков и всички шебеци от руския елит стават банални с *** си заплахи . Факт " Politico " - камерата на представителите и сената на САЩ ,одобриха 50 милиарда долара за Украйна от заразените руски аварии. Факт МТАС ( международния търговски арбитражен съд) отряза руските искания миналата година и тези искове пак ще отидат в небитието. Жалки парвенюта, но най жалкото е, че не осъзнава колко са не съществени и не значими за световната общност.
18
21
 
15
 
! Отговори
Шаши преди 2 месеца
Да им се не види и банките. Утре ще конфискуват и нашите левчета да купуват оръжие за Украйна. Отдавна Швейцария се прости с неприкосновеността и тайната на влоговете. Сега всеки тутманик може да направи справка.