С пожарна кола на бала
С пожарна кола на бала
Ето какво още може да се види Снимка: Радост | 30 май 2013 10:37
Материалът е изпратен от читател на Dnes.bg
28
15600
31
10
Напиши коментар Коментари
25
1
 
0
 
! Отговори
Невен преди 10 години
Ей изядохте му краката на момичето, а може би е редно наистина снимката да се свали поради това, че засяга конкретен човек без да е доказана вина или злоумисъл.Проблема е, че ако е било с цел превенция (и това е хубаво разбира се) трябвало е да пратят някоя по стара пожарна, в крайна сметка новите коли са малко и трябва да се ползват за реални пожари, а не за хипотетична превенция.
24
7
 
1
 
! Отговори
Йоанна преди 10 години
Първо, всеки има право да се вози с каквото поиска стига да не е незаконно, второ, тази пожарна беше докарана поради мерки за сигурност, трето, тази снимка е взета незаконно от притежателката й, а май има авторски права или се бъркам?
23
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До IvanIvane, Ivane qvno ne mojesh da chetesh ;) Ama to na selo verno che trudno postijimo e da se nauchish :)) Pojarnata beshe DOKARANA tam ;) Ei aman ot glupaci!
22
3
 
2
 
! Отговори
Alpha 1 преди 10 години
Що да не се вози? Бистришките тигри летяха, тя що да не се вози? Така или иначе седи и не се ползва колата както като Шефа...
21
3
 
3
 
! Отговори
Ivan преди 10 години
Nqkoi gradove nqmat pojarni a taq q vodqt s takava ..............
20
4
 
6
 
! Отговори
БРАННИК преди 10 години
ГолЕм праз , всеки да си прави, каквото иска, нали това искахте бе ***-демократи...На Ви свободия
19
6
 
14
 
! Отговори
hotrod преди 10 години
До DDTМного пък си отворен......и без това за щяло и нещяло ги вдигат момчетата за котки и за други простотии, какво пък да се отиде за един бал. В края на краищата си има и тарифи и ако всичко си е по законния ред....бре че загубеняци тука....
18
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Какво гориво си платил пък ти, бе!
17
9
 
14
 
! Отговори
??? преди 10 години
а защо ние трябва да им плащаме горивото
16
3
 
7
 
! Отговори
Невен преди 10 години
Браво на момичето, оригинално ... Като и без това е имало пожарна там, какво лошо да се снима?Сега, ако намерят кой се е обадил за пожар ще е интересно ..., защото все за нещо трябва тази пожарна да е в училището ...
15
3
 
24
 
! Отговори
123 преди 10 години
Да не е седнала на маркуча?
14
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ама тя що повдигнала крак така сякаш ще маркира територия...
13
3
 
20
 
! Отговори
Жоро преди 10 години
ххаха,като идея е готино и оригинално ,но за жалост трудно осъществимо. Баща ми е директор на областна дирекция и аз бех голям мераклия да ходя с пожарна кога ми беше бала ,но дори и с такива "връзки" не се получи работата. пс. Но определено има свежи идеи -с каруци,с трактори ,с фадроми съм виждал....
12
4
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Идват с оожарни тръгват си с линейки Що е то
11
1
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
На заден план и отгоре на пожарната има униформени пожарникари. Не ми се вярва и те да са командировани на бала, така явно наистина момичето просто се снима до пожарната.
10
2
 
26
 
! Отговори
... преди 10 години
Абе споко бе, решило е момичето да се снима с пожарната и оп, айде най-пропадналият сайт да измисли някаква тъпотия.. евтин вестник, евтина медия, за *** сте ;)
9
4
 
31
 
! Отговори
DDT преди 10 години
Ако пожарната е била случайно там и девойчето се е снимало с нея- супер!!Щом я влече мацката. Обаче, ако е дошла тая пожарна там заради някои от завършващите- просто тоя дето го е разрешил трябва да го уволнят моментално от командата.
8
3
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Злоба, злоба, злобаа :) Мисля, че тази снимка е напълно нормална, за какво я обсъждаме и разваляме с *** коментари изобщо?! Хубаво момиче, отишло на бала си и се снимало с пожарната кола паркирала в училищния двор ;)
7
1
 
18
 
! Отговори
az преди 10 години
До анонименЛичните ви профили щом са лични си ги заключете :)
6
9
 
44
 
! Отговори
анонимен преди 10 години
Само знаете да храните без да имате информация ..... ей, злобни хора навсякъде! Пожарната беше в училище, понеже се наложи, а тя просто се снима с нея ... И освен това, кой ви дава правото да теглите снимки от личните профили на хората във фейсбук????????