Велоалея
Велоалея
Да си пиеш кафето вурху една от две и половината велоалеи в София - безценно. Снимка: Надежда Секалова | 10 юни 2013 12:41
Материалът е изпратен от читател на Dnes.bg
34
10552
38
8
Напиши коментар Коментари
28
0
 
2
 
! Отговори
до 31 преди 10 години
я пак, кой точно трамвай ще мине от там?
27
3
 
4
 
! Отговори
Някой преди 10 години
на мене друго ми е интересно. Този стол дето е почти на линията, ако ставаш и дадеш назад и минава трамвая тогава.... Сгазено гъзарче. А кой ще е виновен тогава........... Стига с тия селянии бе хора!!!!
26
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
е то понеже на 20 метра по-нататък велоалеята цъвти процъвтява ... не виждаш ли, че цекия булевард е запречен с фургони? А да си забелязала, че в реновираната част няма очертани велоалеи? Баси всеки почна да се вживява като "студени досиета", разследваща журналистика и бтв-трътките.
25
29
 
11
 
! Отговори
бла бла преди 10 години
Стига с тези колела! Писна ми вече, който не моде да кара колело да не кара. Толкова ли е трудно да направи една малка маневра и да си продължи? Не разбраха ли хората, че в България винаги всичко е по-различно от нормалното и това никога няма да се промени!
24
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
На тая витошка заведенията съвсем на автопилот го карат! И не е само за велосипедистите. Ами и за пешеходците няма място, а и за живущите, че много шум се вдига. Би било добре да се обърне повече внимание на тези неща.
23
21
 
9
 
! Отговори
26 преди 10 години
Първо трябва да има къде да минават хората и после велоалеите.......значи аз да си бутам количката по останалите трамвайни релси и хората да се бутат там, а велосипедите да минават по останалата асфалтова част на улицата и само да недоволстват че има хора с деца по велооалеите.....карайте си колелетата кадето има място....улиците са за коли а тротоарите за пешеходци
22
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Много сърбят езиците май ;) Не е ли по-добре да отидем да ги вдигнем тези маси и столове?!!!
21
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Анонименидеята е че пиеш кафе на "Витошка" и това те прави автоматично хай класа
20
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Еми то вече го направиха като мегдан тоя булевард! Стига с тия измислени кафенета, къде е удоволствието да ядеш в целия този прахоляк и хиляди хора, минаващи през масата ти ?!
19
9
 
18
 
! Отговори
сафрида преди 10 години
страшен смях тая софия чуйек.набедиха ги,че са европейци и ела да видиш какво става.само,че никъде в еврпа по вело алеите няма маси и кафенета.
18
1
 
3
 
! Отговори
NIKI преди 10 години
youtube/watch?v=bzE-IMaegzQ
17
1
 
49
 
! Отговори
висок преди 10 години
Много приказкии коментари, а е необходимо само двама-трима смелчаци с колелетата бум в масите, веднага 112, полиция, линейки, ооох счупих си крака, а ако имате и телевизия под ръка...до 24 часа алеята ще е замазана с черна боя, и поставени знаци забранено за велосипеди. Ами така де, умира бизнеса, вие за някакво здраве и природа бълнувате.
16
0
 
19
 
! Отговори
оа преди 10 години
СЛЕД 22 часа ТРЯБВА ДА СЕ СПАЗВА ТИШИНАТА И СПОКОЙСТВИЕТО НА ГРАЖДАНИТЕ!!!КОЙ НЕ СИ ВЪРШИ РАБОТАТА И СИ ЗАТВАРЯ ОЧИТЕ СРЕЩУ ОПРЕДЕЛЕНА СУМА КОЙ ДАВА РАЗРЕШИТЕЛНИТЕ ЗА ДЕНОНОЩНА РАБОТА А!!!
15
0
 
34
 
! Отговори
jjj преди 10 години
няма такава *** никъде всеки си слага масите незаконно а рушветите вървят в общината !!!Маси след 22 часа са абсолютно забранени в жилищни зони но,,,,кой му пука !!!
14
0
 
24
 
! Отговори
на преди 10 години
снимката има някакъв жълт бидон!
13
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До скумриятаПърво, български европеец е малко смешно като словосъчетание, освен ако не си виждал български азиатци. И второ, когато тук се е зараждала някаква култура, била тя и първенюшка, от Родео Драйв-а, на който толкова се възхищаваш не е имало и прашинка. А и ако държиш да се чувстваш европеец (дори и български) не би следвало да те влече точно Лос Анджелис.
12
2
 
16
 
! Отговори
12 преди 10 години
Та, велоалея наистина не е необходима, тъй като спазването на очертанията й от пешеходците трябва да се въведе като предмет в училище първо. Друго си е да си движиш количката на детето по велоалея. и не ми обяснявай сега как се заяждам на дребно и как съм нетолерантен балкански субект, щото в нормалните страни ако ходиш по велоалеята вероятността да те блъсне колело е твърде голяма, а на оня няма и да му пука, т.к. ти нарушаваш правилата. А те не обичат така.
11
7
 
4
 
! Отговори
До: 8 преди 10 години
Ти пък кой беше, че определяш колко отдавна не е велоалея? Мерси, че ни разасни за цялостното обновление, щото не бяхме забелязали камионите и ***, дето нареждат плочки, та дастане и "Витоша" като поредения площад в стил постсоциалистически сецесион. А велоалея наистина не е нео
10
3
 
14
 
! Отговори
телешко варено преди 10 години
абе хора.... я се озъзнайте,вело алеи в България......!няма такова нещо
9
10
 
6
 
! Отговори
скумрията преди 10 години
да си български европеец и да живееш в софия и да си мислиш,че си на Уилшир булевард или на Родео драйв в Лос Анджелис,пък си на бул.витоша е най-големия смях