Тайни агенти се погрижили вратите в "Крокус" да останат затворени по време на стрелбата?

Шестима здрави мъже се появиха на кадри от атентата на Москва
Обновена: 27 мар 2024 14:55 | 27 мар 2024 14:26, Нели Христова
272
Тайни агенти се погрижили вратите в "Крокус" да останат затворени по време на стрелбата?
Снимка: БГНЕС

Шест яки момчета, изглеждащи като тайни агенти, са се погрижили вратите на изходите на залата в Международния изложбен център "Крокус" да бъдат затворени секунди преди началото на стрелбата там. Това става ясно от видео, което се разпространи вирусно в социалните мрежи. Шестимата са облечени еднакво – със сини пуловери и сини джинси и са еднакво набити. Те са застанали в радиус от пет метра един от друг. В началото снимат обстановката с телефоните си. А буквално преди първите изстрели един подир друг започват да крещят и заповядват: "Затваряйте вратите".

До момента няма никаква официална информация кои са тези хора.

Видеото бе излъчено и в предаването на руския журналист Антон Хардин, който живее на Запад. Той разкрива още много странности около терористичния акт, отнел живота на повече от 130 души.

Григор Лилов също излезе с версия, че тайните служлби на ФСБ стоят зад атентата.

"Пет стотинки не давам какво твърдят за атентата Москва, Вашингтон, другите столици, медиите у нас и по света.
Пет стотинки не давам, защо политиците по света не само крият  „подгряването" на общественото мнение” в Русия от Путин чрез този атентат, но крият и втората, свръхсекретна причина за организирането му и провеждането му от ФСБ.

Защото на фона на тайните преговори за Украйна с Кремъл, няма световни политици, които да признаят истината: ИДИЛ е всъщност ФСБ. И този странен ИДИЛ парадоксално се оказа и косвено замахнал срещу ... чужди правителствени ръководители и НАТО!!!.", написа той във Facebook, отбелязвайки, че стрелбата уж е станала през нощта, а видеото, което ИДИЛ публикуваха, изглежда е заснето през деня.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


272
Още от Русия
360 души са пострадали при атаката в концертна зала в Москва
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
242
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Ама какво говориш. Аз не отивам вече хляб да си купя, ако не съм се съветвал с авторитетна комшийска копейка.
241
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Тя и Земята е плоска според копейките, така че, ако слушаме тях, да сме се изтърколили в открития Космос. Те са от академик нагоре, всичките с по три виШи и разбират от абсолютно всичко. Знаят всички възможни езици, само една копейка може да цитира вестници на немски, украински, арабски, латвийски (руският се подразбира), френски, горнолужишки, индиански наречия, бе въобще... с копейка не се спори. ФСБ и ЦРУ първи тях информират за плановете си.
240
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
"Шестимата са облечени еднакво със сини пуловери и сини джинси и са еднакво набити. " Друго си е да са облечени с черни костюми и с черни очила ,а не с пуловери и джинси :))))) Какви тайни агенти с тия.
239
2
 
3
 
! Отговори
Шаши преди 4 седмици
Дайте да не ги бъркаме терористите. Тези не са точно от ИДИЛ. Направили са го за пари. Затова са останали живи. Щеше да им хареса и да продължат. Григор си говори, само да има нещо за говорене. ИДИЛ са подбрали точните хора.
238
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Вчера писаха , че Халил от гардеробната е помогнал да се отключат вратите след пожара . И така е спасил стотици бягащи . За което е и награден в голямата джамия в Москва.по време на Рамазана/ до края на март/
237
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Пръкналата се през 1991 година Расийска Федерация начело с рептила Вова е сатанински експеримент на илюминатите да унищожат славянството.
236
5
 
6
 
! Отговори
Руя преди 4 седмици
Нали живее на запад трябва да си заработи парите националния предател.
235
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
А добро утро. Атентатите на ИДИЛ обикновено са самоубийствени. В редки случаи когато не са, обикновено завършват с престрелка между тежко въоръжените атентатори и полицията. Тука атентаторите хвърлиха оръжията и хукнаха с някакво бяло рено към граница на 500 км, където е и военна зона на всичкото отгоре. И разбира се ги хванаха малко преди плета по бели *** в една гора, качени по дърветата. Разбира се полицаите си носеха камери за да ги снимат като им режат ушите. Само слабоумник би повярвал...
234
5
 
4
 
! Отговори
забавен човек преди 4 седмици
Организирали го руснаците, а пък английските и американските служби нищичко не разбрали!!)))) Ако знаеха, щяха ли да мълчат?..))) Но те са толкова зле, че разбира се, всичко са проспали!!)))) Просто е! Или са западните служби, или са руските! Айде помислете!)) А.. и какво стана с разследването за взрива на газта към Германия !?..И там ще да са руските служби..)))
233
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Някои казват, че и САЩ сами си взривиха кулите...всеки луд с теорията си
232
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
То децата разбраха, че Путин го е дирижирал това. Човека иска да се върне смъртното наказание и ако живота на 130 крепостни е цената така да е. Русия е държавата, в която човешкия живот не струва нищо.
231
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
'ей, 233! Признавания за дугина и моста е имало само в мокрите ви сънища на теб и подобните ти путинорусофили.
230
4
 
8
 
! Отговори
Хаха преди 4 седмици
Аман от алкохолици изказващи мнение за Русия.
229
5
 
5
 
! Отговори
233 да рушнЯците са преди 4 седмици
пр0 Zти парчета, независимо дали ти харесва или не.
228
11
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
На баба ви хвърчилото се е грижело хаха.Човек като чете и слуша медиите може да стигне до извода,че руснаците сами по себе си стрелят,за да натопят руснаците,а укрите също явно сами по себе си понеже руснаците от миналата година са свършили снарядите и бомбите.Малко става като приказката с лъжливото овчарче,а вие толерирате официално тероризма.Усещате ли се?След една година укрите ще си признаят за това както си признаха за Кримския мост,Дугина и т.н.
227
2
 
10
 
! Отговори
До 218 преди 4 седмици
Не в началото на концерта, а когато терористите влизат стреляйки долу, тия еднакво облечените почват да викат към горните изходи да се затворят вратите ! с каква цел - това е отделен въпрос ! Гледайте бе, видеа има вече много в нета, не е като едно време !
226
2
 
1
 
! Отговори
Абе Гошо преди 4 седмици
Фалшив ти емозъкът !
225
8
 
11
 
! Отговори
Абе преди 4 седмици
Не знам точно каква е била тяхната роля, но е съвсем ясно, че не са обикновени зрители, а този който е най-горе седнал спокойно до една жена, после е сниман при задържането на терористите как води единия от тях ! И още нещо - не е имало опит за бягство към Украйна, а са опитали да преминат белоруската граница, но не са им позволили, след което се връщат назад, и са заловени на около 16 км оттам, така че Путин(двойникът му) абсолютно нагло и безочливо излъга в изявлението си по телевизията !
224
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Този явно на представление в зала не е ходил. Объркал управата с тайни агенти. Я да провери под леглото да не би да се е скрил Путин там..и ако е там да не се помайва ами да позвъни на доктора си.
223
5
 
12
 
! Отговори
Зараза преди 4 седмици
И Григорчо е изперкал по евру атлънтичски. Зараза.