Акостирал на магистралата
Акостирал на магистралата
Как? Снимка: Казак | 18 авг 2014 15:48
Материалът е изпратен от читател на Dnes.bg
18
10529
7
1
Напиши коментар Коментари
13
0
 
4
 
! Отговори
Хахото преди 9 години
Преди време Синда беше казала: Кажете какво да ви снимам и ще го снимам! Един потребител поиска снимка на местен доктор, аз му поисках снимка как играе кючек с фон операта в Сидни, сега и друг потребител иска подобно! Но Синда какво прави - говори си пак небивалиците! Жалко панелно същество! Клишета ръси до побъркване! Иначе това на снимката е просто макет - въпрос на перспектива е всичко! :)
12
0
 
6
 
! Отговори
Валентин преди 9 години
До от Сидни Ав$$$тралия 9Еиии Сидни забрави си лодката в Мало Конаре, баджанака ти още се опитва да ти я до дърпа до Хав$$$тралия хе-хе-хе
11
0
 
1
 
! Отговори
12345 преди 9 години
Някой я е изръсил,случва се...
10
1
 
3
 
! Отговори
Рачо преди 9 години
експериментът "Филаделфия"!
9
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Абе каква природна стихия и не знам какво... Това е снабдителен кораб на флота на САЩ - пътува към бреговете на Беларус.
8
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Сидни я марш да спиш, че утре си на училище келе$ с келе$. Баща ти знае ли че пишеш глупости по форумите, до като той се сцепва да мие *** за да ти плаща нета.
7
0
 
33
 
! Отговори
До Сидни ! преди 9 години
Човек, качи една твоя снимка с фон на операта, на която да се виждаш и ти ! Да видим как изглежда успял човек ! п.с. щракай с пръсти, докато позираш за да сме сигурни, че си ти !
6
0
 
10
 
! Отговори
krisko преди 9 години
Toyota Tundra , асфалт и маркировка които ми наподобяват картинка от действителността в САЩ ?! Дали бъркам или не само автора на снимкат аможе да каже.
5
28
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
до 5аз не купувам такива ***. Аз си имам 34-метров Сънсийкър. Вчера пообиколих с него около Големия бариерен риф и наблюдавах китовете. После го паркирах до Манли Бийч, та да погледат малко хората и да се порадват. Все пак дори и на моите сънародници австралийците не се случва всеки ден да видят такова чудо техниката и лукса, макар че Австралия е на първо място във всички класации по качество на живот и заплати. Дори и в тази страна аз съм много над всички.Поздрави от Сидни, Ав$тралия
4
0
 
45
 
! Отговори
с преди 9 години
Нищо не разбирате, това е на Синди $мешника от Хавстралия лодката, понеже е бъкан с $$$$ и може да си позволи да я кара където си иска - даже и по шосетата. Синди, нали е така?
3
1
 
4
 
! Отговори
новата Хонда преди 9 години
Това е специална разработка на Хонда на автомобил амфибия.
2
0
 
13
 
! Отговори
t66 преди 9 години
много лесно - пада от ремаркето на път за морето.
1
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Природна стихия, например...