Работно време
Работно време
Снимката сама казва ... лесно променимо работно време Снимка: Грудю | 26 ное 2019 09:14
Материалът е изпратен от читател на Dnes.bg
8
3345
5
7
Напиши коментар Коментари
7
2
 
2
 
! Отговори
Любезният лос преди 4 години
Ама пък услужлив този Гръди, бе!Веднага си предлага услугите, снимки събира и предоставя.Да не е шеф на туристическа фирма?Или пък агент - рекламен, де.:-)
6
0
 
3
 
! Отговори
Изгубени в превода преди 4 години
Защо бе Грудю ходиш на туризъм по горен Манхатън?Свършиха ли забележителностите на Ню Йорк, че си тръгнал по жилищните квартали?Щракай Грудю, щракай аланкооулу, натук-натам, ама гледай да е все по места на бедна майка България, че покрай други ми ти подобни не дават да се мине без причина, камо ли да щракаш!
5
0
 
5
 
! Отговори
Иван преди 4 години
Всъщност трябва да е 1:30 PМ, ама айде да не задълбаваме ...
4
2
 
3
 
! Отговори
Грудю преди 4 години
До ДодоАз проблем нямам. Като турист минах от там и ми направи впечатление как лесно сменят часовете.Мога да дам пример и с други български посолства и консулства.
3
2
 
10
 
! Отговори
Додо преди 4 години
Проблемът на бай Грудю не е един, всъщност са два:Първо - не прави разлика между приемно и работно време иВторо - много му се ще и той да е там вътре на топло, зад едно бюрце с един,два печата, може и секретарка за кафенцата (ех, пусти въжделения!)Ех, да ти пипна аз тебе солунската митница и не ми трябва много: само две години, две годинки само да ме оставят управител или оценител на митницата, па ела хортувай ти сетне с менеДааа, Бай *** няма да изчезне, ама никога!
2
2
 
7
 
! Отговори
фен преди 4 години
Проблемът е че отдолу където е на английски трябва да е 3:30рм а не 13:30рм такова часово време няма.
1
6
 
10
 
! Отговори
Газибар Газибаров преди 4 години
И какъв е проблемът тук бе,Грудю