Рядка гледка
Рядка гледка
Яка мотористка Снимка: Добри Ч. | 05 юни 2014 19:47
Материалът е изпратен от читател на Dnes.bg
24
17099
46
0
Напиши коментар Коментари
18
0
 
2
 
! Отговори
-10 преди 9 години
Мотор с токчета не може да се кара. Това е положението, сори. Няма как да ползваш задната спирачка, а дори и да го кара само на предната, няма да може да сменя скоростите, освен ако пръстите й не са от бетон, което очевидно не е така. Иначе определено изглежда добре :)----Този е с автоматични скорости и двете му спирачки са кормилото :-)
17
0
 
2
 
! Отговори
Murdji преди 9 години
Гледката наистина е "рядка". Защото точно на следващото кръстовище с тези токчета мацката ще си остави кожатата по асвалта. Няма нормален моторист, който да кара бе протекция...Иначе мацката кърти...Но като моторист - без пртекции, без стабилни ботуши за каране - не се качвам на мотора...Живота ми е по-мил от това да изглеждам добре
16
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Фотографе, фотографе, къде видя ти мост във Варна до, срещу или около катедралата?ОчевАдно е, че нещо ти куца или географията или зрението.И по разголени мацки на мотори са се появявали, и доста кожа по асфалта са оставяли.
15
3
 
2
 
! Отговори
Фотограф преди 9 години
Това е снимано във Варна- Сградата на Морска администрация срещу Катедралата. И е очевАдно, че мотор с токчета не може да се кара, снимката е нагласена само за кадъра!
14
1
 
4
 
! Отговори
СалвадорДалиВали преди 9 години
Все ми се струва, че това е Лепа Брена...Аз се чудя къде се загуби напоследък таз женуря.
13
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Това е на Дворцовият мост, срещу Ермитажа. Като млад как летях с Явата по тези пътища....
12
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тая снимка е стара и не я е снимал Добри някой си. Правена е в Русия и се върти от доста време в интернет.
11
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
хаха нещо не си у ред, сега Операта е Вивид Сидни ако знаеш какво е това мога да ти покажа снимки. Кой къде просел? Кви клипчета я пак? Май никога не си живял тук но знаеш повече от мен дето живея на 4 км от операта пхахаГледай си клипчетата, за рептилите, всички сме рептили, а извънземни ни командват с чипове и строим поздемни тунели до центъра на земята. *** живей с клипчета живей в стъкленица в панелна кутия с объркан живот, мисли каквото матрицата ти каже хахахпоздрави от Сидни Ав$тралия
10
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Мотор с токчета не може да се кара. Това е положението, сори. Няма как да ползваш задната спирачка, а дори и да го кара само на предната, няма да може да сменя скоростите, освен ако пръстите й не са от бетон, което очевидно не е така. Иначе определено изглежда добре :)
9
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Снимката е стара, а на критиците и разбирачите долу, мога да кажа че мацето си кара, има още доста снимки из града, по едно време беше атракция из интернет. Има и по-облечени дни, но си е фурия :)
8
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Да това е Санкт Петербург!! Майната им на протекторите , ще загрозят гледката!!
7
1
 
6
 
! Отговори
www преди 9 години
Дори лек и маломощен мотор не би трябвало да се кара така, с такова облекло. Без протектори на ставите, на токчета и ред други. Иначе и аз си мисля, че това е на кръстовище в Санкт Петербург и едва ли някой я е изчакал да позира, след което мъдро да я е свалил от мотора или поне да я е бутнал назад, отнемайки и руля ;)
6
8
 
7
 
! Отговори
ddd преди 9 години
Тази снимка е поне на 3-4 години. Не за първи път се разпространява в нета. И с тези токчета искам да видя как ще вдигне мотора от стойката. Няма шанс:) Ако пък не дай си боже поднесе, 100% мацката е на земята няма да успее да го задържи, най-малкото заради обувките.
5
3
 
28
 
! Отговори
. преди 9 години
Очевидно е, че снимката е правена специално за някоя социална мрежа. Силно се съмнявам тази дама да шофира моторчето.
4
0
 
13
 
! Отговори
Някой преди 9 години
Очаквано добра комбинация. Леле как ще се работи сега.
3
3
 
15
 
! Отговори
Buralafte преди 9 години
До *** : Този мотор няма и 200 кила и явно само си чувал как става управлението на мотор.... не се изисква каквато и да било сила за да управляваш тази машина, стига да знаеш как...
2
12
 
19
 
! Отговори
Невен преди 9 години
Тялото е добро, ама в главата явно нищо няма. Не е случайно, че мотористите носят кожени панталони, якета и каски ...
1
8
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Господи, дай ми сила и целомъдрие. ...и здраве, че сърцето ми се разхлопа като на мосю Алфонс от "Ало, ало".Майтапа на страна, но това е може би най-красивото и сексапилно женско тяло, което съм виждал някога. А тази комбинация с мотора, хм... Не издържам. Имайте сърце, бе хора, не качвайте такива снимки. Има хора със слаби сърца.