Какво е малоумното нещо в тази снимка?
Какво е малоумното нещо в тази снимка?
Жокер: Обърнете внимание на знаците. Снимка: Невен | 30 яну 2014 17:27
Материалът е изпратен от читател на Dnes.bg
66
18788
17
14
Напиши коментар Коментари
63
0
 
9
 
! Отговори
asd преди 10 години
и стопа не е излишен бе, научете правилника, всички знаци са си ОК. Стоп защото има по-главна улица в дясно. Знака за направо и надясно е ОК. Следващите два показват път в една посока само. Бас държа че повечето имате книжки, пък елементарни значи не знаете!
62
0
 
0
 
! Отговори
Невен преди 10 години
До 61. Може да съм ***, може снимката да е ***, вероятно и текста под нея - признавам, но никога не качвам снимка която не съм правил аз или пък да е била пипана с какъвто и да е редактор :).
61
0
 
1
 
! Отговори
ASI преди 10 години
vv tazi darjava vsichko e maloumno bratle,nishto sviastno niama
60
0
 
1
 
! Отговори
Яни преди 10 години
Ако вместо колата на инвалидното място бе бус, щяхте ли да видите знака?
59
0
 
1
 
! Отговори
ТИ СИ! преди 10 години
Отговорът на въпроса е: Най-малоумното нещо в тази снимка е Photoshop-a използван, за да се манипулира изображението. Ясно се вижда, че знакът указващ еднопосочно движение е монтаж, а не действително съществуващ на въпросното кръстовище!Защо публикувате такива тъпотии ...
58
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Знака е сложен, за да минете през втория етаж.
57
0
 
0
 
! Отговори
как кой преди 10 години
Ми КАТ,кой друг!?
56
0
 
0
 
! Отговори
Значи преди 10 години
Ако улицата от ляво е двупосочна, знака засилва това което е по закон ( десния с предимство), и ако има бая *** дето казват правта улица е с предимство. хората предвидливо са им сложили знак стоп за да им напомнят. Ако улицата е еднопосочна в посоката на движение знака стоп може да дава предимство на пешехоци, иначе е излишен.
55
0
 
1
 
! Отговори
effe преди 10 години
До РусеЗнакът е завъртян и принципно е задругата улица....
54
0
 
1
 
! Отговори
Русе преди 10 години
знака за еднопосочно преди кръстовището
53
0
 
0
 
! Отговори
пенчо стопа преди 10 години
До до пенчо стопаКакво има да му гледам на ЗДвП, бе шофьорче? Ако кръстовището е Т-образно и имаш 2 еднопосочни улици, освен тази, от която идваш, за кого ще спираш?
52
1
 
1
 
! Отговори
до пенчо стопа преди 10 години
виж ЗДв.П - там отдавна няма нищо за Т-образни кръстовища.За улеснение гледаш към чл.45-55.Четеш си ги после се цепиш тука,ясно..........
51
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
оф само разбирачи тука-кръстовището си е ок, а единственият правилен коментар е на КОКО номер 50
50
2
 
0
 
! Отговори
Пенчо стопа преди 10 години
До запознат в детайлиАко тук говорим за т-образно кръстовище, то стопът е напълно излишен.....
49
0
 
2
 
! Отговори
запознат в детайли преди 10 години
За да се попита какво е малоумното в една пътна ситуация или в едно кръстовище трябва да има и повече подробности- например да се спомене кое и къде е това кръстовище.като цяло на снимката няма нищо нередно като организация на движението с изключение на това,че знака за еднопосочно движение е обърнат в 'грешната' посока като по този начин не се дава инфо на завиващите надясно водачи,че навлизат в еднопосочна улица.Но паркомястото за инвалиди има ли 5 м от кръстовището?Колата 'инвалидна'ли е?
48
0
 
2
 
! Отговори
Koko преди 10 години
Коментирам знаците от най-близкия към далечния:1. Знак STOP трябва да се даде предимство на автомобил, идващ от улицата вероятно от ляво ляво. Под знак STOP е поставен знак "Движение само направо или надясно след знака", което означава, че на кръстовището има две възможности за шофьора - да завие надясно или да продължи направо. той трябва да даде предимство на автомобила, идващ отляво!2. Знак "Еднопосочно движение след знака" за улицата в дясно.Има места с 2 знака за добра видимост.
47
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До незнаещА ти сигурен ли си, че не е продължение от ляво?
46
1
 
1
 
! Отговори
незнаещ преди 10 години
До Анонименdo 47ако улицата надясно е еднопосочна няма как да е с предимство.помисли преди да пишеш.а такива *** кръстовища дал господ навсякъде
45
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Нищо не е малоумно, некой завърял знака който показва че улицата надясно е еднопосочна и както се гледа от Гугл тя има предимство, затова е знакът Стоп.
44
2
 
2
 
! Отговори
Gong преди 10 години
Фотографа си е прав, дори и да е завъртян знака, мисля, че не му е мястото от лявата страна на платното за което предполагате, че е сложен. Това е просто малоумщина от страна на "компетентните" органи.