Патрушев: Разбира се, Украйна стои зад атаката в Москва

139 души бяха убити при терористичния акт в концертна зала
26 мар 2024 14:57, Елка Василева
103
Патрушев: Разбира се, Украйна стои зад атаката в Москва
Владимир Путин и Николай Патрушев. Снимка: архив, БГНЕС

Високопоставен представители на руските власти заяви днес, че Украйна стои зад атаката срещу концертна зала в предградие на Москва, при която в петък бяха убити 139 души, предаде АФП, цитирана от БНР.

Още по темата
"Разбира се, че Украйна", заяви секретарят на Съвета за сигурност на Русия Николай Патрушев в отговор на въпрос на журналисти дали "Ислямска държава" или Украйна е организирала касапницата в Красногорск.

Патрушев е и бивш военен и бивш дългогодишен шеф на руската Федерална служба за сигурност.

В понеделник президентът Владимир Путин призна за първи път, че "радикални ислямисти" стоят зад атаката, но предположи, че те все пак са свързани с Украйна.

За извършването на терористичната атака руските власти задържаха таджикистански граждани. Някои от тях наскоро са пътували до Турция.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


103
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
19
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Аз в началото имах силно съпричастие към укрите-ух, горките. Но с всеки изминат ден си променях мнението. Сега не мога да ги дишам. Това да преобърнеш нечие мнение така жестоко,х се иска талант.
32
1
 
3
 
! Отговори
Син Лумпен преди 1 месец
Е мноо ясно! Другите теории са измислици на Анунаките. Искат да ни сринат тия гадове.
31
7
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Абе, щурцовци безкрайни, с какво Украйна ще спечели като убие 150 невинни цивилни руснаци!!?? Нали ще я чака лют отговор и смърт, ако посмее. И като го направи какво ще реши в конфликта, освен че ще го разшири?? Този, който го прави, иска място и повод за разширяване на войната, скъпи мои умночовци!
30
9
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
1. "Ппрезидентът Владимир Путин призна за първи път, че "радикални ислямисти" стоят зад атаката" и 2. "Президентът Владимир Путин каза, че изпълнителите са радикални ислямисти". Който не вижда подвеждащата разлика, не е в час. Радикалните ислямисти са *** изпълнители. Зад атаката стоят службите на Украйна, Наглобритания и Пиндостан.
29
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
забрави да каже че преди това, украинци умишлено са повредили видеохранителната и противопожарна система, също така, украински хеликоптер е закачил реното и го е транспортирал по въздуха през пробките на Масква така че да може за няколко часа да стигне до Брянск:) ЦИРКАДЖИИ
28
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
до 25 Таджикистан е до Турция? Ти колко имаш по география бе, Пинко? Таджикистан е на поне 1500 километра от Турция.
27
6
 
8
 
! Отговори
Дронове на Рояци преди 1 месец
Мощна атака срещу пристанища близо до румънската граница:рояци дронове атакуват Рени и Измаил.Рояци атакуващи дронове поразяват цели в района на Рени и Измаил в Одеска област от няколко часа.Все повече атакуващи дронове продължават да идват от морето. "пишат,че има и силна ЕКСПЛОЗИЯ в Орловка + нови цели идват от морето,траекторията е същата...Исмаил/Рени оставаме в убежищата!" - трансфер на местни ресурси."Измаил,групи БПЛА(3-5бр)все още се насочват към вас,останалите(също около 3-5бр)летят към Рени/Орловка.""Измаил е под удари.Все още летят(5 км,20 км и 40 км).Има и прилитане в Болград."
26
5
 
5
 
! Отговори
Путин преди 1 месец
Това е ислямистката армия на Навални - Пригожнин ръководена от Украйна.
25
7
 
9
 
! Отговори
ВИДЯХ КИНЖАЛ преди 1 месец
Видях Кинжал. Раздираше добруджанското небе. Беше се насочил към Софето където нежно щеше да се приземи право в скута на Кирчо, Кокорчо, Тагаренко и Ицето Иванов, които седят в скута на Пеевски и Боко, които пък са седнали в скута на Доган.
24
5
 
8
 
! Отговори
Патриот Капут преди 1 месец
Въздушно-космическите сили на Русия нанасят въздушни удари по Сумска област за втори път за една седмица, днес около 7 управляеми бомби бяха изстреляни по цели в Николаевка, Юнаковка и Хотинка, сред унищожените обекти са складове и предприятие. По-рано ВКС на Русия практически не нанасяха удари по този граничещ с Русия район от страх да не попаднат под атака на системата за противовъздушна отбрана Patriot. Може би нещо се е променило.
23
7
 
7
 
! Отговори
еми преди 1 месец
таджикистанци до турция, ама укрите виновини...Направо да обявяват война на турция и таджиките. *** и компания са превъртяли тотално.
22
15
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Разбира се ,УКрайна не стои зад нищо. Те са жертвени агнеци, но нада ли.
21
17
 
7
 
! Отговори
До плъховете преди 1 месец
Плъхове и наркомани, подвизаващи се под ръждясалата табелка с надпис Западен Елит, вие много скоро ще чуете свистежа на КИНЖАЛ, но тогава ще е късно. Ще се кръстите в несвяст, но Бог не помага на глу-пац-ите. Казвам да се знае!
20
13
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
В украинските въоръжени сили практически не са останали мотивирани и боеспособни войски. Авдеевка беше един от най-силните укрепени райони, създадени от Украйна през последните 10 години, от 2014 г досега. А Одеса не е подготвена като укрепен район, за да се противопостави на добре обучената Руска армия, която има богат опит от двете години на специалната военна операция. И сега Украйна просто няма мотивирани части, които да държат този град, дори на ниво национален батальон, както беше в Мариупол и Азовстал.
19
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Почнаха да се появяват читателите на работническо дело, ето ФАБ-а е тук вече, сега почват да се появяват всякакви военни стратези икономисти и специалисти по тероризъм все професори и оня олиго...френ с превзеха ли крим вече приятно гледане.
18
10
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Петрушев е част от екипа,който ще се озове в Хага след рухването на фашисткия режим в Кремъл.За Вовата няма и такъв шанс.
17
7
 
7
 
! Отговори
Хора преди 1 месец
Тук не е публикувано цялото изказване на шефа на ФСБ,а само удобни изрезки.
16
10
 
19
 
! Отговори
Зозо преди 1 месец
Закривай Блатната психиатрия!!! Виновни са извънземните :))))))))))))))))))))
15
13
 
11
 
! Отговори
ФАБ-1500 преди 1 месец
Онзи ден Русия унищожи над 300 нацисти от отряда Кракен в Украйна, които участваха в опита за нахлуване в Русия. С 1,5 тонна авиационна бомба наречена ФАБ-1500.
14
9
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Жалко за хората ,но Русия ги смачка ?Ред на Украйна да мачка ама не мирните граждани.А директно политиците им +онзи!