Ул. "Черковна"! Това тротоар ли е?
Ул.
Столичната община да даде инструкции как се върви Снимка: Мимо | 26 апр 2018 09:11
Материалът е изпратен от читател на Dnes.bg
18
17842
11
5
Напиши коментар Коментари
16
0
 
2
 
! Отговори
SK преди 5 години
Да това е тротоар
15
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Заради паркирането по тротоарите това се вижда във всеки град.Българина е глупав и арогантен *** - хем троши, хем пита кой ще го ремонтира !
14
1
 
11
 
! Отговори
Американ преди 5 години
До ОтворенВиновна е, понеже тя е изпълнителната власт и от нея зависи дали ще прилага закона и налага санкциите.
13
7
 
15
 
! Отговори
Отворен преди 5 години
До ХоХоКво ти е виновна даскалицата бре? Аз там живея, ела да видиш колко коли паркират на тротоара и маневрират напред-назад. Да не би да идва Фандъкова да паркира там?Войни се водят със съседите, за да не си качват колите на тротоара, но не!Българинът правила не спазва, само знае да се оплаква!
12
4
 
7
 
! Отговори
Светия преди 5 години
Може би чакат архангел Михаил да слезе и да направи плочките? Местните ,като са толкова корназ,защо не се хванат да ги наредят? Ама искат субсидии от нас ,за да се правят на политици!
11
1
 
10
 
! Отговори
ikar преди 5 години
До Да се наложат глобиИма, има. В центъра на София, на ул. Съборна - тази, за Археологически муззей и БНБ, на която се намира бившия Детмаг, стана двупосочна. Поради новата ПЕШЕХОДНА ЗОНА, която е продължението на Витошка и обхваща Ларгото, са направили излаз и колите от и за Митрополията минават през площада и завиват по Съборна. Но тези, които са го проектирали, не са отчели,че площадът е покрит с големи плочи от пясъчник, който е чуплив и не става за коли. Плочите играят и се трошат.
10
1
 
10
 
! Отговори
Съгражданин преди 5 години
Майко мила...
9
15
 
22
 
! Отговори
ХоХо преди 5 години
Избрахте даскалица за кметица ! Очаквате ли нещо друго от това на снимката ?!?!?
8
6
 
41
 
! Отговори
допълнение преди 5 години
Защо ли читателя, изпратил снимката не е снимал десетките паркирани коли от двете страни, за да видите причината за разбития тротоар? Това място ,което е снимано е по средата , където колите маневрират-нагло и безнаказано. Има подадени десетки сигнали до инспектората-чрез контактния център на СО, глоби няма. същата е ситуацията на близката улица Земен-тротоарът е станал на паркинг за 30-40 коли, а пешеходците са на улицата. И никой нищо не прави да се спре безобразието-паркиране на тротоар
7
4
 
28
 
! Отговори
най-опасния тротоар преди 5 години
За незапознатите-на този тротоар има два реда паркирани коли, в абсолютно нарушение. А по средата тротоарът се ползва за движение на коли. Този тротоар има толкова интензивно движение на коли, колкото и по улицата. Никой не глобява нарушителите-а те са десетки неправилно паркирали, и още по-налите маневриращи коли. Плочките бяха здрави, но от 5 години, като тротоарът стана на паркинг и булевард бяха тотално разбити. Този тротоар е най-опасното място за пешеходци в София. Избягвайте го
6
4
 
33
 
! Отговори
Да се наложат глоби преди 5 години
Този тротоар-намиращ се пред блока на улица Черковна(близо до пресечката с улица Оборище) е в това състояние, защото там тротоарът е станал на паркинг. Местните от блока паркират там, дори маневрират с колите си най-нагло по тротоара, и после питат защо тротоарът е разбит. Не си паркирай таралясника на тротоара БЕ простако. Едва ли има друг тротоар в София ,който е станал на улица, не само на паркинг. По този тротоар преминаването на пешеходци е опасно-движението по тротоара на коли е СВИНЩИНА!
5
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Видими резултати.
4
3
 
22
 
! Отговори
Мен преди 5 години
Нищо не разбирате, това е изкустФффо- Абстрактно подреденаа мозайка. На Изток от Европата такава е модата.....
3
7
 
22
 
! Отговори
Mitika преди 5 години
Пак учителката ще каже, че тротоара е в гаранция и всичко ще се ремонтира безплатно :)И така до края на света
2
3
 
28
 
! Отговори
:D преди 5 години
Направили им тротоар като пред НДК, те пак недоволни
1
3
 
29
 
! Отговори
Дошев преди 5 години
Не, това не е обикновен тротоар, а арт-инсталация.