13:34 ч., Шумен, ''Тракия'': Важното е заплатата да върви
13:34 ч., Шумен, ''Тракия'': Важното е заплатата да върви
Снимка: varg vikernes | 12 юни 2016 18:32
Материалът е изпратен от читател на Dnes.bg
38
13198
4
24
Напиши коментар Коментари
13
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До vargЩе видиш ти политиката през крив макарон!
12
4
 
4
 
! Отговори
Хахото преди 7 години
До vargНе знам доколко имаш право на такова нещо, но да приемем, че имаш. Ако наистина беше снимал лекаря и пациентите - всичко точно. Убеден съм, че нямаше да ти разправяме колко е преиначена снимката и как няма нищо нередно в това човек да си вземе почивката. Но дори и лекарите не са роботи, та и те имат нужда от почивка. Иначе няма ли почивка сам разбираш какво може да се случи на пациентите... Както имаме хубава поговорка: "Бързата работа, срам за майстора"
11
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Когато започнеш да плащаш нечия заплата, тогава имай претенции кой кога да почива. В момента не само не заработваш нищо за икономиката, ами ТИ черпиш от моите данъци и с ц1лото си нахалство имаш наглостта да казваш кой как д апочива и да работи. Ти в живота си 5 лв изкарал ли си или обратното - само си бил на социал и си точил данъци от моя джоб и от всеки, който работи?
10
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Човек без ден трудов стаж дава акъл как и колко часа да работим и от колко до колко да почиваме. Варги, поработи 1 ден в животта си да видиш какво е това животно работа и тогава давай акълища.
9
3
 
12
 
! Отговори
Хахото преди 7 години
До vargЯ ми кажи - ти какво си снимал? Лекар, който спи, а пациентите в спешното са се навървили един след друг ли? Понеже ако това беше снимал, щеше да имаш право на възмущение. Или си снимал багерист, на когото му е дошла обедната почивка и дреме? На когото вчера, да кажем, обедната почивка е била от 12ч. до 13ч., но днес, поради спешна работа, е била изместена от 13ч. до 14ч.?И това ти казвам - няма ФИКСИРАНА обедна почивка, както ти казваш, че била от 12ч. до 13ч. Сам си дал пример.
8
4
 
10
 
! Отговори
Хахото преди 7 години
До vargХич не ни е плаваща заплатата. Отново казвам: трябва да си изработиш часовете за 40 часова работна седмица, 8 часов работен ден. А дали ще стоиш на работа от 9 до 18 с един час обедна почивка или от 9 до 19 с два часа обедна почивка си е твой избор. Или пък да стоиш от 9 до 18ч. с два часа обедна почивка и в следващите два дена да стоиш от 9 до 18.30 с един час обедна почивка е абсолютно едно и също - в края на седмицата все ще си направил 40 часа. Схващаш ли какво ти говоря?
7
4
 
28
 
! Отговори
До Варг преди 7 години
А ти Varg защо не се хванеш на работа, вместо всеки ден да качваш снимки на всеки, който е пръднал, оригнал се , заспал и т.н. в Шумен?
6
3
 
9
 
! Отговори
Хахото преди 7 години
абе Варг, приятелю, как пък реши, че почивката е фиксирана от 12 до 13ч.? На много места (не само в БГ) е плаваща. Например, аз имам почивка 1 час на ден и мога да си я взема между 12ч. и 14.30ч. Кога точно (и дали) - мое си решение. Да не говорим, че в края на месеца трябва да си работил определени часове. Как ще ги направиш - твоя работа. Сиреч, можеш да си вземеш два часа почивка, но трябва да компенсираш този един час повече.
5
13
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До oт Сидни Ав$тралияТо има ли русофил който да е нормален ?
4
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До vargКакво има да ти доказвам бе ***. Що не докажеш ти че не му е почивката в това време ?Баф мааму и промитите русофилски мозъци, все едно чета цитати от ТАСС , все "няма доказателства"
3
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До До ГражданинТи,ако работеше щеше да знаеш,че нормалната обедна почивка е от 12 до 13 часа,а някъде от 12 до 12:30------***, не е ли работа на всяко ръководство да определя кога е обедната почивка? Щото на мен ми е от13:30 до 14:00.
2
4
 
17
 
! Отговори
Гражданин преди 7 години
Ало, човека публикувал снимката, ти не знаеш ли какво е обедна почивка??? Нормално е по това време човек да почива, а защо не и да дремне. Ти ако не почиваш или си работодател който не дава на неговите служители да почиват, както повечето в България си е твой проблем. Отиди ти в жегите и дъждовете да работиш, пък дори и багер, който видимо е отворен отвсякъде, после ще ми е интересно какво би правил ти в 13:45....
1
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Наталио, как така си пропуснала да си дадеш плюс? Пак ли търчиш по гарите да снимаш влакове?