купете си японски нож с керамично острие (не от тия *** с цветно покритие ,което се лющи и го ядеш със салатата) , в Испания доколкото съм видял месарите използват zwilling henckels и вкъщи имам един -доста кадърна работа
Нищо необичайно. Евтин нож от недобре обработена стомана, сравним с двулевов китайски. Съдейки по заточването, стоманата е мека, дръжката е евтина пластмасова, а покритието е некачествено. За цена под 5 лв. толкова. Който иска повече, си взема поне испански TRAMONTANA, а ако е маниак, отива към FISKARS или HUNTER.
за това си купете , Made for MAFOR Germany , а цена като за германско , а произведено в Китай . Или Made in EU , направено в полша , което като качество е по- лошо и от китайското . Може , да си купите и зеленчуци с вкус на пласмаса , произведено в ЕС , според европейските изисквания .