Абсурдните искания на протестиращите
Абсурдните искания на протестиращите
Какъв е този нов политически модел, какво е това ново гражданско участие? Всеки избран да представлява гражданите няма как да представлява всички граждани най-малкото защото гражданите не са някаква хомогенна маса с еднакви интереси, а да не говорим, че самият представляващ има и лични интереси!
Истинското решение на проблемите е смяна на чипа на българите и да предстанем да вярваме на демагогията на представляващите ни! Когато оценяваме управляващите по реално свършеното ще се решат проблемите! Снимка: Ивайло | 21 фев 2013 09:11
Материалът е изпратен от читател на Dnes.bg
87
10652
42
25
Напиши коментар Коментари
75
0
 
0
 
! Отговори
Орлов Мост преди 11 години
1.10% увеличение на минималната заплата (340 лв.) и 10% увеличение на ниските заплати (до 500 лв.) от 1 юли 2013. Така ще се изравним с Косово, Румъния и Сърбия.2.10% ново увеличение на всички пенсии (и 10% повишаване на прага) от 1 юли 2013. Швейцарското правило да стане задължително за ежегодно компенсиране на пенсиите. 3.10% намаляване на безработицата чрез финансиране на проекти до края на 2013.4.10% гражданска квота (10% нови лица, кандидати за депутати) в съществуващите партии ч
74
0
 
0
 
! Отговори
bogomil.avramovhemy преди 11 години
УТРЕ 03.03.2013 - ЗА СОФИЯ С "АТАКА" - НА ИСТОРИЧЕСКИЯ МУЗЕЙ В 03.30 ПР. ОБЕД СЕ ТРЪГВА С РЕЙСОВЕ ЗА СОФИЯ.
73
1
 
0
 
! Отговори
анонимен бесниа преди 11 години
Грешите момчета . Руснаците не ви са виновни. Има една приказка като не знаеш да летиш недей да плюеш Правете разлика между одържавяване и национализация те тука ще ви будалкат най - много. Дипломацията е сложно нещо Дори САЩ НЕ СИ ПОЗВОЛЯВАТ да плюят Русия. Тя е огромна империя била е и ще бъде.Хайде разни поплювковци да не се бутат на коня в краката ДАЙТЕ ДА СИ ОПРАВИМ НАШИТЕ КОНЮШНИ ЩОТО ИМА МНОГО МАГАРЕТА
72
1
 
1
 
! Отговори
дядо преди 11 години
защо исканията да са абсурдни,тези които сега претендират че са политически елит,не си ли спомнят че благодарение на същия този народ станаха политици. но те се страхуват че сегашните протестиращи ще им .... мамата и ще ги пратят на *** за където са. време е пълна промяна.
71
2
 
1
 
! Отговори
Ива преди 11 години
И кое му е абсурдното платени драскачи , защо не се поразровите да видите че целия ни политически елит е от едно и също комунистическо котило ,независимо във какъв цвят и партия са , истинската власт е сменена 1944 и то тогава до сега едни и същи фамилий ни управляват
70
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Кое не е възможно? Свикване на ВНС или ревизия на прехода? Господа ДЖУРНАЛЯ, вие шегувате ли се или сте толкова некомпетентни, че напразно сте си загубили 16-17 г. да се обучавате????
69
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ТОВА Е ТАКЪВ МОДЕЛ, КОЙТО Е РЕАЛНО ИЗПЪЛНИМ, НО ПОНЕЖЕ НЕ УСТРОЙВА НИКОЙ ПОЛИТИК, ТО ВСИЧКИ ВИ ПЛАЩАТ ДА СЕ ПРАВИТЕ НА УДАРЕНИ И ДА ЗАДАВАТЕ ТОЗИ *** ВЪПРОС "КАКЪВ Е ТОЗИ МОДЕЛ"...ПЛАТЕНИ ДРАСКАЧИ
68
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До чарли, нали царя вкара само нови муцуни и каква стана тя?
67
2
 
4
 
! Отговори
Samo minavam преди 11 години
Казвал съм го и на написаното от мен скачаха само дъртите комунистически ***.Много се кефя на младите,те не знаят какво е комунизъм,те не са роби и не искат да работят без пари.Поклон пичове,дръжте книга в едната ръка и камък в другата за *** кратуни на комунопитеците.
66
2
 
5
 
! Отговори
Ивайло преди 11 години
Кое е абсурдно? Абсурдно е поведението на медиите обърнали всички микрофони и камери към парламент и бивше правителство!
65
1
 
3
 
! Отговори
_ преди 11 години
ВНС в този момент няма да се случи, защото тези, които могат да го случат по закон, ще си заминат след него. Има обаче законов начин да се прокарат промени дори и в наличната система, която е създадена да рециклира себе си. За целта е необходима самоорганизация на гражданите, която да вкара независими (непартийни) представители в парламента на идващите избори (има възможности в избирателния закон), с единствената цел да се предизвика ВНС. Да, времето до изборите е малко, но не и недостатъчно.
64
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Анархия му е майката - анархията е ред , тя е свобода и самоуправление чрез ПРЯКА ДЕМОКРАЦИЯ. И е възможно , стига да искаме ще го направим.
63
5
 
13
 
! Отговори
чарли преди 11 години
Всички стари муцуни вън.Ако остане дори и едно от познатите лица,значи всичко е било напразно.
62
2
 
4
 
! Отговори
Темерут преди 11 години
То не е изключено някой от протестиращите да се окаже, че разбира повече от регулация, отколкото тия, дето с това би следвало да се занимават!
61
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Най-интересното е, че в България всички разбират от всичко... е най-вече от спорт и политика.ако попиташ 10 човека от улицата ще получиш от всеки по един отговор - какво трябва да се направи в България. Как никой не каза: "Аз не съм политически специалист, аз съм инженер..примерно..." Хайде да участваме всички в всички регулаторни органи, без разбираме каквото и да е от това!
60
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Колко малко му трябва на глупавия и необразован и най- вече недостатъчно информиран човек да повярва на ,,велики ,,партийни лидери като Станишев,Доган и Костов.Мисля ,че те имаха своето време когато можеха да се докажат и да прокарват демократични идеи и да проявяват,както казват политическа воля.Е хайде стига им толкова вече ,те въобще не трябва да присъстват в парламента ,пък камо ли да участват отново в избори.....
59
6
 
5
 
! Отговори
Absurdna e maika ti преди 11 години
Absurdna e maika ti
58
2
 
6
 
! Отговори
lame преди 11 години
qvno tyka ste 99% ***.Taka nare4enata parlamentarna repyblika y nas ne raboti.Ot '89 do sega se smenixa 100 pravitelstva ,vsi4ki kradoxa i vdigaxa zenite.Poso4ete mi 1 depytat ili politik ot koito stava ne6to,***.Tyka trqdva da se razviva tova koeto Bulgaria pritezava,tva 6te re4e ,tyrizum,selsko stopanstvo,leka promishlenost, da iz4ezne 300% akzi3 ot zigari ,benzin,alkohol,stranata da vurvi po putq na bezmitna zone,i taka natatuk.
57
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Станишев, ти ли я сложи тая снимка с текст, бре ? Поне да се беше замаскирал малко, че това го каза вчера, днес па го повтори. :))) Ти и другите депутати може и да не искате подобни мерки, ама народът ги иска и вижда смисъл в тях. Ха сега ходи питай твоя съперник Бойко кой е по-силен - Партията или народния гняв?
56
3
 
4
 
! Отговори
до 56 преди 11 години
Имаме народен съд в неприятната, сега ще имаме народен и в приятната светлина!