Броят на загиналите при атентата в Русия достигна 93 души

Очаква се жертвите да се увеличат, съобщи Следственият комитет
Обновена: 23 мар 2024 11:15 | 23 мар 2024 11:15, Елка Василева
125
Броят на загиналите при атентата в Русия достигна 93 души
Снимка: архив, БГНЕС

Най-малко 93 са загиналите при вчерашната атака край Москва. Това съобщи днес руският Следствен комитет и предупреди, че броят на жертвите се очаква да се увеличи още, предаде Ройтерс.

Още по темата
Въоръжени мъже в камуфлажни униформи откриха стрелба с автоматични оръжия в концертна зала в град Kрасногорск в Подмосковието, последвана от огромен пожар.

Руската Федерална служба за сигурност (ФСС) е докладвала на президента Владимир Путин, че след снощната смъртоносна атака са били задържани 11 души, включително четирима пряко замесени в нея.

Отговорност за нападението пое групировката "Ислямска държава".
    
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


125
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
107
1
 
0
 
! Отговори
Джим Марс преди 1 месец
Е работил в тайните бункери за кукловодите в неговите книги пише - че предстоящите кризи още преди ( кРомид) ще бъдат свързвани с отнемане на човешките права , контрол , следене , дигитализация. А най-лошото е , че градовете ще са концлагери - вашите приятели, роднини ще се борят с цената на всичко за да изземат вашите вода и храна! Оцеляването ще е по планините и горите.
106
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Анонимен 105. Сугурно защото не е Шерлок.
105
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Същото се случва ежедневно повече от 2 години в Украйна, но руснаците не го наричат терористичен акт...
104
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Пишман-демократичните пак са доказали, че са за лудницата.
103
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Около 13.00 ч. наше време, руските новинарски сайтове съобщиха, че броят на загиналите вследствие на атентата е вече 150. Изглежда, че един по един умират най-тежко ранените, които са били откарани в болница. Жалко, никой не заслужава такава съдба.
102
1
 
7
 
! Отговори
До Май преди 1 месец
Само уточни на страната на Русия във войната й против Украйна само православни християни ли воюват, като например чеченци, ингушети, буряти и т.н.?
101
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Тя щот Русия няма наемници ислямисти. Шегаджия!
100
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Копейките започнаха да се отричат от националните ни герои, щом те не са хвалили рашките. Те това е висша форма на патриотизъм Бравос!
99
14
 
2
 
! Отговори
Май преди 1 месец
Словесните защитници на Украйна не знаят, че има стотици наемници ислямисти, воюващи на страната на Украйна. В момента преобладаваща част от воюващите за Украйна са мюсюлмани. Така, че нещо взеха да замлъкват украинците в оправданието си. Интересно бягащите защо са ги открили в градове в близост до Украйна? След време ще стане като Северен поток. Само да не се окаже, че подстрекателите са от Атлантика и отвъд нея
98
2
 
6
 
! Отговори
Смел Гибсов преди 1 месец
От тея ислямски държави нищо хубаво не идва .... само смърт и тъга....
97
8
 
3
 
! Отговори
До учете историята преди 1 месец
А цитираният Раковски е бил масон и в Сърбия, чии интереси е защитавал? Най-малкото български. Историците не казват и защо е оставил легионерите си сами да се спасяват в Белград. Май и той е бил от повече говорещите. Благодарение на бягството си от легиите му Левски избира друг път. Не случайно тук, у нас се страхуват от отваряне на турските и руски архиви, защото ще се види кой е бил турски агент и как последните се управлявали България. За това всичките истински поборници и патриоти са били го
96
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
На Путьонов отпървом му беше хубаво, когато се съешаваше с ислямистите.
95
5
 
14
 
! Отговори
Радньо преди 1 месец
Ами САЩ им да дадоха информация за подготвен атентат от ИДИЛ, но съветските служби са го проспали явно. Сигурно са били заети да гонят хората, които са оставяли цветя на гроба на Навални. Кво да прайш, съдба! Бог да прости жертвите и да даде сили на близките.
94
8
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Кървавото,кремълско джудже си мисли,че като тероризира населението,ще се задържи на власт.
93
8
 
2
 
! Отговори
БългариЕвроатлантици преди 1 месец
Бравоооо! Ние 24/7 плюем освободителите. Това ни дойде като дар :))) За справка на отношението на българите към освободителите - резултатите от изборите през последните 35 години ;)
92
3
 
1
 
! Отговори
Красимир Николов преди 1 месец
Здравейте. Как да стане....,уважаеми? Иначе блестяща/?/ мисъл.....Ще ги съживява....май?
91
5
 
12
 
! Отговори
Учете история преди 1 месец
"Длъжност свята към милото ни Отечество налага ни да открием простодушному народу какво нещо е тая Русия и нейното мъчителско монголско правителство, и какви вечни мъки ги чакат, ако са тия излъжат и идат да влязат в нейните железни нокти. Но преди да дойдем на този предмет, нужда е да покажем вкратце нашим братям какви неприятелски сношения е имала още от стари времена с наши праотци и как тя сякога старала да ги завладей, какви же злини им нанесла досега за награда и що са тия кръстили и първите начала образования й дали."(Георги Раковски
90
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
За всичко станало, ставащо и което ще стане е виновен един единствен човек, впрочем както и всички подкрепящи го - поименно. Той за това, че води страната към катастрофа, те за това, че не желаят да го разберат.
89
6
 
11
 
! Отговори
Абе нали преди 1 месец
Гадни *** и фанатични ислямисти имаше само в прокажената западна Европа???
88
2
 
11
 
! Отговори
ДА ПИТАТ ПУТИН.... преди 1 месец
ЩЕ ЖЕРТВА ЛИ ЖИВОТА СИ ЗА РУСИЯ..?....... ЩЕ ЖЕРРТВА ЛИ ЖИВОТА СИ, ЗА ДА СПАСИ ЖИВОТА НА ТЕЗИ 93 УБИТИ РУСНАЦИ...?