В баничарницата...
В баничарницата...
Има ли друго място, където хората са до толкова обсебени от идеята, че нищо не трябва да се хвърля, че да продават вчерашни банички и онази част, която по принцип е смятана за най-кофти? Абсурда е пълен... (Женски пазар, София) Снимка: Katerina | 13 май 2013 12:31
Материалът е изпратен от читател на Dnes.bg
38
17839
29
16
Напиши коментар Коментари
35
1
 
2
 
! Отговори
19294 преди 10 години
До Анонимен"честен търговец **-ха ха ха
34
1
 
2
 
! Отговори
опа преди 10 години
На какво се възмущаваш е ***??
33
1
 
6
 
! Отговори
Животновъд преди 10 години
Какво се чудите има си хора си взимат за животните - за 10 лева, като сипя 5 кила на прасетата - баничките ги прайм на пържоли.
32
1
 
7
 
! Отговори
НЯМА ЛОШО преди 10 години
Мисля, че е добре. Прясната стока на нормална цена, по-старата /но редовна/ обезценена.Тези хора не са като мошенниците които "рециклират" стари храни - салами, толумбички и какво ли не, предлагайки го като прясно.
31
1
 
12
 
! Отговори
Пори преди 10 години
Обаче на американците им се възмущавате, че хвърлят тонове храна на ден?@!? А тук пък се възмущавате, че търговеца е решил да продаде каквото е останало от вчера (то да не е развалена тая баница, като е на 24 часа). Дори го е написал ясно човека!!
30
1
 
4
 
! Отговори
Христина преди 11 години
Има неща, който са по-големи от нас! Има и неща които можем само да осъэнаваме, беэ да променяме!!! Като социални същества не всичко е в нашата ВЛАСТ!!!
29
1
 
2
 
! Отговори
има истина в думите преди 11 години
че покрай всички глупости темите за ниския стандарт на живот и високия отрицателен прираст не се коментират... а те са НАЙ-ВАЖНИТЕ, ДА ЖИВЕЕМ ДОСТОЙНО КАТО БЕЛИ ХОРА И ДА СЕ РАЖДАТ БЪЛГАРСКИ ДЕЦА, НЕ ПОЛИТ. ЦИРК НА ОЛИГАРХИЯТА
28
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Съвсем нормално нещо. Евала, че е коректен търговец и си пише какво продава.
27
1
 
3
 
! Отговори
koldi преди 11 години
Излиза, че има и банички без крайчета?! Прилича ми на онзи виц за двамата луди, дето единият въртял с недоумение някакво парче въже в ръцете си. На въпроса какво търси отговорил: Края на въжето. Хехехе, аз го отрязах!, победоносно заявил другият :)
26
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
А какво да кажем за търговците нагляри, които продават претоплени онзиденшни банички та и по стари на цената на пресни?! Човека поне е написал че са вчерашни и цената е значително по ниска.
25
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
А по добре ли е хората да гладуват и въпросните банички от вчера да се изхвърлят?! В България има гладуващи хора... защо всички журналисти и политици се правят на луди и се правят че не забелязват проблема?!
24
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До до АвтораНе е вярно за Англия. Редюси има, но на стоки чиято годност изтича в същият ден, а не, която е изтекла вчера.
23
4
 
56
 
! Отговори
до Автора преди 11 години
Снимка: Katerina - Кате, проста си моето момиче.. Това го имаше едно време, има го и сега в цяла България. Не само от банички, а стар хляб и т.н. хората си хранят кучетата или домашните животни на село с него, нищо лошо няма дори напротив! А на запад когато нещо тестяно му изтича срока на годност му намалят 3-4 пъти цената само и само да не го хвърлят, ако си ходила в Англия ягодовия пай вечер след 6 часа винаги е за смешни пари. Ама не се напрягай да мислиш, да не скъсаш някоя гънка...
22
51
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Отвратително, по света хората след 2-рия час бракуват сандвичите, ако не се продадени. Къде е ХЕИ???
21
2
 
31
 
! Отговори
deniverg.blogspot.co преди 11 години
Както е тръгнало, скоро май само ще си мечтаем за места като женския пазар... В моловете по-добре ли е? Стомана, бетон, стъкло и хлад един такъв на душата...
20
2
 
64
 
! Отговори
Торанага преди 11 години
Напълно нормално е! Респект за това, че хората поне си казват, че закуските са от вчера. По-добре ли е тази табелка да бъде заменена от: "Пресни банички."? Още веднъж - респект!
19
17
 
9
 
! Отговори
BG преди 11 години
TRAGEDIATA E PALNA
18
7
 
30
 
! Отговори
Беден преди 11 години
Трохи продават ли ?
17
2
 
50
 
! Отговори
Много тъпо госпожо преди 11 години
Айде, айде явно госпожата никога не не пътувала на гости при чужденци, например германците те питат колко шницела ще изядеш на вечеря и приготвят точно толкова, а за французина е типично да ти сложи за закуска остатъци от вечеря.И НЕ ГО ПРАВЯТ ОТ БЕДНОСТ, А ПРОСТО УВАЖАВАТ ХРАНАТА!
16
3
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Браво на търговеца. А Катерина да вземе да се понаучи да пише по-правилно - "до толкова" трябва да е слято, а "абсурда" да е с пълен член. Като споменахме за абсурди, по-абсурдно е неграмотни презадоволени тетки да ръсят акъл пред широка аудитория, отколкото честен търговец да дава възможност на бедни хора да си купят банички от вчера.