Мазнотия, кръв и две тениски... Бритни проговори за живота в руска колония

Не един път обмислях самоубийство, заяви баскетболистката
294
Мазнотия, кръв и две тениски... Бритни проговори за живота в руска колония
Бритни, в ляво, със съпругата си. Снимка: БГНЕС/ЕРА

Американската баскетболистка Бритни Грайнър стана част от размяна на затворници между САЩ и Русия. Тя разкри повече за престоя си в руска наказателна колония и призна, че не един път е мислела да се самоубие.

Считаната за една от най-добрите баскетболистки в света бе арестувана през февруари 2022 година на летище в Москва за притежанието на канабисово масло. Впоследствие тя бе осъдена на 9 години затвор и прекара 10 месеца в наказателна колония, преди САЩ и Русия да направят размяна на затворници и тя да се прибере у дома.

"Докато претърсваха саковете ми, сърцето ми потъна до земята. Краката ми се подкосиха. Мислех си, че това е краят на живота ми", сподели Грайнър, която разказа за условията в руския затвор. "В килията има малка разнебитена мивка, която тече и е покрита със слоеве прах, мръсотия, мазнотия и кръв. Имах две тениски, два потника и един чифт обувки. Разкъсах едната тениска, за да се почиствам с нея. Използвах я като тоалетна хартия. Тоалетната бе една мръсна, мръсна дупка в земята, покрита с фекалии. В тези моменти се чувствах по-нисша от човек".

"Накараха ме да напиша писмо до Путин, на руски. Трябва да поискам прошка и благодаря на великия им лидер. Не исках да го правя, но в същото време исках да се прибера у дома", допълни Грайнър.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


294
Още по темата: Бритни Грайнър
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
162
4
 
9
 
! Отговори
Кой е този симпатяга преди 1 месец
Оо па! Това било тя!
161
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
А можеше да я вкарат в Белене (при прасетата), но много късно се е родила. Нали е истински мъж, в Белене са били само мъже.
160
5
 
6
 
! Отговори
Не разбрах! преди 1 месец
Не исках да го правя, но в същото време исках да се прибера у дома", допълни Грайнър. . . . . . Написала ли го е или не? Пак някаква залъгалка!
159
8
 
11
 
! Отговори
Негроиден дебелоид преди 1 месец
Глуповатата пропаганда на *** и кочияши на дядя Бидонев ни обяснява,че повлекана наркоманка внасяща наркотици в чужда държава била жертва!Българския народ не е съставен от ***!Вземете я тая и да ви дефекира на главите!
158
10
 
5
 
! Отговори
Алекс преди 1 месец
Като е празноглава и е отишла в Блатото,да си бере горчивите плодове.Дори леко интелигентните стоят далече от тази дупка.От USA да отидеш в Русия.Без коментар.
157
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Какво ни интересува нас нормалните хора къде била някаква си наркоманка?
156
8
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Колко трябва да си самонадеян да тръгнеш в Русия с канабисово масло? Толкова ли е пристрастена, че да посурне канабисов продукт в Русия? Щяла е да се самоyбие няколко пъти не от зловещите условия в колонията, а от липсата на наркотици. Наркотичният глад води до този ефект.
155
11
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Наркоманка проговорила хахахахахахахаха.Тя за едната доза всичко може да съчини.
154
7
 
11
 
! Отговори
СЕГА РАЗБИРАМ ... преди 1 месец
Защо ФЮРЕРА КАЗВА:" ДЕЦА радвайте се на войната---ЗАЩОТО РУСКИЯ МИР ЩЕ Е УЖАСЕН"---- оказа се истински ПРОРОК!
153
9
 
5
 
! Отговори
Русия преди 1 месец
Посолствената медия страда за атлантическата клоака.
152
10
 
13
 
! Отговори
Край преди 1 месец
Ами господине/госпожо да ви кажа Путин не ви е наклепал мивката в затвора нито омармаладил клоаката. Нито пък ще ви я изчисти той. В затвора като ти е мръсно запряташ ръкавели и си чистиш. Или свикваш.
151
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Слава Кокаине :)))
150
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Добре, че партньорката и е жена, за да не роди увредени деца.
149
10
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Американка научила руски и пише писмо на Путин, а в България по хотелите на морето вкарват индийци, които ще говорят на английски на българите. Всеки народ сам си избира съдбата.
148
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Невероятни *** Тя си е "признала" и че обича Путин. В писмо. На руски. Дето не го говори. И оня дето му резнаха ухото и той си "признал" завалията. Не знае за какво, но като му кажат и "признава".
147
6
 
10
 
! Отговори
Невероятни тъпаци преди 1 месец
"Мушмуйл , ако куките при ареста ти сложат в джоба няколко дози и си потънал..." ---- ---- --- Какви "куки", бе oлигoфpен? Тя си признава, че това е нейно и, че "била го забравила в багажа си". След като си пълен пpoстaк и деградирал наркоман, който не владее нито английски, нито руски език за да се информира по тоя случай, не се излагай. Отивай да спиш или заминавай при психиатър да си лекуваш алкохолизма и психическите заболявания.
146
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Да беше изяла някой и лично Путлерини щеше да я помилва, той дава автоматично амнистия на всички канибали.
145
11
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Не ми пука. Да е мислила какво пренася! 209 см.човек с 2 грама мозък.
144
6
 
13
 
! Отговори
Думите на вожда преди 1 месец
До Даааа В Русия на свобода са всякакви престъпници, като почнеш от Вовата в Кремъл и се стигне до канибалите, които за участие във "сво" то биват награждавани като герои и отиват в руските училища като "елита" на Русия. Това са думи на Вовата между другото.
143
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Реално погледнато,човека(не съм сигурен за пола,макар че,името е женско) не е направил нищо нередно..имал в багажа натурални продукти и хоп,в панделата.Ех..кофти ситуация.