Как да мине майка с количка
Как да мине майка с количка
Такова паркиране може да се види на всяка улица в столичния Младост 4.За да премине количката с бебето трябва да слезе на пътното платно. А общината е безсилна. Докога няма да се спазват законите в страната? Снимка: Нина Симеонова | 03 юли 2015 10:40
Материалът е изпратен от читател на Dnes.bg
44
10928
26
4
Напиши коментар Коментари
35
0
 
1
 
! Отговори
до кога ще е така преди 8 години
Колегата, написал 33-и коментар, е напълно прав. Съгласен съм и с колегата с 31-и коментар.С други думи: яка корупция + овчедушие = бг реалност!
34
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ами майката си носи нож или ножица, реже гумите и на другия ден наглеца няма да паркира вече там и тя ще мине.
33
0
 
10
 
! Отговори
Луд с Мотика преди 8 години
Специално майки с колички ще преминават ето така:Бебето в едната ръка, количката в другата, катерят се по колата и слизат от другата страна. Толкова ли е сложно бе??? Омачкате му покрива и другия път да видим дали така ще спира.
32
1
 
12
 
! Отговори
driv3r преди 8 години
Вместо да раздават на парче парцели за всякакви глупости - от МОЛ до квартална крчма, от общината трябва да изградят на 2 ключови места в комплекса по един 3 или 4 етажен паркинг, който да поеме паркиращите автомобили. Срещу абонамент от 30-35 лв и гарантирана охрана всеки би предпочел паркинга.Едва тогава общината може да има основателни претенции да налага глоби за неправилно паркиране и др подобни...
31
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Това е резултат от корупцията и презастрояването. Тук просто няма място за живеене - всичко е толкова претъпкано и толкова недалновидно направено.Да сте забелязали, че последните 4-5 години приоритетно за града е да се разширяват пътищата и да се отнема от все по-малко оставащите незастроени площи. Просто такава е визията на тъпия архитект - всичко да е наблъскано едно в друго.Синът ми като пик*е през терасата пръските стигат до прозореца на съседния блок - толкова са нагъчкани блоковете
30
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До МеталистЧе то в Мадост сте едни кореняк софиянци! Допреди 30 години тези ниви се водеха област Пазарджик.
29
3
 
17
 
! Отговори
Металист преди 8 години
Гледам много капацитети са се изкали тук! А никой не се замисля, че София е презастроена тотално! Няма как общината да разрешава хипер строителство и после да се чудят защо няма места за паркиране! А и като човек жевееш в Младост 4 ще кажа, че има тротоари, които са по-широки от хола вкъщи. Имаше си чудесно правило за паркиране и то гласеше, че от колата до сградата до която е паркирана трябва да има най-малко 1.20 м. Идея от мен - всички прииждащи селяни да си плащат за паркинг в София!
28
12
 
28
 
! Отговори
Случайно минаващ преди 8 години
Хайде стига с тези майки с колички...значи единствено заради тях трябва да са свободни тротоарите а обикновените пешеходци-жени без колички,мъже без колички,баби и дядовци без колички могат и по улиците да обикалят...До кога за подобни нарушения ще се дават примери като потърпевши единствено майки с деца и майки с колички-останалите не са ли хора и нямат ли право да се движат по тротоарите?
27
3
 
22
 
! Отговори
47 преди 8 години
С токчетата през капака, после една пета в стъклото, пирует на покрива и трупешката на багажника. Като минат няколко майки така, ще спрат да пракират като ***.
26
0
 
27
 
! Отговори
Диков тъпанар преди 8 години
"Мутрите като са строяли са си плащали рушветите да им одобряват проектите без паркоместа."Именно. Да живее наглеца Петър Диков - именно заради това продажно същество София се е превърнала в претъпкан и отвратителен град за живеене. Може ли на празна поляна да построят чисто нов квартал, блоковете да на 10 метра един от друг, да няма тротоари и да няма къде да си паркираш колата? Така че поздравете майката на Диков. Именно той е главният виновник за най-наболелите проблеми в София.
25
21
 
8
 
! Отговори
БМВ фен преди 8 години
На който не му изнася, да си ходи на село и там да си гледа децата. ПиснА ми от мрънкачи, на които все шофьорите и колите са им виновни.
24
0
 
14
 
! Отговори
dimo преди 8 години
СЪщата работа е и в младост 1А.... И по центъра.... Глоби само и това е - инак няма оправия.Чухте ли бе, мицели, почвайте да глобявате, не да правите шкембета и протести ! Айде на работа ! Стига сте лежали !
23
12
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
като заобиколиш, бре жена! И да не забравиши да гледаш гала и да купиш гуакало с фибри и без парабени :D :D
22
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ако го кърмиш в мола и то тя като пораснат ще спират на тротоара
21
2
 
15
 
! Отговори
Valio преди 8 години
До 17.Пич, мантрата за София и провинцията зависи изцяло от едни хора с власт. Чудното е, че те добиват власт, само защото живеят в София, без други качества и смятат че само те заслужават тази власт, а останалите (били те и по-умни от тях) трябва да зидат, струговат, заварят и чукат камъни. 250 000 държавни служители живеят в София! И заради тях половината бизнес се изнася там. Разселете ги, нима в София са най-умните? Виж децата по олимпиадите - има от София, Варна, Пазарджик, Бургас.
20
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
голими глоби, като в чужбина
19
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Човека и е оставил 2 платна за движение, какво още иска?!
18
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Мега тъпо племе! Ужас!
17
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Синди да каже как минава с количката покрай операта!
16
3
 
4
 
! Отговори
mathur преди 8 години
Фандъкова ...ти и твоите хора от герб само Крадете и нищо не правите за този град - София....само едни същи пътища се асфалтират всяка година ....Махнете се